Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Winkel op toplocatie in Almelo verhuurd

23 maart

Boers & Lem heeft in korte tijd weer een verhuurtransactie van een winkelruimte in hartje Almelo mogen begeleiden. De winkel op toplocatie aan de drukke en levendige Koornmarkt is verhuurd aan Jani’s Beauty Salon.

Lees meer

Nieuw kantoor in Oldenzaal voor apetito B.V.

14 maart

apetito B.V. huurt per 1 juli 2023 circa 510 m² kantoorruimte in het kantorencomplex aan Hanzepoort 23d in Oldenzaal. Het nieuwe kantoor is gunstig gelegen op een absolute zichtlocatie langs de A1 en wordt in de zomer van 2023 naar wens getransformeerd.

Lees meer

Elektramat breidt uit op XL Businesspark in Almelo

06 maart

Elektronische groothandel Elektramat groeit als kool en opent na de zomer een tweede vestiging in Almelo. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een nieuw te bouwen logistiek bedrijfscomplex aan het Columbus 9 in Almelo.

Lees meer

Voetbalshop opent winkel aan Grotestraat in Almelo

02 maart

Per 1 maart 2023 heeft Voetbalshop Almelo een huurovereenkomst getekend voor de winkelruimte aan de Grotestraat 114 in Almelo. De winkelruimte heeft een verkoopvloeroppervlak van ca. 400 m² en ligt op een uitstekende locatie in het kernwinkelgebied van Almelo.

Lees meer

16 bedrijfsunits in Vroomshoop verkocht

23 februari

Alle bedrijfsunits in het bedrijfsverzamelgebouw 'Aziëlaan' op bedrijfsterrein 'Vroomshoop-Oost' zijn verkocht en deze week opgeleverd. Het moderne gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 814 m².

Lees meer

Nieuwe locatie in Hengelo voor Bollux E-Commerce

16 februari

E-commerce partner Bollux zocht voor de samenvoeging van verschillende vestigingen één nieuwe locatie in Hengelo. Per 1 maart 2023 huurt het bedrijf de bedrijfsruimte aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 2.666 m².

Lees meer

Belastingheffing op bovenmatige leningen voor DGA

14 februari

Als gevolg van een wetsvoorstel verandert het belastingtarief van bovenmatige leningen voor iedereen die een aanmerkelijk belang heeft. Maar er zijn een aantal mogelijkheden tot het eind van dit jaar om aan deze belastingheffing te ontkomen.

Lees meer
Bedrijfsruimte te huur Hengelo

Autolease Twente huurt extra bedrijfsruimte in Hengelo

09 februari

De bedrijfsruimte aan de Vosboerweg 7 op bedrijventerrein Westermaat in Hengelo is verhuurd aan 'buurman' Autolease Twente. Het bedrijfspand van circa 1.200 m² bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoorruimte en een ruim en omheind buitenterrein.

Lees meer

Vacature Marketing stage

05 februari

Zit je op een commerciële, marketing of media HBO opleiding en zoek je nog een leuke stageplek voor februari 2023? Lees dan deze vacature en wie weet ben jij onze nieuwe marketing stagiair in februari 2023!

Lees meer

Cijfers Q4 2022: commercieel vastgoedmarkt remt wat af

31 januari

In het vierde kwartaal van 2022 beïnvloedden de rente en energiekosten alle segmenten binnen commercieel vastgoed: bedrijfsruimte, kantoren en winkels. De bedrijfsruimtemarkt hield door het krappe aanbod het beste stand.

Lees meer

Zorgportefeuille van Syntrus Achmea Real Estate blijft groeien

30 januari

De portefeuille zorgvastgoed van Syntrus Achmea blijft groeien. Het beleggingsobject aan de Wesseler-nering 60 in Enschede omvat een totale oppervlakte van 2.800 m² en is gekocht namens het Achmea Dutch Health Care Property Fund (ADHCPF).

Lees meer

Dirksen Bedrijfskleding huurt bedrijfsruimte op XL Businesspark

26 januari

Per 1 januari 2023 huurt Dirksen Bedrijfskleding een bedrijfsruimte aan Darwin 16 op het XL Businesspark in Almelo. De bedrijfshal met een totale oppervlakte van 1.000 m² heeft een vrije hoogte van maar liefst 10,5 meter en is voorzien van een 20-tons kraan.

Lees meer
    2
    22
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.