Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Akkoord op uitbreiding XL Businesspark Almelo

11 mei

Vandaag stond er een artikel in Tubantia over de uitbreiding van XL Businesspark in Almelo. Er is akkoord op de plannen om meer ruimte voor industrie en bedrijven te creëren. Dat betekent dat er in Twente zeker 150 ha aan bedrijventerreinen bij komt, waarvan de helft voor XL Businesspark in Almelo is gereserveerd.

Lees meer

Bedrijfscomplex Lelyweg 2 Almelo binnen afzienbare tijd verhuurd

11 mei

Het bedrijfscomplex aan de Lelyweg 2 in Almelo is binnen afzienbare tijd in zijn geheel verhuurd en in gebruik genomen door 3 partijen. De huurders zijn: Benchmark Electronics, Sami Auto’s en Ganzeboom Transmissies.

Lees meer

Subsidieregeling Verduurzaming MKB actief

25 april

Voor ondernemers zijn er veel subsidies voor verduurzaming van een bedrijfspand beschikbaar. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zo is per 1 april 2023 de Subsidieregeling Verduurzaming MKB actief. Maar wat houdt die precies in?

Lees meer

High Tech Maintenance huurt bedrijfspand op Oosterveld in Hengelo

18 april

Na een zoektocht in de schaarse bedrijfsruimtemarkt heeft High Tech Maintenance een langjarige huurovereenkomst getekend voor het moderne bedrijfspand aan de Oosterveldsingel 33 in Hengelo.

Lees meer

Nieuwe locatie voor Kringloop Almelo na brand

13 april

Na de brand begin dit jaar aan de Aalderinkssingel was Kringloop Almelo op zoek naar een nieuw bedrijfspand om hun activiteiten voort te zetten. De organisatie heeft die gevonden en een huurovereenkomst getekend voor de bedrijfsruimte aan Noordbroek 2 in Almelo.

Lees meer

Meester-gezeltraject van Mick Koenderink

11 april

Op 1 februari 2020 stapt Mick Koenderink voor het eerst bij Boers & Lem naar binnen. Als student Vastgoed & Makelaardij is hij op zoek naar een afstudeerplek. De bedrijfsmakelaardij trekt hem wel. Inmiddels zit hij midden in een meester-gezeltraject: de weg naar Register Taxateur.

Lees meer

Boers & Lem op bedrijvendag Saxion

06 april

Gisteren waren Dennis Tigcheler, Barry Seelen en Isa Robbertsen namens Boers & Lem op de jaarlijkse bedrijvendag van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van Hogeschool Saxion in Enschede. De organisatie is elk jaar in handen van studievereniging Trias Loci.

Lees meer

Ensing Autoverhuur opent nieuwe vestiging in Almelo

04 april

Autoverhuurbedrijf Ensing breidt uit met een nieuwe locatie in Almelo aan Twentepoort West 11a. De bedrijfsruimte met showroom heeft een totale oppervlakte van circa 978 m² en een ruim afsluitbaar buitenterrein van circa 800 m².

Lees meer

Winkel op toplocatie in Almelo verhuurd

23 maart

Boers & Lem heeft in korte tijd weer een verhuurtransactie van een winkelruimte in hartje Almelo mogen begeleiden. De winkel op toplocatie aan de drukke en levendige Koornmarkt is verhuurd aan Jani’s Beauty Salon.

Lees meer

Nieuw kantoor in Oldenzaal voor apetito B.V.

14 maart

apetito B.V. huurt per 1 juli 2023 circa 510 m² kantoorruimte in het kantorencomplex aan Hanzepoort 23d in Oldenzaal. Het nieuwe kantoor is gunstig gelegen op een absolute zichtlocatie langs de A1 en wordt in de zomer van 2023 naar wens getransformeerd.

Lees meer

Elektramat breidt uit op XL Businesspark in Almelo

06 maart

Elektronische groothandel Elektramat groeit als kool en opent na de zomer een tweede vestiging in Almelo. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een nieuw te bouwen logistiek bedrijfscomplex aan het Columbus 9 in Almelo.

Lees meer

Voetbalshop opent winkel aan Grotestraat in Almelo

02 maart

Per 1 maart 2023 heeft Voetbalshop Almelo een huurovereenkomst getekend voor de winkelruimte aan de Grotestraat 114 in Almelo. De winkelruimte heeft een verkoopvloeroppervlak van ca. 400 m² en ligt op een uitstekende locatie in het kernwinkelgebied van Almelo.

Lees meer
    Vorige
    1
    4
    6
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.