Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Advocatenkantoor huurt kantoor op zichtlocatie in Hengelo

25 juli

Advocatenkantoor Brouwer Legal breidt uit en opent 1 september 2023 een nieuwe vestiging aan de Jan Tinbergenstraat 172 op Westermaat Campus Business Park in Hengelo. Het nieuwe kantoor op de vierde verdieping heeft een totale oppervlakte van circa 405 m².

Lees meer

Boers & Lem presenteert eigen rekenmodule belastingimpact

20 juli

De nieuwe regeling voor Box 3 heeft gevolgen voor (particuliere) beleggers. Om snel inzicht te krijgen in de gevolgen van deze verhoging op een object, heeft onze afdeling Taxatie & Advies een eigen rekenmodule ontwikkeld.

Lees meer

PVT warmtepompsysteem specialist verhuist naar bedrijfspand in Hengelo

17 juli

Use All Energy groeide in Bentelo uit het jasje en zocht een nieuwe bedrijfsruimte. Het moderne bedrijfspand aan de Toermalijnstraat 18 in Hengelo voldoet volledig aan hun wensen. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 911 m² en is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid.

Lees meer

HSK verhuist naar kantoorpand in centrum Hengelo

10 juli

Opnieuw is een kantoorruimte verhuurd in het kantoorgebouw ‘De Borgman’ aan het Prins Bernhardplantsoen in de binnenstad van Hengelo. Een organisatie voor psychische zorg heeft per 1 oktober 2023 een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 337 m² kantoorruimte.

Lees meer

Flinke impuls van 3,5 miljoen euro voor woningbouw Kennispark in Enschede

05 juli

Gemeente Enschede kreeg in de 5e tranche van de woningbouwimpuls maar liefst twee subsidieaanvragen goedgekeurd, waarvan 3,5 miljoen euro beschikbaar is voor de realisatie van woningen op en rond Kennispark Twente.

Lees meer

Dental Oud Borne verhuist naar Grotestraat 83 in Borne

29 juni

Tandartspraktijk Dental Oud Borne verhuist na drie jaar naar de nieuwe praktijkruimte van circa 415 m² aan de Grotestraat 83 in Borne. Na een verbouwing zal de praktijk samen met Praktijk Webbink in september de deuren van de bedrijfsruimte openen.

Lees meer

Lopen voor het goede doel op Kennispark Enschede

27 juni

Op donderdag 22 juni 2023 vond de Kennispark.Run plaats. Als ondernemer op Kennispark Enschede, kunnen wij deze run niet voorbij laten gaan zonder een afvaardiging te sturen. De run is een sponsorloop waarbij geld wordt ingezameld voor het goede doel.

Lees meer

Team Boers & Lem op PROVADA 2023

15 juni

De grootste vastgoedbeurs van Nederland vond op 13, 14 en 15 juni 2023 in RAI Amsterdam plaats: PROVADA. Dé ontmoetingsplek voor Nederlandse vastgoedprofessionals. Een aantal collega's uit ons team waren ook aanwezig.

Lees meer

Bizerba en INTR. betrekken nieuw bedrijfspand in Hengelo

08 juni

De bedrijven Bizerba en INTR. zijn verhuisd naar het hoogwaardige bedrijfspand aan de Lemerij op bedrijventerrein De Veldkamp in Hengelo. Het recent opgeleverde gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 2.000 m². Beide bedrijven hebben een langjarige huurovereenkomst getekend.

Lees meer

Bedrijfsruimte in Almelo in een mum van tijd verhuurd

30 mei

Door ruimtegebrek zocht Schmits Chemical Solutions extra bedrijfs-/opslagruimte in Almelo. Zodra de bedrijfsruimte aan Bedrijvenpark Twente 114C van circa 1.000 m² in de verhuur kwam, circa 500 meter verderop, was de huurovereenkomst snel getekend.

Lees meer

Een aanhuur- of aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug

18 mei

Veel ondernemers kunnen erover meepraten: het vinden van geschikte bedrijfsruimte is een behoorlijke uitdaging. Vastgoedadviseur Koen van de Riet vertelt hoe Boers & Lem bedrijven helpt bij het vinden, huren en kopen van het juiste bedrijfspand op de juiste locatie.

Lees meer

Kunst Punt Almelo start op mooie locatie in binnenstad

16 mei

En weer is een winkelruimte in de binnenstad van Almelo verhuurd. Stichting Kunst Punt Almelo opende na een geslaagd openingsfeest op 15 april j.l. hun nieuwe onderkomen aan de Grotestraat 37 in Almelo. De ruimte moet een ontmoetingsplek van winkelend publiek met Almelose kunstenaars worden.

Lees meer
    Vorige
    1
    3
    5
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.