Logistiek vastgoed - Boers & Lem… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Logistiek vastgoed

Op zoek naar logistiek vastgoed?

Binnen het totale aanbod bedrijfsvastgoed is het aandeel logistiek vastgoed essentieel. Logisch ook, want met de impact en groei van e-commerce is de vraag naar distributiecentra, bedrijfsgebouwen en magazijnen groot. Ben je op zoek naar logistiek vastgoed, dan is Boers & Lem Bedrijfsmakelaars jouw partner voor het (ver)kopen of (ver)huren in logistiek bedrijfsonroerendgoed. 

Wat is logistiek vastgoed?

Logistiek vastgoed is het deel van de vastgoedsector, dat zich bezighoudt met het verhuren en verkopen van magazijnen, distributiecentra, bedrijfsgebouwen, opslagruimtes en industrieterreinen. De opkomst van webshops heeft een rechtstreekse impact gehad op de markt voor logistiek vastgoed.

Vaak zoekt men een combinatie van de benoemde voorbeelden. Jouw ideale logistieke vastgoed is helemaal afhankelijk van de bedrijfstak waarin jouw onderneming zich begeeft. Zo heeft een kleding webshop andere behoeftes dan een bedrijf in de voedselproductie. Of wellicht zoek je een geschikt bedrijfspand met een ruim verhard buitenterrein voor de opslag van goederen buiten. 

Waar je ook naar op zoek bent binnen logistiek vastgoed, vastgoedmakelaar Boers & Lem helpt jouw met het vinden van jouw ideale bedrijfspand.

Logistiek vastgoed kopen of huren

Boers & Lem is specialist op gebied van logistiek vastgoed in de regio Twente.  Onze vastgoedadviseurs helpen je graag bij het vinden van jouw ideale locatie in Twente. Deze regio biedt veel mogelijkheden. Naast dat de economie in Twente groeit, liggen de prijzen van Twents logistiek vastgoed nog onder die van de Randstad. 

Wanneer distributie cruciaal is voor jouw onderneming is Twente ideaal gelegen. Distributiecentra en magazijnen zijn vanaf de snelwegen A1 en A35 goed bereikbaar. Daarnaast grenst Twente aan Duitsland, waardoor de regio extra interessant is voor ondernemingen die internationaal opereren. 

  Beleggen in logistiek bedrijfsonroerendgoed

  Door de groei van e-commerce is er een grote behoefte aan logistiek vastgoed. Niet alleen onder gebruikers van dit type vastgoed, maar ook onder beleggers en investeerders. Het is geen geheim dat logistiek vastgoed de laatste jaren big business is op de beleggersmarkt. De rendementen zijn scherp, de vraag drijft op en het aanbod is nihil. De logistieke sector is en blijft onverminderd actief, zowel op het gebruikers vlak als op de beleggingsmarkt worden records continu gebroken, zowel qua oppervlakten als qua rendementen. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe investeringsmogelijkheden in logistiek vastgoed of meer weten over het investeren in vastgoed? Lees dan meer over het beleggen in beleggingspanden met Boers & Lem of neem contact met ons op!

  Opslagruimte met stellingen en dozen in Almelo

  Informatie en vrijblijvend advies

  Ben jij op zoek naar logistiek vastgoed? Dan ben je bij Boers & Lem aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een opslagruimte, een magazijn of een distributiecentrum; Boers & Lem vindt jouw perfecte bedrijfsruimte. 

  Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij het ideale onderkomen voor jouw organisatie. Zie je nu geen geschikt pand in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Onze vastgoed professionals helpen u graag!

  Bekijk hier ons aanbod of neem voor vrijblijvend advies contact op met ons via 053-433 55 77 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl

  Makelaardij

  Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

  Taxatie & Advies

  Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.