Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Taxatie & Advies

De werkelijke waarde bepalen van een bedrijfspand is een vak apart.

Contact?

Een vak dat onze taxateurs als geen ander beheersen. We werken snel en onafhankelijk en kennen de regio. Zo ben je in staat om op korte termijn knopen door te hakken rondom aan- en verkopen of om bijvoorbeeld een marktconforme huurprijs te bepalen.

Gevalideerde, onafhankelijke aanpak

We stellen de waarde van vastgoed vast aan de hand van een beproefde, gevalideerde methodiek en vertalen die input naar een uniform format. Onze taxatieafdeling levert dan ook taxatierapporten op die overal geaccepteerd worden.

We laten alle taxaties bovendien door een tweede RT-taxateur beoordelen conform het vier-ogen-principe. Daarmee is onze onafhankelijkheid gegarandeerd.

Wij denken professioneel, persoonlijk en enthousiast met je mee

Laten we er niet omheen draaien: een echt goede vastgoedadviseur vind je niet op elke straathoek. Degene moet een groot netwerk hebben, kennis hebben van wat er speelt in de markt en duidelijk communiceren. En misschien nog wel het meest belangrijk: degene moet zich betrokken voelen bij jouw ambities en kunnen vooruitlopen op de mogelijke groeiscenario’s van jouw organisatie.

Weten wat wij nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren over beleggingen

Beleggingen

Door onze uitgebreide marktkennis en ons grote netwerk koppelen wij partijen snel aan elkaar. Daarbij ontzorgen onze vastgoedspecialisten je graag door verkooptrajecten en aquisitieprocessen te begeleiden.