Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Bleek 0 ong

7468 DK Enter

Type
Oppervlakte
230 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op een toplocatie vlakbij de A1 op het bedrijventerrein Elsmoat te Enter bieden wij een commerciële ruimte te huur aan. Deze ruimte is gelegen in de shop van het nieuw te bouwen tankstation en heeft een oppervlakte van circa 230 m² en is uitermate geschikt als horecagelegenheid zoals een koffiebar, lunchroom, fastfood of supermarkt To Go. Graag gaan wij met u in overleg welke mogelijkheden er zijn. Bij de ontwikkeling van de shop wordt uiteraard rekening gehouden met de wensen van de huurder. Deelverhuur is ook mogelijk, voorkeur is 1 of 2 huurders.

Oppervlakte en voorzieningen
De commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 230 m². Deelverhuur is mogelijk.

De ruimte zal casco opgeleverd worden inclusief standaard verlichting en vloer. Ook zijn er gezamenlijke sanitaire voorzieningen. Bij de oplevering wordt er rekening gehouden met de wensen van de huurder.

Locatie en bereikbaarheid
Het tankstation met shop wordt gebouwd op een toplocatie vlakbij de A1 en bij de ingang van het bedrijventerrein Elsmoat tussen Enter en Rijssen.

Het bedrijventerrein is zeer gunstig gelegen aan de N347, staat in verbinding met de A1 en omvat een oppervlakte van 24 hectare. De locatie heeft een groot verzorgingsgebied en kent veel passanten. De N347 A-1 - Enter heeft per etmaal 20.000 passanten en de Rijssenseweg (Enter – N347) heeft per etmaal 12.000 passanten.

Vanaf de rijksweg A1 komt er een duidelijke verwijzing CNG.

Bestemmingsplan
Bedrijventerrein Enter Rijssen, bedrijf t/m categorie 3.2.

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290a BW.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.