Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

TOM uitgave juni 2020 4 beste data web

Never waste a good crisis

29 juni

In de afgelopen maanden werden we opgeschrikt door de coronapandemie. Een gebeurtenis die totaal onverwacht de wereld tot stilstand bracht. Los van alle negatieve gevolgen daarvan voor mens en economie, gaf de coronacrisis ons ook een kans.

Lees meer
Kantoortuin in duurzaam kantoorpand 2

Verduurzamen van een kantoorpand loont!

25 juni

Een energielabel bij de verkoop of verhuur van een kantoorpand is verplicht. Vanaf 2023 komt daar de label C-verplichting bij. Eigenaren moeten kantoorpanden gaan verduurzamen. Welke gevolgen heeft dit voor de transactieprijzen van kantoorruimtes?

Lees meer
Horecagelegenheid Burgemeester Jansenplein 40 Hengelo restaurant Loev

Bar Bistro Loev nieuwe aanwinst voor Hengelo

11 juni

Op 1 mei wilde Bar bistro Loev haar deuren openen in Hengelo. Door de coronacrisis was de opening anders dan voorgesteld. Maar sinds 1 juni mag Loev dan eindelijk gasten ontvangen in de compleet vernieuwde bar bistro.

Lees meer
Winkelruimte hoek Oranjestraat 1 Grotestraat 2 Almelo bewerkt

Hamburgerketen Burgerme vestigt zich in Almelo

05 juni

De hamburgerketen Burgerme staat op het punt om een vestiging te openen in Almelo. De winkelruimte ligt op een uitstekende en erg drukke locatie. De zoektocht naar een franchisenemer is inmiddels gestart!

Lees meer
Nieuwbouwunits Wendelgoor 7 Almelo

Alle 14 nieuwbouwunits Wendelgoor 7 in Almelo verkocht!

02 juni

Op het aan de N36 gelegen bedrijventerrein Wendelgoor zijn recent 14 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Onlangs is de laatste bedrijfsruimte, in opdracht van Voskamp Vastgoed, door ons verkocht.

Lees meer
Winkelruimte Ootmarsumsestraat 278 Almelo

Het Eskerplein in Almelo is een mooie onderneming rijker

28 mei

Vorige week heeft een nieuwe vestiging van Spare Rib Express haar deuren geopend aan de Ootmarsumsestraat 278 in Almelo. Deze winkelruimte met een oppervlakte van circa 105 m2 is langjarig verhuurd.

Lees meer
Magazijnruimte Spoordijkstraat 90 Enschede

VSW Expeditie breidt magazijnruimte uit aan de Spoordijkstraat 90

26 mei

VSW Expeditie heeft vorige week de huurovereenkomst getekend voor circa 3.915 m² magazijnruimte aan de Spoordijkstraat 90 in Enschede.

Lees meer
Sale and leaseback constructie | Boers & Lem

Liquiditeitsbehoefte oplossen met een sale and leaseback

15 mei

De coronacrisis raakt veel ondernemers. Ondernemingen krijgen te maken met liquiditeitsproblemen en komen misschien zelfs op het punt dat ze medewerkers niet meer kunnen betalen. Een sale and leaseback kan hiervoor een oplossing bieden.

Lees meer
Duurzame bedrijfsruimte Wethouder Beversstraat 189 Enschede

Jan Duurzaam tekent huurovereenkomst voor een nieuw bedrijfspand in Enschede

13 mei

Deze week hebben de eigenaren van Jan Duurzaam, de huurovereenkomst getekend voor een nieuw bedrijfspand aan de Wethouder Beversstraat 189 in Enschede.

Lees meer
Bedrijfsmakelaar Henri Boers voor het logo Boers & Lem

Hoe duurzaam is duurzaam eigenlijk?

08 mei

In het afgelopen decennium was duurzaamheid ongeveer het meest misbruikte woord in de vastgoedwereld. Maar al te vaak werd de term gebruikt voor energiebesparende en dus kostenbesparende maatregelen. Maar dat is al te gemakkelijk.

Lees meer
Winkelruimte Boddenstraat 80 Almelo - De Heurne 8 Enschede

Positieve ontwikkelingen in het centrum van Enschede en Almelo

05 mei

Onlangs zijn 2 winkelruimtes in het centrum van Enschede en Almelo langjarig verhuurd. In Almelo opent een nieuwe onderneming in badkamers haar deuren. In Enschede verdubbelt een bekende kledingwinkel haar winkelruimte.

Lees meer
Logistieke hotspot Twente

Twente stijgt wederom op de ranglijst van logistieke hotspots

30 april

Voor het vijfde jaar op rij klimt Twente op de ranglijst van logistieke hotspots in Nederland, naar plek 6. Hiermee wordt Twente een steeds belangrijke vestigingslocatie voor logistieke bedrijven.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.