Bedrijfspand taxeren - Boers & Lem | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bedrijfspand taxeren

Uw toonaangevende partner in taxatie van bedrijfspanden

Een bedrijfspand laten taxeren is nodig bij de verkoop of aankoop van het pand. Ook voor het verzekeren of financieren van een bedrijfspand moet je eerst een taxatie laten uitvoeren. Om je hierbij te ondersteunen staan onze register taxateurs voor je klaar! Wij geloven dat de groei hand in hand gaat met onze passie voor vastgoed. Als dé experts op het gebied van bedrijfstaxatie in Twente, bieden wij professionele diensten voor het taxeren van jouw bedrijfspand. Wij zijn er voor ondernemers die vooruit willen, durven te investeren en hun bedrijfspand op waarde willen schatten met een partner die hun ambitie begrijpt. Wil je jouw bedrijfspand laten taxeren? Neem dan gerust contact op met onze erkende register taxateurs door te bellen naar 053-4335577 of vul het onderstaande formulier in.

Laat jouw bedrijfspand taxeren door Boers & Lem

Wat is de waarde van mijn bedrijfspand? Of wat is de waarde van het bedrijfspand waar ik oog voor heb? Voor ondernemers die hun eerste werkruimte overwegen te kopen of ondernemers die hun bedrijfspand willen verkopen is dit een belangrijke vraag. Ook als je de actuele waarde van je pand nodig hebt voor financiële administratie, staat deze vraag centraal. Gelukkig hebben wij ruime ervaring in het uitvoeren van taxaties voor bedrijfspanden en kunnen we al je vragen hierover beantwoorden.

Taxatie van jouw bedrijfspand

Bij Boers & Lem snappen we als geen ander hoe belangrijk de taxatie van jouw bedrijfspand is. Het vaststellen van de werkelijke waarde van een bedrijfspand vereist specifieke expertise. Onze taxateurs gespecialiseerd in het taxeren van onroerend goed. Ze werken snel, onafhankelijk en hebben een grondige kennis van de regio. Hierdoor kun je snel beslissingen nemen over aan- en verkopen van je bedrijfspand of een marktconforme huurprijs vaststellen. We gebruiken een bewezen, gevalideerde methode om vastgoed te taxeren en zetten deze om naar een uniform format.

Onze taxatieafdeling levert betrouwbare taxatierapporten die breed geaccepteerd worden. Bovendien laten we al onze bedrijfspand taxaties beoordelen door een tweede RT-taxateur, volgens het vier-ogen-principe, waardoor onze onafhankelijkheid gewaarborgd is. Jouw bedrijfspand taxatie laten uitvoeren door Boers & Lem? Neem dan contact op met onze register taxateurs door te bellen naar 053-4335577 of vul het onderstaande formulier in.

Hoe gaat een bedrijfspand taxatie in zijn werk?

We begrijpen uiteraard dat er veel vragen komen bij het uitvoeren van een bedrijfspand taxatie. Dus hebben wij onze werkzaamheden samengevat in vijf stappen.

Stap 1: Gesprek

We zullen eerst met je in gesprek gaan over wat Boers & Lem voor jou kan betekenen op het gebied van bedrijfspand taxatie. Voor ons is het belangrijk dat duidelijk wordt wat het doel is en wat er getaxeerd moet worden.

Stap 2: Onderzoek

Na dit gesprek zullen we uitgebreid onderzoek doen. Zo nemen de onroerende zaak op en verzamelen we benodigde broninformatie voor de bedrijfspand taxatie.

Stap 3: Vaststellen waarde bedrijfspand

Naar aanleiding van de opname en de ter beschikking gestelde broninformatie stellen wij een marktwaarde op voor jouw bedrijfspand

Stap 4: Concept

Voordat de taxatie van het bedrijfspand klaar is, wordt het rapport altijd intern door een tweede taxateur beoordeeld. Na akkoord van beide taxateurs word de bedrijfspand taxatie gereed gemaakt.

Stap 5: Ready

De bedrijfspand taxatie is uitgevoerd en zal door beide taxateurs worden ondertekend. We zullen ons bezig houden met de aftersales door het taxatierapport aan te leveren bij bijvoorbeeld de opdrachtgever en/of de financiële tussenpersoon.

Taxatie bedrijfspand kosten

De kosten van een taxatie van een bedrijfspand is afhankelijk van de gemaakte uren en complexiteit. Elk bedrijfspand is uniek, dus neem gerust vrijblijvend contact op over de kosten voor jouw specifieke taxatie.

Waarom Boers & Lem inschakelen voor de taxatie van uw bedrijfspand?

Wij denken professioneel, persoonlijk en enthousiast met je mee. Laten we eerlijk zijn: een uitstekende vastgoedadviseur is niet overal te vinden. De taxateur moet beschikken over een uitgebreid netwerk, diepgaande kennis van markttrends en heldere communicatievaardigheden. Maar misschien wel het belangrijkste is dat de adviseur zich verbonden voelt met jouw doelen en in staat is om vooruit te kijken naar mogelijke groeiscenario's voor jouw organisatie. Waarom kiezen voor Boers en Lem?

Vindingrijkheid en ideeën: Bij Boers & Lem gaan we verder dan standaard taxaties. Wij brengen innovatieve ideeën en vindingrijkheid in om uw bedrijfspand te taxeren, met specifieke aandacht voor de unieke kenmerken van de Twentse markt.

Diepgaande kennis en inzicht: Onze experts beschikken over diepgaande kennis en inzicht in de Twentse vastgoedmarkt. Wij begrijpen de lokale dynamiek en vertalen dit in nauwkeurige taxaties die u helpen weloverwogen beslissingen te nemen over uw bedrijfspand.

Samenwerking met passie: Bij Boers & Lem hechten we waarde aan samenwerkingen gebouwd op passie en enthousiasme voor het bedrijfspand taxeren. Ons team is toegewijd aan het creëren van inspirerende partnerschappen die niet alleen groei stimuleren maar ook zorgen voor een plezierige ervaring.

Resultaatgericht bedrijfspand taxeren: Of het nu gaat om het taxeren van uw bedrijfspand voor financieringsdoeleinden, aan- of verkoopbeslissingen, of andere zakelijke behoeften, Boers & Lem levert resultaten die aansluiten bij uw doelen.

Dubbele controle: Wij begrijpen dat nauwkeurigheid essentieel is. Daarom werken wij altijd met twee ervaren taxateurs. Dit betekent dat de rapporten grondig worden gecheckt en voldoen aan de hoogste normen.

Snel en efficiënt: Bij Boers & Lem waarderen we uw tijd. Onze werkwijze is gericht op snelheid en efficiëntie, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het bedrijfspand taxeren. Wij leveren betrouwbare rapporten binnen een redelijke termijn.

Uw betrouwbare partner voor bedrijfspand taxeren in Twente

Boers & Lem is niet zomaar een taxatiebureau; wij zijn jouw betrouwbare partner voor bedrijfspand taxeren in Twente. Onze aanpak gaat verder dan cijfers; het draait om het begrijpen van jouw visie en doelen voor jouw bedrijfspand. Samen met gelijkgestemde ondernemers streven we naar groei en succes in de bloeiende regio Twente.

Neem vandaag nog contact op met Boers & Lem voor een professionele taxatie van je bedrijfspand. Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw vastgoeddromen en het maximaliseren van de waarde van jouw investering(en) in Twente. Samen bouwen we aan een toekomst vol mogelijkheden en succes! Bel 053-4335577 of vul het onderstaande formulier in.

NRVT taxaties

Boers & Lem is aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) en het TMI (Taxatie Management Instituut).

Door deze aansluitingen stellen wij onze taxatierapporten volgens duidelijke en strikte richtlijnen op. Wij opereren op een onderscheidend niveau in Oost-Nederland. Jouw taxatierapport wordt vrijwel door alle officiële instanties geaccepteerd. Wil je graag vrijblijvend advies of een waardebepaling uit laten voeren? Onze erkende Register Taxateurs in Almelo en Enschede helpen jou graag!Instanties taxatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Laat je ook adviseren
over taxatie

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.