Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Boers & Lem twee BHV-ers rijker

12 juli

Boers & Lem collega's Marjolijn en Merlin hebben onlangs een BHV nascholing cursus gedaan bij Velco Brandbeveiliging. Zij leerden die dag hoe zij de juiste hulp kunnen verlenen bij noodsituaties die de veiligheid en/of gezondheid van collega's of andere aanwezigen bedreigen.

Lees meer

Enschedese kantoorvilla te huur door verhuizing Siebert & Wassink naar Hengelo

07 juli

Altijd al een werkplek aan aan een singel van Enschede willen hebben? De markante kantoorvilla van Siebert & Wassink aan de Boddenkampsingel 85 in Enschede komt vrij voor de verhuur. Door aanhoudende groei verhuist het HR adviesbureau naar Hengelo.

Lees meer

De Dondersteen breidt uit in Wemenstraat Hengelo

30 juni

In een aantrekkelijke winkelstraat in Hengelo is de commerciële ruimte van van circa 140 m² aan de Wemenstraat 24 verhuurd aan Sebastiaan van der Pal, eigenaar van spellenspeciaalzaak De Dondersteen.

Lees meer

Twentse steden levendiger door transformatie winkelpanden

28 juni

Middelgrote steden in Twente zoals Almelo en Hengelo kampen de laatste jaren met langdurige winkelleegstand. Leegstaande winkels worden weinig opnieuw verhuurd of verkocht als winkel. Collega Robert-Jan Schuurman vertelt meer hierover.

Lees meer

Nieuw bedrijfspand voor Proftech aan Hassinkweg Hengelo

23 juni

Proftech BV is de nieuwe huurder van het bedrijfspand aan de Hassinkweg 10 in Hengelo. De leverancier tekende een langjarige huurovereenkomst voor het pand met een totale oppervlakte van circa 1.110 m².

Lees meer

Column Barry: Aan deze kant van de IJssel

21 juni

Barry Seelen vertelt in zijn nieuwste column over de actuele commerciële vastgoedmarkt in Twente. Interesse in Twents commercieel vastgoed vanuit de Randstad is stijgende. En niet zonder reden.

Lees meer

Boers & Lem bemiddelt in aankoop 10.000 m² bouwgrond op 'De Veldkamp'

16 juni

Het perceel bouwgrond Morseltoven 12 op bedrijventerrein De Veldkamp in Borne/Hengelo is door Boers & Lem namens een opdrachtgever aangekocht. Op de bouwkavel zal een nieuw te bouwen logistiek bedrijfscomplex worden gerealiseerd.

Lees meer

Woon-/bedrijfscomplex in Almelo in korte tijd verkocht

09 juni

Het complex met op de begane grond commerciële ruimtes en bovenliggende woningen van bijna 6.000 m² aan de Deldensestraat 101A, 107-125 in Almelo is in korte tijd verkocht. Het gebouw is als belegging gekocht door een particuliere belegger.

Lees meer

Livio huurt 2.400 m² kantoorruimte aan Zuiderval Enschede

02 juni

Zorgorganisatie Livio heeft per 1 augustus a.s. een langjarige huurovereenkomst getekend voor bijna 2.400 m² kantoorruimte aan de Zuiderval 120-132 in Enschede. Daarmee zijn ze hoofdhuurder van het kantoorpand.

Lees meer

Wat zijn de gevolgen als een kantoor geen Label C heeft?

31 mei

Nog maar zeven maanden en dan moeten kantoorgebouwen in Nederland minimaal energielabel C hebben. Lukt het kantoren voor 1 januari 2023 aan die eis te voldoen? En wat zijn de gevolgen voor kantoorpanden die dat dan niet hebben?

Lees meer

Plegt-Vos huurt bedrijfsruimte van ca. 5.000 m² in Almelo

19 mei

Het bouwbedrijf Plegt-Vos heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het multifunctionele bedrijfspand aan Bedrijvenpark Twente 20 in Almelo. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 6.370 m².

Lees meer

Veel vraag naar beleggingen in commercieel vastgoed

05 mei

Uit nieuwe cijfers blijkt dat de markt voor commercieel vastgoed het 1e kwartaal van 2022 goed is gestart. Het einde van de lockdown geeft het gebruik van commercieel vastgoed een boost. Het beleggingsvolume steeg met 30% in vergelijking tot dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer
    Vorige
    1
    8
    10
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.