Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Zwart wit beeld van Boers en Lem vestiging Enschede aan de Hengelosestraat 545

Boers & Lem beschikt over de aantekening 'Grootzakelijk Vastgoed'

23 januari

Sinds eind vorig jaar kun je ook bij Boers & Lem terecht voor een taxatie van Grootzakelijk Vastgoed (GZV). Onze collega Bart Wientjes heeft zijn aantekening Grootzakelijk Vastgoed behaald.

Lees meer

Bedrijfsruimte op het bedrijvenpark Bornsestraat binnen afzienbare tijd verhuurd

19 januari

Op het bedrijvenpark Bornsestraat is de bedrijfsruimte aan de Edisonstraat 6 binnen één week verhuurd! De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.435 m².

Lees meer

Beimer Meat opent een vestiging in Almelo

18 januari

Per 1 januari 2024 huurt Beimer Meat het pand aan de Ootmarsumsestraat 280. Het pand, grenzend aan het Eskerplein, zal na een interne verbouwing op 2 februari haar deuren openen voor vleesliefhebbers.

Lees meer

Nieuwe vestiging voor Bronkhorst High-Tech aan Colosseum 11-19 en OVSoftware breidt uit

17 januari

Per 1 januari 2024 heeft Bronkhorst High-Tech het kantoorpand aan de Colosseum 11 in Enschede betreden. Daarnaast is OVSoftware, voormalig huurder, de gehele 3e verdieping gaan huren.

Lees meer

EBS betrekt nieuw gebouwde bedrijfsruimte op het Oosterveld

11 januari

EBS huurt per 1 januari 2024 de nieuw gebouwde bedrijfsruimte met kantoor aan de Oosterveldsingel 39. Onlangs tekende EBS de huurovereenkomst voor hun nieuwe onderkomen met totale oppervlakte van 555 m².

Lees meer

Boers & Lem wil top of mind zijn, maar wel op eigen manier

20 december

We willen top of mind zijn en goede zichtbaarheid is daarbij cruciaal. Maar we doen het op onze eigen manier.”

Lees meer

The Furnery huurt bedrijfspand van 3.750 m² in Enschede

18 december

Het bedrijfspand met verschillende bedrijfsruimtes en een kantoor aan de Hendrik Ter Kuilestraat 183 in het Havengebied van Enschede is langjarig verhuurd aan The Furnery.

Lees meer

Gemstone verwerft industrieel complex in Varsseveld

12 december

Met de aankoop van het bedrijfscomplex van in totaal circa 21.000 m² aan de Markenweg in Varsseveld heeft Gemstone haar mooie portefeuille uitgebreid.

Lees meer

Onlinesupermarkt Picnic op z'n plek op het Bedrijvenpark Twente

06 december

De bedrijfsruimte met kantoor, opslag en verhard buiten terrein aan de Bedrijvenpark Twente 310 op bedrijventerrein "Bedrijvenpark Twente" in Almelo is langjarig verhuurd aan Picnic.

Lees meer

Opening tweede vestiging TWEE12 te Almelo

01 december

De bedrijfsruimte met kantoor en showroom aan de Virulyweg 30 op bedrijventerrein "Turfkade West” in Almelo is langjarig verhuurd aan Twee12 ter uitbreiding.

Lees meer

Hardick huurt ca. 7.000 m² nieuwbouw bedrijfsruimte in Hengelo

28 november

De nieuw te bouwen bedrijfsruimte met kantoren aan de Oosterveldsingel te Hengelo is verhuurd aan Hardick B.V.

Lees meer

Uitbreiding voor autobedrijf Drent Wilmink in Hengelo

13 november

De bedrijfsruimte met kantoor aan de Holtersweg 31 – Hassinkweg 8 op bedrijventerrein "Westermaat” in Hengelo is langjarig verhuurd aan autobedrijf Drent Wilmink te Hengelo.

Lees meer
    Vorige
    1
    3
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.