Kantoorruimte in Twente en omstreken | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kantoorruimte

Kantoorruimte in Enschede, Hengelo of Almelo huren of verkopen

Bij Boers & Lem vind jij jouw nieuwe kantoorpand of kantoorruimte in Enschede Hengelo, Almelo of e. Klik op de button voor een overzicht van kantoorpanden die te koop zijn en kantoorruimtes die te huur staan in Oost-Nederland.

Op zoek naar een kantoorruimte in Enschede, Hengelo, Almelo Twente en omstreken?

Boers & Lem is al jaren een betrouwbare partner als het gaat om vastgoed en taxaties. Dankzij ons opgebouwde netwerk in Oost-Nederland voegen wij regelmatig nieuwe kantoorruimtes toe aan ons steeds wisselende aanbod. Je kunt bij ons terecht voor kantoorruimtes in o.a. Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Nijverdal, Raalte, Goor, Borne, Neede, Rijssen en andere steden in Twente en omstreken.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsruimte Hengelo

Zet je kantoorruimte te huur of je kantoorpand te koop!

Ben je in bezit van een kantoorruimte of kantoorpand in Enschede, Hengelo, Almelo of omstreken en overweeg je om deze te verhuren of te verkopen? Wij helpen je graag! Wij helpen en begeleiden jou van A tot Z. Met behulp van onze uitgebreide kennis van de markt in Oost-Nederland en ons omvangrijke lokale netwerk, vinden wij de juiste huurder of koper voor jouw kantoorruimte of kantoorpand. Neem voor meer informatie of voor vrijblijvend advies contact op met één van onze vastgoedspecialisten.

Gun jezelf het gemak van Boers & Lem; een energieke expert die weet waar kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Jouw nieuwe kantoorruimte in Enschede, Hengelo of Almelo vind je bij Boers & Lem

Staat jouw ideale kantoorpand of kantoorruimte op het moment niet in ons huidige aanbod? En heb je een bepaalde wens of behoefte met betrekking tot de locatie, oppervlakte of prijs? Vertel ons dan je wensen en criteria van jouw ideale kantoorruimte. Onze Boers & Lem vastgoedconsultants brengen deze in kaart en bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een kantoorruimte in Almelo of Enschede: wij hebben een groot netwerk en dat stelt ons in staat snel jouw nieuwe kantoorruimte te vinden!

Weten wat we voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsruimte in Enschede

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je adviseren
over Makelaardij

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.