Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Beleggingen

Investeren in vastgoed in Twente

Klik op de button voor een overzicht van de beleggingspanden die te koop staan in Oost-Nederland. Vind bij ons jouw toekomstige beleggingspand in Enschede, Almelo, Hengelo of de andere Twentse steden.

Op zoek naar vastgoedinvesteringen in Twente en omstreken?

Boers & Lem beschikt over een breed aanbod van beleggingspanden in o.a. Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Wij richten ons op beleggingspanden in Oost-Nederland en beheren een vooraanstaand netwerk van vastgoedmogelijkheden.

Zie je jouw ideale beleggingspand op nu niet in ons huidige aanbod. En heb je een bepaalde wens of behoefte met betrekking tot locatie, oppervlakte of prijs? Stuur ons dan de criteria van jouw ideale vastgoedinvestering. Onze Boers & Lem adviseurs brengen deze dan in kaart en onderzoeken samen met jou de mogelijkheden. Ons aanbod beleggingspanden breiden wij regelmatig uit dankzij ons uitgebreide regionale netwerk. Zo vinden wij snel jouw nieuwe vastgoed!

Wil je een beleggingspand verkopen?

Ben je vastgoedeigenaar en overweeg je om een (nieuwbouw) beleggingspand te verkopen? Wij helpen je graag en kunnen jou hierin volledig bijstaan. Wij kennen de lokale markt goed en vinden de juiste koper voor jouw pand.

Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke bedrijfsmakelaar die precies weet waar de kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren
over Taxatie & Advies

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.