Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Autotechnics huurt 2.800 vierkante meter bedrijfsruimte in Vroomshoop

02 december

Autotechnics B.V. is per 1 oktober 2021 de nieuwe huurder van het moderne bedrijfspand met kantoren aan de Havenstraat 9A in Vroomshoop. Het bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 2.800 m².

Lees meer

Particuliere belegger koopt winkelstrip Ootmarsumsestraat Almelo

25 november

De zes winkelruimtes aan de Ootmarsumsestraat 274-282 in Almelo zijn verkocht aan een particuliere belegger. De winkels die tegenover het drukbezochte Eskerplein liggen, hebben samen een totale oppervlakte van circa 905 m².

Lees meer

Leenders Bike Totaal verdubbelt aantal vierkante meters Pasmaatweg Hengelo

18 november

De tweewielerzaak heeft per 1 oktober j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor het voormalige pand van pianowinkel Schumer aan de Pasmaatweg 50 in Hengelo. Het pand wordt erbij getrokken. Daarmee verdubbelt de zaak de oppervlakte tot circa 6.000 m².

Lees meer
3D beeld met modern glazen design lab en kantoorpanden

Beleggingsfonds investeert 200 miljoen in Kennispark Enschede

16 november

De ontwikkelingen op Kennispark Twente moeten in een stroomversnelling komen. De UT, Stichting Gebiedsorganisatie Kennispark en de gemeente Enschede willen daarom een samenwerkingsovereenkomst aangaan met ASR Dutch Science Park Fund.

Lees meer

Markant bedrijfsobject Sesamstraat 1 Havengebied Enschede verkocht

04 november

Een mooie deal van een uniek bedrijfsobject in het Havengebied van Enschede. Het bedrijfscomplex van Sesam B.V. met een totale oppervlakte van circa 3.565 m² en gelegen op een perceel van circa 21.740 m² is verkocht.

Lees meer

Cijfers 3e kwartaal: Volop vertrouwen, weinig beschikbare objecten

03 november

Op funda in business nam in het derde kwartaal de interesse in horecalocaties toe. Het vertrouwen in de markt lijkt met de heropening van deze sector terug te zijn. Voor kantoor-, bedrijfs- en winkelruimtes gold deze toename niet.

Lees meer

Boers & Lem FD Gazelle 2021

28 oktober

Voor het zesde jaar op rij is Boers & Lem FD Gazelle! Daarmee behoren wij ook in 2021 weer tot één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer

Textielbedrijf PinTail huurt bedrijfspand Twentepoort Oost 15-43 Almelo

27 oktober

PinTail International heeft per 1 december 2021 een huurovereenkomst getekend voor een bedrijfspand met kantoor met een totale oppervlakte van circa 835 m² aan de Twentepoort Oost 15-43 in Almelo.

Lees meer

Nieuw bedrijvencomplex Josink Es voor oplevering al verhuurd

25 oktober

Er is een groot tekort aan kwalitatief goede bedrijfsruimte. Een voorbeeld is het nieuwe bedrijvencomplex aan de Josink Es langs de Westerval in Enschede. Alle bedrijfspanden waren binnen de kortste keren verhuurd.

Lees meer

Boers & Lem steunt event 'Dag in de Wolken'

21 oktober

De Voedselbank Enschede-Haaksbergen nodigde vorige week vrouwelijke cliënten uit om zich in de watten te laten leggen in Enschede. Normaal gesproken is zo'n dag voor deze dames financieel niet mogelijk, maar door vrijwilligers en financiële bijdrages werd dit event mogelijk gemaakt.

Lees meer

Hengelo pakt leegstand in de binnenstad succesvol aan

14 oktober

Veel middelgrote steden herstructureren winkelgebieden voor vitale binnensteden. Hengelo is een voorbeeld. Er is daar al veel verandering gaande en de komende jaren zal de binnenstad verder drastisch veranderen en krijgen veel retailmeters een andere bestemming.

Lees meer

Beleggingsobject Virulyweg in Almelo verkocht

07 oktober

Per 1 september j.l. is het moderne beleggingsobject aan de Virulyweg 29 in Almelo verkocht aan een belegger. Het complex met een oppervlakte van circa 2.150 m² is vrijwel volledig verhuurd, maar per 1 januari 2022 komt er één beschikbaar.

Lees meer
    2
    16
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.