Bedrijfspand of bedrijfsruimte in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte in Enschede, Almelo of elders in Twente en omstreken kopen of huren

Kun je wel een nieuwe bedrijfsruimte voor je onderneming gebruiken, maar blijkt het lastig om een geschikt pand te vinden? Of je nou een bedrijfsruimte in Enschede wilt kopen of een bedrijfsruimte in Almelo of een andere Twentse gemeente wilt huren, wij kunnen helpen!

Klik op onderstaande button voor een overzicht van de bedrijfspanden die te huur en te koop staan in Oost-Nederland. Vind bij ons jouw toekomstige bedrijfsruimte.

Op zoek naar een bedrijfsruimte in Enschede of Almelo?

Als het gaat om de koop of huur van een bedrijfsruimte of bedrijfspand, heeft iedere ondernemer zijn eigen wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld per se dat je bedrijfsruimte in Enschede staat, is een bedrijfspand dichtbij de snelweg belangrijk voor je, gaat het je meer om de uitstraling van je werkplek of lijkt je een bedrijfsruimte in Almelo ideaal? De vele mogelijkheden maken het vinden van het perfecte pand er niet makkelijker op. Boers & Lem helpt je daarom graag.

We hebben een groot netwerk in Oost-Nederland en kennen de markt hier als geen ander. Bij ons vind je bedrijfsruimtes, opslagruimtes en bedrijfshallen in o.a. Almelo, Enschede, Hengelo, Borne, Oldenzaal, Vriezenveen, Goor, Hardenberg, Vroomshoop en Den Ham. We voegen bovendien regelmatig nieuwe bedrijfspanden toe aan ons steeds wisselende aanbod. Neem snel een kijkje!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen of welke bedrijfsruimtes in Enschede, Almelo en omgeving we momenteel in ons aanbod hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsruimte in Enschede kopen of huren?

Weet je al of je een bedrijfsruimte in Enschede wilt kopen of huren? Omdat er voor beide opties iets te zeggen valt, kan het een lastige keuze zijn. Met de koop van een bedrijfsruimte, in Almelo bijvoorbeeld, voorkom je dat je met huurverhogingen te maken krijgt. Bovendien kun je het pand geheel naar jouw wensen aanpassen. Bekijk ons actuele koopaanbod.

Huur je een bedrijfsruimte in Enschede of elders in Twente, dan is het makkelijk om bij plotseling ruimtegebrek de huur op te zeggen en naar een groter pand te verhuizen. En vice versa natuurlijk. Staat jouw toekomstige huurpand tussen ons aanbod?

Boers en Lem vindt jouw ideale bedrijfspand of bedrijfsruimte in Enschede, Almelo en omgeving

Vind je jouw ideale bedrijfspand op het moment niet in ons huidige aanbod? Geen zorgen. Vertel ons gewoon jouw wensen en criteria (locatie, oppervlakte, prijs, etc.) wat betreft de nieuwe bedrijfsruimte. Dan brengen onze Boers & Lem vastgoedspecialisten deze nauwgezet in kaart. Samen met jou bekijken we vervolgens de mogelijkheden. Zo vinden we vast snel een geschikte bedrijfspand of bedrijfsruimte in Almelo, Enschede of elders in Twente voor je.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dat meteen, vrijblijvend, contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

Wil je een bedrijfsruimte verhuren of verkopen?

Ben je de eigenaar van een bedrijfspand en overweeg je om het pand te verhuren of te verkopen? Wij nemen je hier graag wat werk uit handen. Wij kennen de lokale markt goed en vinden de juiste huurder of koper voor jouw bedrijfspand. Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke expert die precies weet waar de kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je adviseren
over Makelaardij

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.