Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Munsterstraat 2

7575 ED Oldenzaal

€ 421.850 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
3.245 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op bedrijventerrein Hazewinkel Zuid-West te Oldenzaal bieden wij u deze bouwkavel van 3.245 m² aan voor de verkoop. Op dit moment is de kavel nog bebouwd. Deze bebouwing zal worden gesloopt en de kavel zal bouwrijp en gesaneerd opgeleverd worden.

De bouwkavel wordt aannemer en architect vrij geleverd en is één van de laatste beschikbare kavels op dit industrieterrein in Oldenzaal.

Indeling en oppervlakte
De totale oppervlakte van de kavel bedraagt 3.245 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hengelo (O)
Sectie: E
Nummers: 1512/1513/1516/1517/1523
Groot: 3.245 m²

Locatie
De kavel is gelegen op bedrijventerrein Hazewinkel Zuid-West te Oldenzaal. De oppervlakte van dit industrieterrein bedraagt ca. 20 hectare en ligt te midden van de overige industrieterreinen. Het terrein kent een grote variëteit aan bedrijven, van traditionele overslagbedrijven tot technologisch hoogwaardige productiebedrijven. De grootste daarvan zijn: Pré Pain, Zwartz, Power Packer en Parker Hannifin.

Bereikbaarheid
De kavel is uitstekend bereikbaar door de centrale ligging op bedrijventerrein “Hazewinkel Zuid-West”. Via de Kleibultweg, de Edisonstraat, de Eektestraat en de Hazewinkelweg, welke op korte afstand zijn gelegen, is de Rijkssnelweg A1 richting Amsterdam en Berlijn binnen 3 minuten te bereiken.

Bestemmingsplan
Bedrijventerrein De Eekte-Hazewinkel, bedrijven t/m categorie 3.2.

Vraagprijs
€ 130,- per m², kosten koper, te vermeerderen met BTW.

Voor de verkrijging van het object is geen overdrachtsbelasting verschuldigd op grond van artikel 15, lid 1, onderdeel a, van de Wet op belastingen van rechtsverkeer, omdat sprake is van een bouwterrein in de zin van artikel 11, lid 4, van de Wet op de omzetbelasting 1968.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.