Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Plegt-Vos huurt bedrijfsruimte van ca. 5.000 m² in Almelo

19 mei

Het bouwbedrijf Plegt-Vos heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het multifunctionele bedrijfspand aan Bedrijvenpark Twente 20 in Almelo. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 6.370 m².

Lees meer

Veel vraag naar beleggingen in commercieel vastgoed

05 mei

Uit nieuwe cijfers blijkt dat de markt voor commercieel vastgoed het 1e kwartaal van 2022 goed is gestart. Het einde van de lockdown geeft het gebruik van commercieel vastgoed een boost. Het beleggingsvolume steeg met 30% in vergelijking tot dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer

Kantoorpand in centrum Almelo verkocht aan Campus Dreesz

03 mei

Campus Dreesz koopt de voormalige bank aan de Egbert Gorterstraat 2-14 in Almelo. Het kantoorpand van circa 3.500 m² met onderliggende parkeerkelder krijgt een complete restyling en zal later dit jaar de deuren openen.

Lees meer

Eurol betrekt tijdelijk kantoorruimte Darwin 20 in Almelo

28 april

Een deel van de kantoren van Eurol verhuist tijdelijk van Nijverdal naar de kantoorruimte aan Darwin 20 in Almelo. De producent huurt per 1 mei 2022 circa 450 m² kantoorruimte op de tweede verdieping van Emergo Vastgoed BV.

Lees meer

Column Bart: "Van huisvestingskosten naar huisvestingsopbrengsten"

19 april

Voor organisaties is huisvesting vaak één van de grootste kostenposten op de balans. Nu de markt zich roert en de 'war on talent' hevig is, moet een werkgever meer bieden dan alleen een goed salaris en een vast contract. Hoe belangrijk is huisvesting in dat opzicht?

Lees meer

Particuliere belegger koopt Kopersteden 14 Enschede

14 april

Het bedrijfspand op bedrijventerrein Marssteden in Enschede is verkocht aan een particuliere belegger. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van 1.515 m² en bestaat uit twee bouwlagen met kantoren, een kantine, een scholingsruimte en een bedrijfsruimte.

Lees meer

Boers & Lem op shortlist Mogelijk.nl

12 april

Sinds begin april staat Boers & Lem op de shortlist van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Een organisatie die snel en efficiënt beleggingspanden en bedrijfspanden financiert of herfinanciert. Als ondernemer of belegger kunnen wij via Mogelijk een quickscan voor de financiering van jouw vastgoed uitvoeren.

Lees meer

Bedrijfskavels op terrein Technology Base in Enschede

07 april

De voormalige militaire vliegbasis Twenthe is sinds 2015 in ontwikkeling tot een hightech bedrijvencampus van ca. 230 ha met de naam Technology Base. Boers & Lem is één van de geselecteerde bedrijfsmakelaars die de bedrijfskavels op Technoloy Base voor de verkoop aanbieden.

Lees meer

Komt er een zelfbewoningsplicht in Twente?

05 april

De krapte op de woningmarkt is groot waardoor woningprijzen blijven stijgen. Starters en steeds meer middeninkomens, kunnen hierdoor bijna geen woning meer kopen. Beleggers die woningen aankopen voor de verhuur (buy-to-let), zien zij daardoor vaker als de boeman.

Lees meer

Nieuwe huurders voor bedrijfscomplex in Vriezenveen

29 maart

Het voormalige bedrijfscomplex van Waterschap Vechtstromen aan de Nijverheidsweg 5 in Vriezenveen is recent verkocht aan een particuliere belegger. Boers & Lem mocht de verhuur oppakken en binnen afzienbare tijd is het complex volledig verhuurd.

Lees meer

Bedrijfskavel op zichtlocatie Josink Esweg Enschede verkocht

24 maart

Een bedrijfskavel aan de Josink Esweg 1 in Enschede is recent door bemiddeling van Boers & Lem verkocht. Een projectontwikkelaar ontwikkelt op de kavel 11 bedrijfsruimtes met kantoor en parkeergelegenheid.

Lees meer

De WOZ-waarde van een bedrijfspand

21 maart

Het vaststellen van de WOZ-waarde van een bedrijfspand is een ingewikkeld proces en er kunnen allerlei juridische uitzonderingen zijn. Hierdoor accepteert de eigenaar vaak de WOZ-waarde als een vast gegeven, maar er zijn mogelijkheden!

Lees meer
    2
    18
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.