Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Capitool 0 ong

7521 PL Enschede

€ 145 v.o.n.
Type
Koop
Oppervlakte
5.119 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op het Kennispark te Enschede bieden wij u deze royale bouwkavel aan voor de verkoop. De kavel heeft een totale oppervlakte van 5.119 m². Het Kennispark ligt aan de noordwestelijke rand van Enschede, nabij de Universiteit van Twente. In de nabijheid zijn tal van zakelijke dienstverleners en hoogwaardige technologische bedrijven gevestigd.

Het Kennispark is uitgeroepen tot één van de vijf belangrijkste innovatiecampussen voor de Nederlandse economie en in 2013 uitgeroepen tot het beste bedrijventerrein van Nederland.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van de kavel bedraagt 5.119 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente LONNEKER
Sectie S
Nummer 3711
Grootte 5.119 m²

Locatie
De bedrijfskavel is gelegen op het Kennispark Twente. Het Kennispark is het kantorenpark van Enschede/Twente en kent diverse grote gebruikers. Het Kennispark kenmerkt zich door de hoogwaardige architectuur, eigentijdse bebouwing, moderne infrastructuur, goede verbinding met het openbaar vervoer en parkachtig karakter.

Het Kennispark ligt aan de noordwestelijke rand van Enschede, het fysieke kerngebied beslaat het terrein van de campus van de Universiteit Twente (UT) en het aangrenzende Business & Science Park. Alles bij elkaar een terrein van circa 160 hectare groot, dat uniek gelegen is tussen de twee grootste Twentse steden Enschede en Hengelo en vlakbij het voetbalstadion van FC Twente, de leisure boulevard Go Planet en de IJsbaan Twente. Inmiddels hebben er zich circa 330 bedrijven gevestigd en komen er jaarlijks nieuwe bedrijven bij. Bij deze bedrijven werken 5.500 mensen en bij de Universiteit Twente nog eens 2.800 extra. Het aantal studenten dat naast student ook ondernemer is, wordt geschat op 120. Enkele bedrijven in de nabije omgeving zijn Demcon, Sigmax, Maser Engineering, HoSt en Mecal.

Bereikbaarheid
De kavel is goed ontsloten door de ligging nabij de op- en afritten van de A35. Tevens ligt er een bushalte voor de kavel alsmede is het treinstation Enschede Kennispark op loopafstand.

Bestemmingsplan
Kennispark 2013, bedrijven.

Vraagprijs
€ 145,- per m², vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
Per direct.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.