Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En ook algemeen nieuws op vastgoedgebied vind je hier.

Zorghotel Imminkhoeve Lemele verkocht Boers en Lem tuin web

Zorghotel ‘Imminkhoeve’ uit Lemele maakt een doorstart

22 oktober

Zorg- & leefstijlhotel Imminkhoeve dat in september het faillissement aanvroeg, is overgenomen door Ledeboer Investments BV. Het zorghotel maakt een doorstart en opent per direct weer de deuren.

Lees meer
Winkelruimte binnenstad Hengelo

Hengelo werkt aan de transformatie van de binnenstad

19 oktober

De gemeente Hengelo kampt met een groot retail leegstandsprobleem. Landelijke winkelketens verlieten afgelopen jaren de binnenstad. Toch ziet Hengelo de toekomst voorzichtig positief tegemoet.

Lees meer
Kantoorruimte Javatoren Stationsstraat 11 in Almelo web

Kantoorpand Javatoren in Almelo verwelkomt meerdere nieuwe huurders

15 oktober

Het moderne kantoorpand aan de Stationsstraat 11 in Almelo, heeft de afgelopen tijd een aantal nieuwe huurders mogen verwelkomen. Ook heeft een aantal zittende huurders extra ruimte gehuurd.

Lees meer
Impressie entree kantoorgebouw DSTRCT 74 Hengelo

Kantoorpand DSTRCT/74 in één jaar volledig verhuurd!

13 oktober

Het markante kantoorpand DSTRCT/74 heeft sinds juni 2019 een complete metamorfose ondergaan. En met resultaat; alle 5.600 vierkante meters zijn binnen een jaar verhuurd!

Lees meer
Bedrijfsruimte Aadijk 35 Almelo verhuurd aan Quality Reclame

In 2021 verhuist Quality Reclame B.V. naar de Aadijk in Almelo

08 oktober

Quality Reclame B.V. heeft het huurcontract getekend voor de representatieve bedrijfsruimte aan de Aadijk 35 in Almelo. In 2021 verhuist het bedrijf naar het nieuwe bedrijfspand.

Lees meer
TOM kookt met vastgoedspecialist Bart Wientjes Boers & Lem

Bart Wientjes kookt met Fabian Perik voor rubriek in TOM

05 oktober

Onze collega Bart Wientjes kookte samen met Fabian Perik de sterren van de hemel onder leiding van SVH-Meesterkok Michel van Riswijk voor een artikel in de oktober uitgave van TOM Magazine.

Lees meer
Foto bedrijfsruimte Smaragdstraat 1 Hengelo Cen W

Nieuwe bedrijfsruimte voor Huus B.V. aan de Smaragdstraat in Hengelo

01 oktober

HUUS B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor een bedrijfscomplex van circa 2.665 m² aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo. HUUS is een winkel in meubels en interieur accessoires. Door corona groeide het aantal bestellingen fors.

Lees meer
Duurzaam kantoorpand Wegtersweg 1 Hengelo

Magenta MMT B.V. verhuist naar kantoorpand DSTRCT/74 in Hengelo

29 september

Het Enschedese software bedrijf heeft een huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte in het unieke pand aan de Wegtersweg 1 in Hengelo, dat van binnen en buiten compleet is gerestyled.

Lees meer
Sint Joseph verhuist naar nieuw kantoorpand Twentelaan 5 in Almelo web

Woningstichting verhuist naar kantoor aan Twentelaan in Almelo

17 september

Het kantoorpand aan de Twentelaan 5 in Almelo is verhuurd aan woningstichting Sint Joseph. Begin volgend jaar gaat de stichting alle afdelingen van de corporatie samenvoegen op de nieuwe locatie.

Lees meer
Houten huis geld 2 370x250

Column Henri: Help de starters

15 september

Toen Henri deze nieuwe column schreef, was net het nieuws uitgelekt dat het kabinet van plan is de overdrachtsbelasting te verhogen. Hiermee willen ze starters op de woningmarkt een voorsprong geven t.o.v. beleggers. Maar is de starter echt geholpen met deze maatregel?

Lees meer
Distributiehal opslagruimte magazijn web

Behoefte naar opslag- en distributieruimte groeit aanzienlijk

10 september

De vraag naar opslag- en distributieruimtes is sinds het begin van de coronacrisis flink gegroeid. Aanvragen hiervoor zijn in de laatste twee maanden bijna verdubbeld t.o.v. vorig jaar blijkt uit onderzoek.

Lees meer
Voormalig bedrijfspand van Stork Holtersweg 31 Hengelo

BOA Recycling Systems huurt modern bedrijfspand in Hengelo

08 september

BOA Recycling Systems B.V. huurt langjarig het moderne bedrijfspand aan de Höltersweg 31/Hassinkweg 8. De verhuizing van Enschede naar Hengelo is daarmee een feit.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.