Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kantoorruimte

Kantoorruimte huren of verkopen

Klik op de button voor een overzicht van de kantoorpanden die te huur en te koop staan in Oost-Nederland. Vind bij ons jouw toekomstige kantoorruimte.

Op zoek naar een kantoorruimte in Twente en omstreken?

Boers & Lem is al jaren een vertrouwd partner als het gaat om vastgoed en taxaties. Dankzij ons opgebouwde netwerk in Oost-Nederland voegen wij regelmatig nieuwe kantoorpanden toe aan ons steeds wisselende aanbod. Je kunt bij terecht voor kantoorpanden in o.a. Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Nijverdal, Raalte, Goor, Borne, Neede en Rijssen.

Staat jouw ideale kantoorpand op het moment niet in ons huidige aanbod? En heb je een bepaalde wens of behoefte met betrekking tot de locatie, oppervlakte of prijs? Stuur ons dan jouw wensen en criteria van jouw ideale kantoorruimte. Onze Boers & Lem vastgoedconsultants brengen deze in kaart en bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Door ons grote netwerk in de regio krijgen wij vaak nieuwe kantoren in ons aanbod. Zo vinden wij snel jouw nieuwe kantoorpand!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wil je een kantoorpand verhuren of verkopen?

Ben je in bezit van een kantoorruimte en overweeg je om deze te verhuren of te verkopen? Wij helpen je graag! Wij kunnen jou van A tot Z ontzorgen. Met onze uitgebreide kennis over de markt in Oost-Nederland en ons uitgebreide lokale netwerk, vinden wij de juiste huurder of koper voor jouw kantoorpand. Neem voor meer informatie of voor vrijblijvend advies contact op met één van onze vastgoedspecialisten.

Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke expert die weet waar kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je adviseren
over Makelaardij

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.