Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

The Vital Company en Ministerie van Inzetbaarheid samen aan de M.H. Tromplaan

22 mei

De kantoorruimte op de begane grond is tezamen met een deel van het de souterrain verhuurd aan The Vital Company en Ministerie van Inzetbaarheid.

Lees meer

Kersten Hulpmiddelen huurt modern bedrijfspand in Weerselo

14 mei

De bedrijfsruimte met kantoor van ca. 900 m² aan de Loohuisveldweg 15 in Weerselo zal gebruikt worden door Bert Stevens Orthesebouw, onderdeel van Kersten Hulpmiddelen.

Lees meer

4.800 m² logistieke bedrijfsruimte verhuurd aan Yara Food

30 april

Op het bedrijventerrein Rigtersbleek-Tubantia is de logistieke bedrijfsruimte aan de Spoordijkstaat 62 verhuurd aan Yara Food. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 4.800 m².

Lees meer

Taxatie actie! Laat je woning taxeren voor €695,-

30 april

Boers & Lem taxeert niet alleen bedrijfsonroerendgoed, maar ook woningen. Heb je verbouwplannen of heb je onlangs een nieuwe woning gekocht in een straal van 20 km van Almelo en is daarvoor een taxatie nodig?

Lees meer

Dura Vermeer breidt uit met nieuwe locatie van ca. 2.200 m² in Twente

26 april

Dura Vermeer Bouw Hengelo zet de eerste stap richting de realisatie van een uitbreidingslocatie op Westermaat de Veldkamp, centraal in Twente, op de grens van Hengelo en Borne.

Lees meer

Dimotech vestigt zich in modern bedrijfsgebouw aan de Virulyweg in Almelo

12 april

Dimotech, een elektrotechnisch aansluitbedrijf, is verhuisd naar dit moderne en multifunctionele bedrijfsgebouw met een totale oppervlakte van circa 702 m²

Lees meer

Attract Uitzendbureau verhuist naar karakteristieke kantoorvilla

12 april

Attract Uitzendbureau betrekt de karakteristieke kantoorvilla van circa 440 m² aan de Ootmarsumsestraat 73 in Almelo.

Lees meer

L. ten Cate betrekt nieuw bedrijfspand van 7.500 m² in Borne

09 april

Het nieuwe bedrijfspand van L. ten Cate B.V. aan de Morseltoven 12 in Borne is vorige week officieel opgeleverd.

Lees meer

Bollux E-commerce breidt het gehuurde in Hengelo uit naar 4.000 m² bedrijfsruimte

27 maart

Bollux E-Commerce zet zijn groeipad voort in Hengelo, waar ze hun bestaande locatie met circa 1.333 m² uitbreiden. Een mooie groei voor de onderneming.

Lees meer

Kenkhuis Adviesgroep breidt uit en verdubbelt kantoorruimte in Almelo

21 maart

Kenkhuis Adviesgroep breidt haar kantoorruimte aan de Twentepoort Oost 16 uit van 104 m² naar 225 m² . Een mooie stap voor het groeiende adviesbureau uit Almelo.

Lees meer

Hoofdvestiging Bravo Beveiliging verhuist naar Almelo

15 maart

Bravo Beveiliging heeft een nieuw onderkomen gevonden op Twentepoort Oost 3A. Ze hebben het bedrijfsverzamelgebouw van circa 1.500 m² bestaande uit drie verdiepingen gekocht.

Lees meer

Meester-gezeltraject van Merlin Versteeg

06 maart

Inmiddels is Merlin alweer 3 jaar werkzaam bij Boers & Lem en zit ze midden in het meester gezel-traject en is ze op weg naar een nieuwe titel: Register Taxateur. Ze vertelt ons hoe het traject er uitziet en wat haar ervaringen zijn.

Lees meer
    2
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.