Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Beleggingen

Investeren in vastgoed in Enschede, Almelo of elders in Twente

Een investering in een beleggingspand in Almelo, Enschede of omgeving is een slimme investering. De prijzen van vastgoed in Twente blijven immers onafgebroken stijgen, dus weet je nu al dat jouw belegging in de toekomst meer waard is. Vind bij ons jouw toekomstige beleggingspand in Enschede, Almelo, Hengelo of in een andere Twentse stad.

Voor een overzicht van de beleggingspanden die te koop staan in Oost-Nederland, klik je op onderstaande button.

beleggen Almelo

Op zoek naar vastgoedinvesteringen in Enschede of Almelo of elders in Twente en omstreken?

Overweeg je een beleggingspand te kopen in Enschede en Almelo of een andere Twentse stad, maar vind je het lastig om geschikt pand vinden? Begrijpelijk! De vraag naar huizen in deze steden is groot en panden worden snel verhuurd. Boers & Lem beschikt over een breed aanbod van beleggingspanden in o.a. Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Wij richten ons op beleggingspanden in Oost-Nederland en beheren een vooraanstaand netwerk van vastgoedmogelijkheden. Dit stelt ons in staat om ons aanbod aan beleggingspanden regelmatig uit te breiden. Zie je jouw ideale beleggingspand in Almelo, Enschede of elders in Twente even niet in ons huidige aanbod? Of heb je een bepaalde wens of behoefte als het gaat om locatie, oppervlakte of prijs? Stuur ons dan je wensen met betrekking tot jouw ideale vastgoedinvestering. Dan gaan we samen op zoek. We kunnen je ongetwijfeld helpen het beste pand voor jouw vastgoedinvestering te vinden!


Ook voor de verkoop van je beleggingspand zit je goed bij Boers & Lem

Ben je vastgoedeigenaar en overweeg je om je (nieuwbouw) beleggingspand in Almelo, Enschede of omgeving te verkopen en daar een marktconforme prijs voor te krijgen? Dan kunnen wij helpen dit goed en snel te organiseren. Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Wij kennen de lokale markt goed en weten hoe we de juiste doelgroep voor de aankoop van een beleggingspand moeten aanspreken. We weten precies waar de kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland. Samen met onze energieke vastgoedconsultants vind je gegarandeerd de juiste koper voor jouw beleggingspand in Enschede, Almelo, Hengelo of Oldenzaal.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan even of stuur ons een berichtje. We zetten graag alle mogelijkheden voor je op een rij.

beleggen enschede
Bedrijfshal Hengelo

Interesse in de koop of verkoop van een beleggingspand in Oost-Nederland?

Zoek niet verder! Boers & Lem biedt hulp bij de aankoop of verkoop van jouw beleggingspand in Enschede, Almelo en directe omgeving. Kijk bij ons aanbod of vertel ons wat je wensen zijn. We stellen alles in het werk om jouw wensen waar te maken. We spreken je snel!

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren
over Taxatie & Advies

http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="" width="182px" height="132px" viewBox="0 0 182 132">

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.