Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Bedrijfspand in Nijverdal verhuurd aan Euro Sox Plus

12 april

Per 1 oktober 2021 huurt Euro Sox Plus B.V. de moderne bedrijfsruimte met kantoorruimte aan de Van den Bergsweg 37 in Nijverdal. Het bedrijfscomplex ligt op het bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal.

Lees meer

Kantoorpand van 4.315 m² aan Stationsplein in Enschede verkocht

08 april

In het centrum van Enschede hebben wij namens Veldboom Vastgoed bemiddeld in de aankoop van het beeldbepalende kantoorgebouw aan het Stationsplein 10-11. De spoorzone ondergaat een facelift en ook dit voormalige kantoorpand gaat daarin mee.

Lees meer
Bart Wientjes op kantoor voor gele Boers en Lem logo met zwarte wand

Column Bart: Lentekriebels

06 april

"Na een korte wintersportperiode in eigen land, worden de dagen gelukkig weer langer en gloort er licht aan het einde van de corona-tunnel. Overal om mij heen zie ik ondernemers in beweging komen. Het begint te kriebelen en dat is niet meer dan logisch" zegt Bart Wientjes in zijn column.

Lees meer

Prachtig resultaat Boers & Lem in ranglijst adviseurs Twente

01 april

Een fantastisch resultaat voor Boers & Lem in de ranglijst van adviseurs in Twente 2020 door Property NL. In de top 10 kantoorruimte staan we op plek 1 en bij bedrijfsruimte op 2! Een prachtig resultaat.

Lees meer
Bedrijfscomplex met glazen showroom verdeeld over twee bouwlagen en bedrijfs- en verhard buitenterrein rondom

Bedrijfscomplex in Almelo verhuurd aan Tuinmeubelshop en Topland Caravans

25 maart

In het najaar van 2020 hebben wij dit bedrijfscomplex op toplocatie in Almelo verkocht. Van de nieuwe eigenaar mochten wij de verhuur oppakken. Binnen drie maanden hebben wij twee nieuwe huurders voor het hele complex gevonden.

Lees meer
3D beeld met modern glazen design lab en kantoorpanden

Ambitie Kennispark: toplocatie met internationale uitstraling

22 maart

De gemeente Enschede wil het Kennispark verder ontwikkelen tot een dynamische toplocatie met internationale allure. De komende 10 jaren moeten er 1.800 nieuwe banen op het vernieuwde Kennispark ontstaan.

Lees meer
Showroom aan de weg met wit hek voor verhard buitenterrein

Showroom Twentelaan 18 in Almelo verhuurd aan autobedrijf

18 maart

Per 1 maart j.l. is autobedrijf De Buitenhaven de nieuwe huurder van de showroom, kantoren, kantine en aangrenzende werkplaats aan de Twentelaan 18 in Almelo. Het pand staat op een ruim perceel en heeft een verhard en omheind buitenterrein van circa 1.300 m².

Lees meer

De WOZ waarde van een bedrijfspand

15 maart

Het vaststellen van de WOZ waarde van een bedrijfspand is een ingewikkeld proces en er kunnen allerlei juridische uitzonderingen zijn. Hierdoor accepteert de eigenaar vaak de WOZ waarde als een vast gegeven. Maar dat is niet altijd nodig!

Lees meer
Modern, goudkleurig bedrijfspand met rondom gras en langs het water in Nijverdal

Urban Iki bouwt gouden bedrijfspand in Nijverdal

11 maart

Het Twentse bedrijf OGK Europe, dat de hippe Urban Iki fietszitjes maakt, heeft 5.000 m² bouwgrond gekocht op bedrijvenpark ’t Lochter in Nijverdal. Door groei wil het bedrijf nog dit jaar een modern, gouden bedrijfspand op de nieuwe locatie realiseren.

Lees meer
Rijksmonumentale kantoorvilla in art nouveaustijl op een hoek bij kruispunt in Almelo

Rijksmonumentale kantoorvilla Ootmarsumsestraat verkocht

04 maart

Wie kent het schitterende object aan deze straat niet? Het rijksmonumentale herenhuis aan de Ootmarsumsestraat 87 in Almelo is verkocht. De laatste jaren werd het pand gebruikt als kantoorruimte. De nieuwe eigenaar verbouwt het weer tot een woning.

Lees meer
Column van Barry Seelen in Tom Magazine

Column Barry: Het borrelt en bruist in Almelo

22 februari

"Wie de naam Almelo hoort, denkt in het beste geval aan Heracles en in het slechtste geval aan de uitspraak van Herman Finkers dat er zo weinig te beleven valt. Jammer, want Almelo is veel meer dan dat. Ontdek het zelf: this is the place to be" zegt Barry Seelen.

Lees meer
Bedrijfshal Colosseum 70 in Enschede met gele pilaren met sneeuw op voorgrond

Indoor padelcentrum huurt bedrijfshal van 3.750 m² op Go Planet Parc

18 februari

Indoor padelcentrum La Playa is voor de komende tien jaar de nieuwe huurder van de evenementenhal Colosseum 70 in Enschede. Per 1 april 2021 tekent het bedrijf een langjarige huurovereenkomst voor de hal.

Lees meer
    2
    14
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.