Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Haydnlaan 2

7604 HA Almelo

€ 440.000 k.k
Type
koop
Oppervlakte
1.400 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Ca. 1.400 m² ten behoeve van multifunctionele maatschappelijke doeleinden.

Algemeen
Voor de verkoop wordt de in de wijk Aalderinkshoek te Almelo gelegen, de voormalige Pauluskerk aangeboden. Tot 2013 is het complex in gebruik geweest als kerk met de daarbij behorende kantoor-, praktijk- en spreekkamers.

Indeling
Het object kerk heeft de navolgende indeling:

Begane grond
Het linkerdeel bestaat uit meerdere kantoor-, praktijk-, groeps- en ontmoetingsruimten, toiletten, entree en een pantry. Dit deel heeft een oppervlakte van ca. 570 m². Op de plattegrond aangegeven met I.
Het rechterdeel van het gebouw is de voormalige kerkzaal. Deze bestaat uit een grote open ruimte met een podium/kansel, achter de zaal zijn toiletten gelegen. Dit deel heeft een oppervlakte van ca. 285 m². Op de plattegrond aangegeven met II.

Eerste verdieping
Deze is middels 3 vaste trappen te bereiken. Het linkerdeel bestaat uit meerdere kantoor-, praktijk- en groepsruimtes. Hier bevind zich tevens een patio. Dit deel heeft een oppervlakte van ca. 367 m². Op de plattegrond aangegeven met III.
Het rechterdeel bestaat uit toiletten en een balkon met vide voor de kerkzaal. Dit deel heeft een oppervlakte van ca. 155 m² en is op de plattegrond met IV aangegeven.

Rondom het gebouw bevinden zich ca. 20 parkeerplaatsen op eigen terrein. Op openbaar terrein kan tevens in ruime mate geparkeerd worden.

In de directe nabijheid bevinden zich woonhuizen, appartementsgebouwen. Ten noorden van het object is een groot perceel openbaar groen gelegen.

Bereikbaarheid
De wijk "Aalderinkshoek" wordt ontsloten door de Schuilenburgsingel en de Aalderinkssingel. Het object is per auto goed te bereiken. De A35 en N36 zijn met de auto binnen 5 minuten te bereiken. Op 5 minuten lopen is een bushalte gelegen. Deze busverbinding staat in verbinding met het Centraal Station van Almelo.
Op eigen terrein zijn ca. 20 parkeerplaatsen gelegen.

Voorzieningen: o.a.
- toiletten
- parkeerterrein
- pantry

Bestemming
Het object is gelegen in bestemmingsplan "Aalderinkshoek". De vigerende bestemming is "Maatschappelijk-5". Voor verder informatie verwijzen wij u naar het als bijlage toegevoegde bestemmingsplan "Aalderinkshoek".

Koopsom
€ 440.000,-- k.k. eventueel te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.