Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte te huur of te koop

Klik op de button voor een overzicht van de bedrijfspanden die te huur en te koop staan in Oost-Nederland. Vind bij ons jouw toekomstige bedrijfsruimte.

Op zoek naar een bedrijfsruimte in Twente en omstreken?

Dankzij ons grote netwerk in Oost-Nederland voegen wij regelmatig nieuwe bedrijfspanden toe aan ons steeds wisselende aanbod. 

Zo vind je je bij ons bedrijfspanden in o.a. Almelo, Enschede, Hengelo, Borne, Oldenzaal, Vriezenveen, Goor, Hardenberg, Vroomshoop en Den Ham.

Vind je jouw ideale bedrijfspand op het moment niet in ons huidige aanbod? En heb je een bepaalde wens of behoefte met betrekking tot locatie, oppervlakte of prijs? Stuur ons dan jouw wensen en criteria van je nieuwe bedrijfsruimte. Onze Boers & Lem vastgoedspecialisten brengen deze in kaart en bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Regelmatig krijgen wij nieuwe bedrijfsruimtes in ons aanbod, dankzij ons uitgebreide netwerk in de regio. Zo vinden wij snel jouw nieuwe bedrijfspand!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wil je een bedrijfsruimte verhuren of verkopen?

Ben je de eigenaar van een bedrijfspand en overweeg je om het pand te verhuren of te verkopen? Wij helpen je graag en kunnen jou hierin volledig ontzorgen. Wij kennen de lokale markt goed en vinden de juiste huurder of koper voor jouw bedrijfspand.

Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke expert die precies weet waar de kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je adviseren
over Makelaardij

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.