Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

NX Filtration nieuwe huurder bedrijfspand Josink Esweg 44 Enschede

30 november

NX Filtration huurt sinds 1 november j.l. het bedrijfspand aan de Josink Esweg 44. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van de bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 2.000 m².

Lees meer

Boers & Lem verder zonder Henri Boers

24 november

Bij Boers & Lem werken 14 gedreven mensen bij wie groei en werkplezier voorop staan. Zo ook bij Henri Boers, één van de oprichters. In het afgelopen jaar ontdekte hij dat hij in zijn huidige rol de ‘werkvloer’ miste. Daarom gaat hij per 1 januari 2021 zelfstandig verder.

Lees meer
Tekst Winnaar FD Gazellen award 2020 op een gele achtergrond

Winnaar FD Gazellen award 2020!

20 november

Deze week hebben we voor de vijfde keer op rij de FD Gazellen Award gewonnen. Boers & Lem is daarmee weer één van de snelst groeiende bedrijven in deze regio.

Lees meer

Nieuwe huurder voor bedrijfsruimte Twentelaan 8 in Almelo

12 november

Het jonge bedrijf Asymmetrie Kozijn Techniek B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand met een oppervlakte van 840 m2 aan de Twentelaan 8 in Almelo.

Lees meer

Invloed zonnepanelen op de waarde van vastgoed

03 november

Zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel van verduurzamen. Maar wat is nou eigenlijk de invloed van zonnepanelen op de waarde van een object? Consultant taxateur Jeroen Postma vertelt erover.

Lees meer

Notaris Ledeboer betrekt nieuwe kantoorruimte in Hengelo

27 oktober

De kantoorvilla “BORGMAN” in Hengelo is compleet gerestyled. Notaris Ledeboer verhuist per 1 december naar de begane grond van het kantoorpand in Hengelo.

Lees meer

Zorghotel ‘Imminkhoeve’ uit Lemele maakt een doorstart

22 oktober

Zorg- & leefstijlhotel Imminkhoeve dat in september het faillissement aanvroeg, is overgenomen door Ledeboer Investments BV. Het zorghotel maakt een doorstart en opent per direct weer de deuren.

Lees meer

Hengelo werkt aan de transformatie van de binnenstad

19 oktober

De gemeente Hengelo kampt met een groot retail leegstandsprobleem. Landelijke winkelketens verlieten afgelopen jaren de binnenstad. Toch ziet Hengelo de toekomst voorzichtig positief tegemoet.

Lees meer

Kantoorpand Javatoren in Almelo verwelkomt meerdere nieuwe huurders

15 oktober

Het moderne kantoorpand aan de Stationsstraat 11 in Almelo, heeft de afgelopen tijd een aantal nieuwe huurders mogen verwelkomen. Ook heeft een aantal zittende huurders extra ruimte gehuurd.

Lees meer

Kantoorpand DSTRCT/74 in één jaar volledig verhuurd!

13 oktober

Het markante kantoorpand DSTRCT/74 heeft sinds juni 2019 een complete metamorfose ondergaan. En met resultaat; alle 5.600 vierkante meters kantoorruimte zijn binnen een jaar verhuurd!

Lees meer

In 2021 verhuist Quality Reclame B.V. naar de Aadijk in Almelo

08 oktober

Quality Reclame B.V. heeft het huurcontract getekend voor de representatieve bedrijfsruimte aan de Aadijk 35 in Almelo. In 2021 verhuist het bedrijf naar het nieuwe bedrijfspand.

Lees meer

Bart Wientjes kookt met Fabian Perik voor rubriek in TOM

05 oktober

Bedrijfsmakelaar Bart Wientjes kookte samen met Fabian Perik de sterren van de hemel onder leiding van SVH-Meesterkok Michel van Riswijk voor een artikel in de oktober uitgave van TOM Magazine.

Lees meer
  Vorige
  1
  3
  5
  14
  Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.