Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Modern bedrijfspand Werfstraat 11 in Hengelo snel verkocht

13 juli

Het moderne bedrijfspand van circa 330 m2 aan de Werfstraat 11 in Hengelo, is binnen twee weken verkocht! Er was veel animo voor dit mooie bedrijfspand op bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo. De telefoon stond roodgloeiend.

Lees meer

Qinn Womenswear opent outlet aan Grotestraat 64 in Almelo

06 juli

Qinn Womenswear heeft onlangs een nieuwe winkel geopend met een oppervlakte van circa 275 m2 op een toplocatie aan de Grotestraat 64 in Almelo. De modezaak met verschillende filialen in Twente opent in Almelo een outlet.

Lees meer

Flynth huurt 745 m² kantoorruimte in Twenthe Centrum Almelo

02 juli

Flynth adviseurs en accountants B.V. heeft per 1 juni j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 745 m2 kantoorruimte op de derde verdieping van de prachtig gerenoveerde Stoomspinnerij Twenthe, inclusief 25 parkeerplaatsen.

Lees meer

Hoe erg is het dat een kantoor geen energielabel heeft?

24 juni

Veel kantoren in Nederland hebben geen energielabel. Op 1 januari 2023 wordt dat label verplicht voor kantoren en dat is al over twintig maanden. Lukt het die kantoorgebouwen voor die tijd te voldoen aan de eis van minimaal label C in 2023?

Lees meer

Thuiswerktrend zal onaantrekkelijke kantoren in Twente treffen

15 juni

Thuiswerken zal ook na corona een zekerheid zijn. Dit zal zal op termijn ook voor de Twentse kantorenmarkt gevolgen hebben. Al verwachten vastgoedprofessionals niet dat het in die mate gaat gebeuren zoals in ‘kantoorsteden’ als Amsterdam en Utrecht.

Lees meer

Column Barry: De zomer is in aantocht

10 juni

"In mijn laatste column van 2020 sprak ik de wens uit dat wij elkaar snel weer mochten ontmoeten. Tijdens een netwerkevent of met een biertje op het terras in de stad. Dat "snel" is weliswaar niet uitgekomen, maar gelukkig mogen we inmiddels wel weer een terrasje pakken. Mijn voorspelling over de vastgoedmarkt bleek daarentegen een juiste."

Lees meer

Bedrijfsunits Josink Esweg in Enschede verkocht!

08 juni

Op het bedrijventerrein Josink Es in Enschede starten ze na de bouwvak met de bouw van een nieuw complex met bedrijfsunits vanaf ca. 56 m². De units zijn onder architectuur ontwikkeld en krijgen een prachtige duurzame uitstraling. In korte tijd zijn al 19 van de 21 units verkocht.

Lees meer

Grote vraag naar industrieel vastgoed in eerste kwartaal

03 juni

Uit een onderzoek van NVM blijkt dat ook in het eerste kwartaal van 2021 de vraag naar bedrijfsruimtes en logistiek vastgoed onverminderd groot is. De vraag naar kantoorruimte was minder groot en de retail markt beter dan verwacht.

Lees meer

Transformatie kantoorpand Wegtersweg 1 Hengelo

31 mei

Al vaker hebben wij een bericht gedeeld over het prachtig gerenoveerde pand aan de Wegtersweg 1 in Hengelo. Edwin Asveld kocht het oude 'Essent'-pand ongeveer twee jaar geleden en durfde het aan om het complete pand te renoveren. Neem een kijkje hoe het er nu uitziet.

Lees meer

Hoi Services nieuwe huurder bedrijfsruimte Hospitaalweg 10 Almelo

26 mei

Per 1 mei heeft Hoi Services een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 400 m² splinternieuwe bedrijfsruimte aan de Hospitaalweg 10 in Almelo. De organisatie wil op deze plek in Almelo het bewezen maatschappelijke en succesvolle concept WaST uitrollen.

Lees meer
Kantoorpand met rode en gele bakstenen aan de BW ter Kuilestraat 33 in Enschede verkocht

Zorg en begeleid wonen in voormalig kantoorpand Servicecentrum West in Enschede

12 mei

Het voormalige kantoorpand van Servicecentrum West is door de Gemeente Enschede verkocht. Het gebouw met een oppervlakte van circa 2.435 m² ondergaat een transformatie naar een maatschappelijk pand met zorg gerelateerde functies.

Lees meer

Webshop huurt 14.000 m² bedrijfsruimte op XL Businesspark

29 april

Een nieuwe huurder voor Heylen Warehouses op het XL Businesspark. Een meubelwebshop tekende recent een meerjarige huurovereenkomst voor 14.000 vierkante meter opslagruimte aan Columbus ong. in Almelo.

Lees meer
    2
    14
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.