Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Kraeft uitzendbureau opent vestiging in Almelo

19 juli

Kraeft uitzendbureau wil de brug tussen klanten uit Almelo verkleinen en opent daarom binnenkort een vestiging in Almelo. Aan de Ootmarsumsestraat 280B is de commerciële ruimte van circa 90 m² per 1 augustus 2022 verhuurd.

Lees meer

Klein Poelhuis verhuist naar Hassinkweg in Hengelo

19 juli

Klein Poelhuis heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand aan de Hassinkweg 19. Door aanhoudende groei was het bedrijf op zoek naar een nieuw pand. De sleutel is al in hun bezit, zodat een grootschalige verbouwing en renovatie van het pand kan beginnen.

Lees meer

Aanhoudende tekorten in bedrijfsruimtemarkt

19 juli

Ondanks de oplevering van veel nieuwe bedrijfsruimten, neemt het tekort aan beschikbaar aanbod verder toe. Nieuwbouw wordt vrijwel direct in gebruik genomen en het tekort aan bouwgrond zorgt voor een toenemende schaarste aan geschikte bedrijfsruimte.

Lees meer

Wij zoeken een (afstudeer)stagiair bedrijfsmakelaardij

14 juli

Zit je in het 3e of 4e jaar van Vastgoed & Makelaardij en zoek je nog een toffe stage voor september 2022 of eind 2022? Wij hebben ruimte voor een (afstudeer)stagiair in ons team Makelaardij. Ben jij leergierig, gedreven en ondernemend? Welkom bij Boers & Lem!

Lees meer

Boers & Lem twee BHV-ers rijker

12 juli

Boers & Lem collega's Marjolijn en Merlin hebben onlangs een BHV nascholing cursus gedaan bij Velco Brandbeveiliging. Zij leerden die dag hoe zij de juiste hulp kunnen verlenen bij noodsituaties die de veiligheid en/of gezondheid van collega's of andere aanwezigen bedreigen.

Lees meer

Enschedese kantoorvilla te huur door verhuizing Siebert & Wassink naar Hengelo

07 juli

Altijd al een werkplek aan aan een singel van Enschede willen hebben? De markante kantoorvilla van Siebert & Wassink aan de Boddenkampsingel 85 in Enschede komt vrij voor de verhuur. Door aanhoudende groei verhuist het HR adviesbureau naar Hengelo.

Lees meer

De Dondersteen breidt uit in Wemenstraat Hengelo

30 juni

In een aantrekkelijke winkelstraat in Hengelo is de commerciële ruimte van van circa 140 m² aan de Wemenstraat 24 verhuurd aan Sebastiaan van der Pal, eigenaar van spellenspeciaalzaak De Dondersteen.

Lees meer

Twentse steden levendiger door transformatie winkelpanden

28 juni

Middelgrote steden in Twente zoals Almelo en Hengelo kampen de laatste jaren met langdurige winkelleegstand. Leegstaande winkels worden weinig opnieuw verhuurd of verkocht als winkel. Collega Robert-Jan Schuurman vertelt meer hierover.

Lees meer

Nieuw bedrijfspand voor Proftech aan Hassinkweg Hengelo

23 juni

Proftech BV is de nieuwe huurder van het bedrijfspand aan de Hassinkweg 10 in Hengelo. De leverancier tekende een langjarige huurovereenkomst voor het pand met een totale oppervlakte van circa 1.110 m².

Lees meer

Column Barry: Aan deze kant van de IJssel

21 juni

Barry Seelen vertelt in zijn nieuwste column over de actuele commerciële vastgoedmarkt in Twente. Interesse in Twents commercieel vastgoed vanuit de Randstad is stijgende. En niet zonder reden.

Lees meer

Boers & Lem bemiddelt in aankoop 10.000 m² bouwgrond op 'De Veldkamp'

16 juni

Het perceel bouwgrond Morseltoven 12 op bedrijventerrein De Veldkamp in Borne/Hengelo is door Boers & Lem namens een opdrachtgever aangekocht. Op de bouwkavel zal een nieuw te bouwen logistiek bedrijfscomplex worden gerealiseerd.

Lees meer

Woon-/bedrijfscomplex in Almelo in korte tijd verkocht

09 juni

Het complex met op de begane grond commerciële ruimtes en bovenliggende woningen van bijna 6.000 m² aan de Deldensestraat 101A, 107-125 in Almelo is in korte tijd verkocht. Het gebouw is als belegging gekocht door een particuliere belegger.

Lees meer
    2
    19
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.