Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het Wendelgoor 15

7604 PJ Almelo

€ 377.699 v.o.n.
Type
Koop
Oppervlakte
4.781 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op het ruim opgezette bedrijvenpark "Wendelgoor" bieden wij op een unieke zichtlocatie dit bouwperceel van circa 4.781 m² aan.

Het perceel mag maximaal 75% bebouwd worden. En heeft een bestemming gemengde bedrijven tot en met categorie 3.1. Detailhandel behoort hier ook tot de mogelijkheden. Een unieke kans daarom!!

Indeling en oppervlakte
De totale oppervlakte van het bouwperceel is circa 4.781 m².
Hiervoor verwijzen wij naar de als bijlage toegevoegde kadastrale informatie.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ambt - Almelo
Sectie: I
Nummer: 4617
Grootte: 47 are en 81 centiare

Locatie
Het bouwperceel is zeer centraal gelegen op een goede zichtlocatie. Het bedrijvenpark “Wendelgoor” heeft een verscheidenheid aan bedrijven die hier reeds gevestigd zijn. Onder andere het alom bekende Teunissen & Becking, Hoogveld Sonderingen, Volvo dealer Harrie Arendsen en Nijwie Furniture. Het bedrijvenpark Wendelgoor is naast het Bedrijvenpark Twente gelegen en pal aan de drukke N-36. Het Bedrijvenpark Twente is het grootste industrieterrein van Almelo.

Bereikbaarheid
Het bouwperceel is centraal gelegen op het bedrijvenpark. Via Bedrijvenpark Twente kan de N36 bereikt worden, deze sluit direct aan op de afslag van de A35 te Wierden en zorgt voor een snelle uitvalbasis voor alle delen van het land.

Bestemmingsplan
Dit bouwperceel is gelegen in bestemmingsplan “Bedrijvenpark Twente / Wendelgoor”. De vigerende bestemming bedraagt: ‘Bedrijf – 3.1’ met de functieaanduiding ‘gemengd’. Door deze bestemming is het perceel geschikt voor o.a. detailhandelsbedrijven en zelfstandige kantoren tot een maximale oppervlakte van 1.500 m².

De minimale bouwhoogte bedraagt 8 meter, de maximale bouwhoogte bedraagt 12 meter. Maximaal 75% van de kavel mag bebouwd worden. Zie voor verdere regels het als bijlage toegevoegde bestemmingsplan.

Koopprijs
€ 79,-- per m² vrij op naam exclusief B.T.W.
In de verkoopprijs zijn de volgende posten opgenomen:
- Grondkosten;
- Notariskosten overdracht;
- Kadastrale inschrijvings- en meetkosten;

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.