Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Galvanistraat 13 a

7461 JC Rijssen

€ 399.000 k.k  |  Prijs op aanvraag
Type
Koop / Huur
Oppervlakte
826 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Te koop - Te huur

Op het bedrijventerrein "De Mors" in de gemeente Rijssen-Holten is het
bedrijfsverzamelgebouw ‘Galvanistraat’ ontwikkeld. Door de ligging en de goede ontsluiting van het bedrijventerrein ‘De Mors’ zijn de A1 en A35 snel te bereiken. Momenteel hebben we de bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 826 m² nog beschikbaar voor de verhuur of verkoop. De bedrijfsruimte is voorzien van een transformatorhuis voor het grootverbruik van stroom, welke optioneel er bij gehuurd kan worden. Door de courante maatvoering is de bedrijfsruimte derhalve uitermate geschikt voor productie-/opslagdoeleinden.

Indeling en oppervlakte
De beschikbare bedrijfsruimte is circa 8 meter hoog en heeft een oppervlakte van ca. 736 m² op de begane grond en ca. 90 m² op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is voorzien van een eigen entree, drie overheaddeuren met daglichttoetreding, meterkast, toiletafvoer en een betonvloer met een draagvermogen van 2.500 kg/m². Op de verdieping bestaat de mogelijkheid om kantoorruimte te creëren. De bedrijfsruimte is goed bereikbaar en op het voorgelegen terrein is ruimte om te laden en te lossen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Rijssen
Sectie: F
Nummer: 3733 en 4051 (deels)
Grootte: tezamen 4.201 m² (deels)

Locatie
Bedrijventerrein ‘De Mors’ is aan de noordkant van Rijssen gelegen en is ca. 22,5 hectare groot. De omliggende bebouwing bestaat uit bedrijfsruimtes die voornamelijk in gebruik zijn bij bedrijven in de bouwnijverheid, transport en industrie.

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd in uitstekende staat van onderhoud, onder andere voorzien van:
- Gasheater
- Overheaddeur (3 x)
- Meterkast
- Krachtstroom
- Eigen trafo (optioneel)

Bereikbaarheid
De bedrijfsruimte is centraal op het bedrijventerrein gelegen. Door de uitstekende ontsluiting van het bedrijventerrein is de bedrijfsruimte over de weg goed te bereiken. Laden en lossen van een vrachtwagen kan voor de bedrijfsruimte. De A1 en A35 zijn binnen 10 minuten rijden te bereiken. Het treinstation van Rijssen is binnen 10 minuten lopen te bereiken.

Parkeergelegenheid
Parkeren kan op het gedeelde buitenterrein voor de bedrijfsruimte.

Bestemmingsplan
De bedrijfsruimte is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Rijssen’. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 4.1’. Door de ruime bestemming biedt de bedrijfsruimte zeer brede gebruiksmogelijkheden voor diverse bedrijven.
Huurprijs Op aanvraag.

Huurtermijn
In overleg, uitgangspunt is 5 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling huur
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.

Zekerheidstelling koop
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg, doch spoedig.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.