Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Verkocht Boers en Lem begeleidt tandarts winkelruimte Kuperserf 5 7 Nijverdal 1110x750

Tandartspraktijk opent deuren aan Kuperserf in Nijverdal

14 januari

De moderne winkelruimte aan Kuperserf 5-7 in de Kruidenwijk in Nijverdal is aangekocht door Marc Kollenhof. Hij neemt de tandartspraktijk over van Nico van Houten uit Hellendoorn en verhuist met de praktijk naar Nijverdal.

Lees meer
Boers en Lem verhuurd winkelruimte Grotestraat 2/Oranjestraat 1 Almelo aan burgerme

Burgerme opent een nieuwe vestiging in Almelo

07 januari

Voor de winkelruimte op de hoek van de Grotestraat 2/Oranjestraat 1 in Almelo was burgerme op zoek naar een franchisenemer voor een nieuwe vestiging. De zoektocht is succesvol geweest; het team is op het moment druk aan het verbouwen.

Lees meer
Openingstijden Boers en Lem feestdagen 2020

Aangepaste openingstijden

18 december

In de periode rondom Kerst en Oud & Nieuw hanteren wij afwijkende openingstijden. Vanaf 4 januari 2021 zijn wij weer op onze reguliere openingstijden bereikbaar. Wij wensen je fijne feestdagen!

Lees meer
Boers en Lem verhuurd nieuwbouw bedrijfsruimte Hospitaalweg 8 Almelo web

Serbo B.V. huurt bedrijfsruimte Hospitaalweg 8 Almelo

15 december

De vraag naar de producten van Serbo B.V. was flink toegenomen. Om hun ambities te realiseren was een nieuwe bedrijfsruimte met showroom nodig. Deze hebben ze gevonden aan de Hospitaalweg 8 in Almelo.

Lees meer
Geld besparen op overdrachtsbelasting met Groniger akte web

Besparen met de Groninger akte

15 december

Per 1 januari a.s. verhoogt het Kabinet de overdrachtsbelasting voor beleggers met 8%. Overweeg je een object aan te kopen, maar lukt het niet meer voor die datum? Dan biedt de Groninger akte een oplossing om op de overdrachtsbelasting te besparen.

Lees meer
Column Tom Magazine bedrijfsmakelaar Barry Seelen van Boers & Lem

Column Barry: Trots op Twente

11 december

"2020 kwam met piepende banden tot stilstand maar dit jaar is ook gebleken dat ondernemers blijven vooruitdenken, zich aanpassen en nieuwe kansen zoeken. Er is vertrouwen dat we er wel uitkomen." zegt Barry Seelen in zijn eerste column voor TOM Magazine.

Lees meer
Bedrijfsmakelaar Bart Wientjes voor logo kantoor Boers en Lem

Interview Bart Wientjes in TOS Uitgelicht

08 december

Elke week wordt er vanuit de TOS Businessclub van FC Twente een lid uitgelicht. Vorige week was onze vastgoedspecialist Bart Wientjes aan de beurt. Hij is al jaren trouw lid van de TOS Businessclub.

Lees meer
Boers & Lem begeleidt in verhuur bedrijfspand Josink Esweg 44 Enschede aan NX Filtration

NX Filtration nieuwe huurder bedrijfspand Josink Esweg 44 Enschede

30 november

NX Filtration huurt sinds 1 november j.l. het bedrijfspand aan de Josink Esweg 44. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van de bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 2.000 m².

Lees meer
Afbeelding met Nieuws in Boers & Lem huisstijl

Boers & Lem verder zonder Henri Boers

24 november

Bij Boers & Lem werken 14 gedreven mensen bij wie groei en werkplezier voorop staan. Zo ook bij Henri Boers, één van de oprichters. In het afgelopen jaar ontdekte hij dat hij in zijn huidige rol de ‘werkvloer’ miste. Daarom gaat hij per 1 januari 2021 zelfstandig verder.

Lees meer
Boers en Lem winnaar FD Gazellen award 2020

Winnaar FD Gazellen award 2020!

20 november

Deze week hebben we voor de vijfde keer op rij de FD Gazellen Award gewonnen. Boers & Lem is daarmee weer één van de snelst groeiende bedrijven in deze regio.

Lees meer
Boers en Lem Bedrijfsruimte Twentelaan 8 Almelo web

Nieuwe huurder voor bedrijfsruimte Twentelaan 8 in Almelo

12 november

Het jonge bedrijf Asymmetrie Kozijn Techniek B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand met een oppervlakte van 840 m2 aan de Twentelaan 8 in Almelo.

Lees meer
Invloed zonnepanelen op waarde vastgoed

Invloed zonnepanelen op de waarde van vastgoed

03 november

Zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel van verduurzamen. Maar wat is nou eigenlijk de invloed van zonnepanelen op de waarde van een object? Consultant taxateur Jeroen Postma vertelt erover.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.