Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Aanbod kantoren blijft stabiel

09 september

In 2020 veranderde het totale aanbod van leegstaande kantoren veranderde nauwelijks. Minder kantoren kregen een andere bestemming en meer kantoorruimte werd gesloopt. Daarnaast verjongde het aanbod door de bouw van nieuwe kantoren.

Lees meer

Realisatie zorgappartementen in Lourdeskerk Haaksbergen

07 september

De Lourdeskerk in Haaksbergen werd niet meer voor diensten gebruikt en is verkocht aan Han Wijlens. In de monumentale kerk van circa 4.940 m² worden vijftien appartementen gerealiseerd. Rondom de kerk komen zeven levensloopbestendige woningen.

Lees meer

Belegger koopt “Möller Staete” complex Oude Boekeloseweg Hengelo

02 september

Vastgoedonderneming Twenflex heeft het bedrijfscomplex “Möller Staete” aan de Oude Boekeloseweg 29-31 in Hengelo gekocht. Het complex beschikt over kantoor- en bedrijfsruimte van circa 1.650 m² en is interessant voor creatieve bedrijven.

Lees meer

Vastgoedreportage: Bouwen in Twente

31 augustus

Bart en Barry vertellen over het huidige vastgoedlandschap in de vastgoedreportage van TOM Magazine. Hoe hangt de vlag erbij in Twente? Is het droevig gesteld of groeien de bomen tot in de hemel. Welke bedreigingen zijn er, welke kansen. En blijven we thuiswerken of gaan we weer meer naar kantoor?

Lees meer

Nieuwe slagerij in winkelcentrum De Gors in Almelo

26 augustus

De winkel van circa 120 m² in winkelcentrum De Gors in Almelo is langjarig verhuurd aan Premium slagerij Hergers. Nadat Daniël Hergers in mei jl. de sleutels ontving, is de verbouwing direct van start gegaan. Naar verwachting opent de slagerij per 8 september 2021 de deuren.

Lees meer

Spring park Bounce Valley is nieuwe aanwinst op Go Planet Park Enschede

19 augustus

Het moet een springkussenwalhalla voor jong én oud worden: Bounce Valley. Het bedrijf heeft deze zomer een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 2.225 m² op het Go Planet Park in Enschede en wil oktober dit jaar open.

Lees meer

Column Bart: Taxeren is vooruitzien

18 augustus

Bart Wientjes gaat in zijn nieuwste column in op taxatieaanvragen. Vaak krijgt hij de vraag of hij 'even' een taxatierapport kan regelen. Dat horen we natuurlijk graag. En ook al lijkt het misschien simpel, voor een taxatie is meer nodig dan alleen referentietransacties.

Lees meer

Enschede krijgt een ander gezicht door grootstedelijk plan

12 augustus

Eind juni gaf de Enschedese raad groen licht voor het Centrumkwadraat; een grootstedelijke plan voor het stationsgebied. In de komende jaren worden in dat gebied woningen, studentenkamers en ook kantoorruimte en winkels gebouwd en is er ruimte voor groen.

Lees meer

Edisonstraat 6 in Almelo verhuurd aan composiet specialist

09 augustus

De onderneming CompoWorkx heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de representatieve bedrijfsruimte van circa 1.435 m² op bedrijventerrein ‘Bornsestraat’. Met de nieuwe locatie heeft het bedrijf de mogelijkheid om verder te groeien.

Lees meer

Bedrijfspand Werfstraat 11 in Hengelo snel verkocht

20 juli

Het moderne bedrijfspand van circa 330 m² aan de Werfstraat 11 in Hengelo, is binnen twee weken verkocht! Er was veel animo voor dit mooie bedrijfspand op bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo. De telefoon stond roodgloeiend.

Lees meer

Qinn Womenswear opent outlet aan Grotestraat 64 in Almelo

06 juli

Qinn Womenswear heeft onlangs een nieuwe winkel geopend met een oppervlakte van circa 275 m² op een toplocatie aan de Grotestraat 64 in Almelo. De modezaak met verschillende filialen in Twente opent in Almelo een outlet.

Lees meer

Flynth huurt 745 m² kantoorruimte in Twenthe Centrum Almelo

02 juli

Flynth adviseurs en accountants B.V. heeft per 1 juni j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 745 m2 kantoorruimte op de derde verdieping van de prachtig gerenoveerde Stoomspinnerij Twenthe, inclusief 25 parkeerplaatsen.

Lees meer
    2
    14
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.