Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Hagenborgh 0 ong

7607 JT Almelo

Prijs op aanvraag
Type
Koop
Oppervlakte
3.510 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In de binnenstad van Almelo, naast het Van der Valk Theaterhotel, bieden wij u namens NSI Vastgoed B.V. circa 3.510 m² commerciële ruimte aan, waarvan circa 2.653 m² verhuurd is. Het complex De Hagenborgh grenst aan het kernwinkelgebied van Almelo.

Het betreffen 7 commerciële ruimtes gelegen op de begane grond, alsmede twee opslagruimtes in de kelder. De units variëren van circa 85 m² tot circa 1.197 m² en zijn zowel geschikt voor winkel- als kantoordoeleinden. Voor de verhuur zijn 2 units beschikbaar. Hagenborgh 1 met een oppervlakte van circa 85 m² en Hagenborgh 3a met een oppervlakte van circa 718 m². Deze units kunnen ook als geheel gehuurd worden, waardoor een breder front gecreëerd wordt.

Het object is in 1989 gebouwd en maakt onderdeel uit van een groter complex dat naast winkels ook woningen bevat.

Het object is, mede door de aanwezigheid van de onderliggende parkeergarage, goed bereikbaar per eigen vervoer. Via de ringweg van Almelo zijn de A1 en A35 eenvoudig te bereiken. Het treinstation Almelo ligt op circa 500 m¹ afstand.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.