Beleggen in vastgoed in Twente en… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Beleggingen

Investeren in vastgoed in Enschede, Almelo, Hengelo of elders in Twente

Beleggen in vastgoed in Almelo, Hengelo, Enschede of omgeving is een slimme investering. De prijzen van vastgoed in Twente blijven immers onafgebroken stijgen, dat betekent dat jouw belegging in de toekomst meer waard is. Vind bij ons jouw toekomstige beleggingspand in Enschede, Almelo, Hengelo of een andere Twentse gemeente.

Voor een overzicht van de beleggingspanden die te koop staan in Oost-Nederland, klik je op onderstaande button.

beleggen Almelo

Beleggen in vastgoed: advies van ervaren professionals

Overweeg je te investeren in vastgoed in Twente, maar kun je geen geschikt pand vinden? Begrijpelijk! De vraag naar objecten in deze regio is groot en beschikbare panden worden snel verkocht of verhuurd. Boers & Lem beschikt over een uitgebreid netwerk waar veel beleggingspanden uit voortkomen in o.a. Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Dit maakt ons de ideale partner wanner je van plan bent te beleggen in vastgoed..

Wij richten ons op beleggingspanden in Oost-Nederland en hebben een groot netwerk waar veel beleggingsmogelijkheden uit voortvloeien. Hierdoor kunnen wij ons aanbod regelmatig aanpassen en uitbreiden. Wil je investeren in vastgoed in Twente, maar staat jouw perfecte beleggingspand nu niet in ons huidige aanbod? Of heb je een bepaalde wens of behoefte als het gaat om locatie, oppervlakte of prijs? Stuur ons dan je wensen met betrekking tot jouw ideale vastgoedinvestering. Wij helpen je graag! Samen zullen wij de beste vastgoedbelegging voor jouw vastgoedportefeuille vinden. Neem contact met ons op door te bellen naar 053-433 55 77 of te mailen naar info@boersenlem.nl.


Ook voor de verkoop van beleggingspanden zit je goed bij Boers & Lem

Ben je vastgoedeigenaar en overweeg je om je (nieuwbouw) beleggingsvastgoed in Twente succesvol te verkopen? Wij ontzorgen jou graag door onze ervaring en uitgebreide kennis in te zetten. Gun jezelf het gemak van Boers & Lem!

De lokale markt voor bedrijfsonroerendgoed kennen wij op ons duimpje en wij weten hoe de juiste doelgroep voor de aankoop van beleggingspanden aan te spreken. Wij weten precies waar kansen liggen in de vastgoedbranche van Oost-Nederland. Samen met onze professionele bedrijfsmakelaars vind je gegarandeerd de juiste koper voor jouw beleggingspand in Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal of elders in Oost-Nederland.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan op 053-433 55 77 of stuur ons een bericht en wij zetten graag alle mogelijkheden voor je op een rij.

beleggen enschede
Bedrijfshal Hengelo

Interesse in het verkopen van of beleggen in vastgoed in Oost-Nederland?

Zoek niet verder! Boers & Lem biedt hulp bij de verkoop van of investering in een beleggingspand in Enschede, Almelo en directe omgeving. Kijk bij ons aanbod of vertel ons wat je wensen zijn. We stellen alles in het werk om jouw wensen waar te maken. We spreken je snel!

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren
over Taxatie & Advies

http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="" width="182px" height="132px" viewBox="0 0 182 132">

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van bedrijfs-, of beleggingspanden is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.