Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Barry in de media: 'Zonder geschikt pand geen groei'

06 december

Onlangs stond er een artikel met vastgoedspecialist Barry Seelen in Tubantia over de bedrijfsruimtemarkt in Enschede. Bedrijven zoeken nieuwe bedrijfsruimte of een bouwkavel om hun organisatie verder te laten groeien, maar die zijn schaars in Enschede.

Lees meer

Bart Wientjes in Twentevisie: vastgoed essentieel bij talentbehoud

29 november

Om talent te behouden en aan te trekken voor de arbeidsmarkt in Twente, is meer nodig dan goede studiefaciliteiten, carrièremogelijkheden en voorzieningen. Volgens drie Twentse vastgoedspecialisten is huisvesting een essentieel en een strategisch belangrijk onderdeel in de ‘war on talent’.

Lees meer

De Rolf groep verhuist naar Kennispark Twente

24 november

De Rolf groep verhuist in de zomer van 2023 naar een nieuw kantoorpand aan de Bruggenmorsweg 10 in Enschede. Het pand op Kennispark Twente heeft een oppervlakte van circa 810 m² en heeft het bedrijf langjarig gehuurd.

Lees meer

Energielabel C medebepalend voor marktwaarde kantoorpanden

10 november

Nieuwe aanwinst Dennis Tigcheler - Register Taxateur - vertelt in zijn eerste blog voor Boers & Lem over de financiële kant van de label C verplichting. Meerdere aspecten bepalen de marktwaarde van een kantoorpand, maar duurzaamheid is cruciaal op dit moment.

Lees meer

Bouwkavels voor bedrijfspanden in Hengelo schaars

08 november

In Hengelo is vrijwel geen bedrijfsgrond meer beschikbaar op bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp en op het Oosterveld. Vrijwel alle kavels zijn verkocht of in optie genomen. Uitbreiding van bedrijfsgrond zit er op korte termijn niet in. Echter, wij hebben nog een aantal ,nieuw te bouwen, bedrijfspanden in ons aanbod.

Lees meer

Tekort grond en gebouwen remt bedrijfsleven

03 november

Een gebrek aan bedrijfsruimte remt de economische ontwikkeling zowel lokaal als nationaal. Er is op het moment weinig beschikbare en geschikte bedrijfsruimte voor bedrijven. Bouwkavels zijn schaars, wat nieuwbouw beperkt. Bedrijven zijn hierdoor meer dan ooit afhankelijk van bestaande bedrijfspanden.

Lees meer

Flitsbezorger Flink breidt uit in Enschede

01 november

Met het ondertekenen van een langjarige huurovereenkomst van het bedrijfspand aan De Reulver 130 in Enschede, kan flitsbezorger Flink vanuit haar twee locaties vrijwel alle bewoners van Enschede bedienen.

Lees meer

Almelo nieuwe meubelzaak rijker

25 oktober

Per 1 oktober heeft JaRa Meubeloutlet een langjarige huurovereenkomst getekend voor de winkelruimte aan de drukke Bornsestraat 31-33 in Almelo. Het winkelpand heeft een totale oppervlakte van circa 645 m² en is gelegen aan de rand van de Almelose binnenstad.

Lees meer

Wij zoeken een werkstudent Taxatie & Advies

17 oktober

Studeer je Vastgoed & Makelaardij en zoek je nog een bijbaan passend bij jouw opleiding? Voor ons team Taxatie & Advies zijn wij op zoek naar een werkstudent voor minimaal 1 dagdeel in de week. Ben jij leergierig en ondernemend? Welkom bij Boers & Lem!

Lees meer

Grootschalige bedrijfsruimte in Enschede verhuurd

13 oktober

Labora Quadratum heeft per 1 januari 2023 een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het bedrijfspand aan de Euregioweg 330 in Enschede. Het pand op het Euregio bedrijventerrein heeft een oppervlakte van circa 2.870 m².

Lees meer

Column Barry: Op het juiste moment...

10 oktober

In zijn nieuwste column vertelt Barry Seelen over de actuele commerciële vastgoedmarkt in Twente. Deze column staat in het teken van het belang van een kwalitatief en uitgebreid netwerk van een bedrijfsmakelaar.

Lees meer

Nieuw bedrijfspand van ca. 3.000 m² voor Picnic Almelo

06 oktober

Picnic heeft een huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand van bijna 3.000 m² aan Bedrijvenpark Twente 310 in Almelo. Vanaf deze nieuwe locatie gaat Picnic weer aan haar klanten in Almelo en omgeving bezorgen.

Lees meer
    2
    20
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.