Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Langestraat 29

7551 DX Hengelo

€ 495.000 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
425 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In het centrum van Hengelo bieden wij dit fraaie horecaobject aan voor de verkoop. Het betreft een object bestaande uit een horecaruimte met achtergelegen terras en een over 2 verdiepingen verspreid appartement met royaal dakterras.
Het object wordt verkocht exclusief exploitatie en inclusief inventaris. Het appartement wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd.

Indeling en oppervlakte
De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 425 m², welke als volgt is onderverdeeld:
Indeling
Restaurant (begane grond) circa 250 m²
Bovenwoning (verdiepingen) circa 175 m²

Indeling horeca gedeelte
De horecaruimte is gelegen op de begane grond. Aan de voorkant van het object is een restaurantruimte gesitueerd welke plaats biedt aan circa 50 zitplaatsen. De in het midden gelegen, goed uitgeruste keuken, scheidt het restaurant met de achtergelegen zaal, welke nog eens beschikt over circa 40 zitplaatsen. Ook hier is een separate bar aanwezig, vanwaar men tevens het achtergelegen terras kan bedienen. Het terras biedt plaats aan ongeveer 70 plaatsen. Over een deel van het terras betaalt men precariokosten.

Indeling bovenwoning
De bovengelegen woning bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. De woning bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet en 4 (slaap)kamers. Tevens beschikt het over een riant dakterras.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hengelo (O)
Sectie: O
Nummer: 4061 en 4925
Grootte: 342 m²

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van Hengelo.

Voorzieningen
Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd in de huidige staat, as-is where-is, inclusief de aanwezige inventaris en exclusief de bedrijfsexploitatie en vrij van huur en gebruik van de bovenwoning.

Bereikbaarheid
Het object is door haar centrale ligging met eigen en met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het NS- en busstation van Hengelo liggen op enkele minuten loopafstand. Hengelo ligt aan de A1/A35, waardoor het centrum van de stad ook vanuit omliggende steden met de auto prima bereikbaar is.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving zijn ruime parkeervoorzieningen (openbaar/betaald) aanwezig.

Bestemmingsplan
Centrum 2013. Bestemming Centrum.

Vraagprijs
€ 495.000,- kosten koper

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg te bepalen.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.