Professionele bedrijfstaxatie |… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bedrijfstaxatie

Laat je bedrijfspand taxeren door Boers & Lem

Laat de taxatie van je bedrijfspand uitvoeren door de specialisten van Boers & Lem. Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, huurprijsvaststelling, fiscale vraagstukken en verkoopwaardebepalingen. Bij Boers & Lem zijn we specialist als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed.

Elk pand is uniek en elke vastgoedportefeuille is uniek. Of je nou beschikt over een winkelruimte, kantoorpand, bedrijfsruimtebeleggingsobject, maatschappelijk vastgoed of commercieel vastgoed. Je wilt de marktwaarde weten van jouw bedrijfspand. 

Taxatie bedrijfspand

Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk en een vak apart. Daarvoor is een objectieve en onafhankelijke adviseur nodig. Boers & Lem biedt jou graag de helpende hand! Wij voeren onze taxatierapporten uit via het Taxatie Management Instituut (TMI) van de Flux Groep. Dit systeem heeft een hoge kwaliteitsstandaard en is transparant. Bovendien worden deze taxatierapporten vrijwel overal geaccepteerd. Je bedrijfspand taxeren doe je samen met Boers & Lem.

Erkend Register Taxateur bedrijfsmatig vastgoed

Wij hebben erkende Register Taxateurs in dienst om de waarde te bepalen van jouw bedrijfspand, kantoorruimte, winkelruimte, beleggingspand of ander bedrijfsmatig onroerend goed. Elke opname laten wij beoordelen door een tweede Register Taxateur van Boers & Lem conform het vier-ogen-principe. De tweede taxateur wijzen wij toe op basis van ervaring en expertise met betrekking tot het te taxeren zakelijk onroerend goed. Deze tweede taxateur legt zijn bevindingen vast volgens de eisen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) in een plausibiliteitsverklaring. Deze verklaring is opgenomen in het taxatierapport. Daarmee is onze onafhankelijkheid gegarandeerd.

NRVT taxaties 

Boers & Lem is aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) en het TMI (Taxatie Management Instituut). 

Door deze aansluitingen stellen wij onze taxatierapporten volgens duidelijke en strikte richtlijnen op. Wij opereren op een onderscheidend niveau in Oost-Nederland. Jouw taxatierapport wordt vrijwel door alle officiële instanties geaccepteerd. Wil je graag vrijblijvend advies of een waardebepaling uit laten voeren? Onze erkende Register Taxateurs in Almelo en Enschede helpen jou graag!

Instanties taxatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Laat je ook eens adviseren
over taxatie

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.