Bouwgrond kopen of verkopen in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bouwgrond

Bouwgrond te koop

Klik op de button voor een actueel overzicht van de bouwgrond die te koop staan in Oost-Nederland. Vind bij ons jouw toekomstige bouwgrond.

Op zoek naar bouwgrond in Twente en omstreken?

Door ons brede netwerk in Oost-Nederland beschikken onze adviseurs over een goed aanbod van bedrijfsgrond. Zo kun je bij ons bouwgrond kopen in o.a. Enschede, Goor, Almelo en Zutphen. Staat jouw ideale perceel nu niet in ons aanbod. En heb je een bepaalde wens of behoefte met betrekking tot locatie, grootte of prijs? Stuur dan jouw wensen en criteria van je gewenste bouwgrond. Onze Boers & Lem adviseurs brengen die in kaart en houden het aanbod voor jou in de gaten of ze benaderen actief ons netwerk. Wij krijgen geregeld nieuwe bouwgrond in ons aanbod. Zo vinden wij snel jouw nieuwe locatie!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bouwgrond voor nieuwbouw bedrijfspand in Goor

Wil je bouwgrond verkopen?

Ben je de eigenaar van bouwgrond en overweeg je om die te verkopen? Wij helpen je graag en kunnen jou hierin bijstaan. Onze kennis van de lokale markt is uitstekend en daardoor vinden wij snel de juiste koper voor jouw bouwgrond.

Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke expert die precies weet waar kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren
over Taxatie & Advies

http:="" www.w3.org="" 2000="" svg<="" a>"="" xmlns:xlink="xtagstartza href=" http:="" 1999="" xlink"="" xlinkxtagstartz="" width="182px" height="132px" viewbox="0 0 182 132">

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling,  verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.