Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Angelique Libbers

Commercieel medewerkster binnendienst

Angelique Libbers

angelique@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Die spin in het web? Dat ben ik.’

Fanatieke teamspirit

Er heerst hier bij Boers&Lem een prettige no nonsense, open cultuur. We hebben een leuk team met jonge mensen die hard willen werken. Daarnaast houden we allemaal van een lolletje en ontspanning. In die sfeer en in deze groep kan ik echt mijzelf zijn.

Voor klanten en voor de vastgoedconsultants zet ik elke dag alles op alles om de onderlinge processen zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Ik denk dat onze opdrachtgevers profiteren van die fanatieke en tegelijkertijd relaxte teamspirit, want Boers & Lem blijft groeien. Het is super om daaraan mee te werken.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. moeder en de grootste supporter van mijn 2 fantastische, sportieve kids
.. aan het sporten: HIIT Training
.. muziek aan het luisteren
.. iets gezelligs aan het doen met mijn familie en vrienden

De werkwijze van Angelique

Angelique is behulpzaam, empathisch, eerlijk en direct. Ze weet de juiste prioriteiten te stellen en zorgt ervoor dat er overzicht blijft, zeker in hectische tijden. Verder is ze flexibel en kan ze snel schakelen. Komt er iets tussendoor dat spoed heeft? Angelique draait er haar hand niet voor om. Als ondersteuner van de buitendienst staat ze vaak tussen de klant en de vastgoedconsultant van Boers & Lem. Vanuit die positie zorgt ze ervoor dat de klant snel, correct en professioneel geholpen wordt.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.