Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

binnendienst medewerkster makelaardij

Esther in het Veld

053-433 55 77
esther@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Lekker ontspannen doe je het best na een goede inspanning.’

Hard werken, lekker ontspannen

Ik ben een echt familiemens. Ik hou van gezelligheid en zorg er graag voor dat iedereen het naar z’n zin heeft. Dat zie je ook terug in mijn werk. Ik ben alert en pik signalen snel op. Die zet ik dan weer om in acties, zodat iedereen tevreden is. Daardoor verloopt mijn dag soms totaal anders dan gepland, maar dat vind ik geen enkel probleem. Het is eerder zo dat het extra veel voldoening geeft wanneer alles lukt. Bovendien: lekker ontspannen doe je het best na een goede inspanning.

Wanneer ik niet aan het werk ben ik..

.. een dagje uit met mijn gezin
.. gezellig samen met familie en vrienden
.. aan het fitnessen of volg ik een bokszaktraining

De werkwijze van Esther

Nauwkeurig als ze is, is Esthers werkdag pas afgelopen als alles wat af moet ook af is. Een uiterst aangename eigenschap, want zo zorgt ze ervoor dat het alles lekker op rolletjes loopt. Dat is niet alleen prettig voor de makelaars van Boers & Lem, maar ook voor jou als koper, verkoper, huurder of verhuurder. Ze zorgt dat alles op tijd klaar is en helpt iedereen op de juiste manier. Wat wil een mens nog meer?