Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

Bedrijfsruimte Loodsstraat 18 Hengelo

Barink Schilderwerken koopt modern bedrijfspand in Hengelo

11 februari

De eigenaren van Barink Schilderwerken, hebben onlangs het vrijstaande bedrijfspand aan de Loodsstraat 18 in Hengelo gekocht. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal.

Lees meer
Taxateur consultant Amber van Tubbergh behaalt diploma Register Taxateur

Amber ingeschreven als Register Taxateur

10 februari

Wij zijn er trots op dat onze collega Amber van Tubbergh nu officieel staat ingeschreven als Register Taxateur in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Lees meer
Bedrijfsruimte Marssteden 59 Enschede

J-J Products koopt bedrijfspand op De Marssteden

28 januari

J-J Products heeft de moderne bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte aan de Marssteden 59 gekocht. Het bedrijfspand ligt op het bedrijventerrein ’de Marssteden’ in Enschede.

Lees meer
VMB Metaalbewerking Opaalstraat 42

VMB Metaalbewerking vestigt zich in Hengelo

21 januari

Het volledig gerenoveerde bedrijfspand op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid in Hengelo is aan VMB Metaalbewerking verhuurd.

Lees meer
Bedrijfsruimte Windmolen 14 Almelo wordt sportschool

De Sporthal opent 20 januari haar deuren in Almelo

14 januari

Vanaf 20 januari 2020 start De Sporthal in de representatieve bedrijfsruimte aan de Windmolen 14a op een mooie zichtlocatie tegenover het Heracles Stadion in Almelo.

Lees meer
Vijf winkelruimtes in Enschede verhuurd - meta

Enschede is 5 nieuwe winkelbedrijven rijker

09 januari

Onlangs hebben wij in korte tijd maar liefst vijf ruimtes aan nieuwe winkeliers in Enschede verhuurd. De ruimtes bevinden zich in het centrum en in verschillende winkelcentra.

Lees meer
Twee beleggingspanden in Enschede verhuurd

Twee beleggingspanden in centrum Enschede verkocht

23 december

Boers & Lem heeft onlangs twee beleggingspanden, beide op een prominente locatie in het centrum van Enschede, verkocht aan een tweetal particuliere beleggers.

Lees meer
Karakteristiek kantoorpand Sluiskade Noorzijde 104 Almelo

Jongbloed Fiscaal Juristen opent nieuwe vestiging in Almelo

19 december

De kantoorruimte in het karakteristieke pand aan de Sluiskade Noordzijde 104 in Almelo is verhuurd aan Jongbloed Fiscaal Juristen NV. De kantoorruimte is gelegen op een zichtlocatie en nabij het centrum van Almelo.

Lees meer
De nieuwe werkplek van Henri

De werkplek van Henri Boers

16 december

In de nieuwste uitgave van TOM magazine neemt Henri Boers je mee naar zijn werkplek bij Boers & Lem. Het gebouw aan de Hengelosestraat 545 is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot het moderne kantorencomplex: the Cube.

Lees meer
Openingstijden feestdagen

Aangepaste openingstijden

13 december

In de periode rondom de feestdagen heeft ons kantoor aangepaste openingstijden. Lees verder voor het overzicht.

Lees meer
Nieuws twee procent arrest

Hoger projectresultaat door lagere belastingdruk

10 december

De Hoge Raad oordeelde onlangs dat bij transformaties van kantoren naar woningen het lage 2% tarief in de overdrachtsbelasting gehanteerd mag worden.

Lees meer
Multifunctionele bedrijfsruimte met kranen Zutphenstraat 6 Oldenzaal

Modern bedrijfspand op ‘Hazewinkel’ in Oldenzaal verhuurd aan Hoppmann BV

05 december

Het moderne bedrijfspand op bedrijventerrein ‘Hazewinkel’ Zuid-West in Oldenzaal is verhuurd aan de firma Hoppmann. Het in 2002 gebouwde bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 4.325 m².

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.