Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het Wendelgoor 15

7604 PJ Almelo

€ 370.000 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
6.459 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op het ruim opgezette bedrijvenpark Wendelgoor bieden wij op een unieke zichtlocatie dit bouwperceel van 4.814 m² en naastgelegen bosperceel van 1.645 m² aan.

Het bouwperceel mag maximaal 75% bebouwd worden. En heeft een bestemming gemengde bedrijven tot en met categorie 3.1. Detailhandel behoort hier ook tot de mogelijkheden. Een unieke kans daarom!

Indeling en oppervlakte
De totale oppervlakte van het tweetal percelen is 6.459 m².
Hiervoor verwijzen wij naar de als bijlage toegevoegde kadastrale informatie.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ambt - Almelo
Sectie: I
Nummers: 4617
Grootte: 48 are en 14 centiare

Gemeente: Ambt - Almelo
Sectie: I
Nummers: 4270
Grootte: 16 are en 45 centiare

Locatie
De percelen zijn zeer centraal gelegen op een goede zichtlocatie. Het bedrijvenpark “Wendelgoor” heeft een verscheidenheid aan bedrijven die hier reeds gevestigd zijn. Onder andere het alom bekende Teunissen & Becking, Hoogveld Sonderingen, Volvo dealer Harrie Arendsen en Nijwie Furniture. Het bedrijvenpark Wendelgoor is naast het Bedrijvenpark Twente gelegen en pal aan de drukke N-36. Het Bedrijvenpark Twente is het grootste industrieterrein van Almelo.

Bereikbaarheid
Het bedrijvenpark Wendelgoor is goed bereikbaar. Via Bedrijvenpark Twente kan de N36 bereikt worden, deze sluit direct aan op de afslag van de A35 te Wierden en zorgt voor een snelle uitvalbasis naar alle delen van het land.

Bestemmingsplan
De percelen zijn gelegen in bestemmingsplan “Bedrijvenpark Twente / Wendelgoor”. De vigerende bestemming voor perceel 4617 is ‘Bedrijf – 3.1’ met de functieaanduiding ‘gemengd’. Door deze bestemming is het perceel geschikt voor o.a. detailhandelsbedrijven en zelfstandige kantoren tot een maximale oppervlakte van 1.500 m².

De minimale bouwhoogte bedraagt 8 meter, de maximale bouwhoogte bedraagt 12 meter. Maximaal 75% van de kavel mag bebouwd worden. Zie voor verdere regels het als bijlage toegevoegde bestemmingsplan.

Perceel 4270 heeft als enkelbestemming “Groen”.

Koopprijs
€ 370.000,- kosten koper

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.