Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Opening tweede vestiging TWEE12 te Almelo

01 december

De bedrijfsruimte met kantoor en showroom aan de Virulyweg 30 op bedrijventerrein "Turfkade West” in Almelo is langjarig verhuurd aan Twee12 ter uitbreiding.

Lees meer

Hardick huurt ca. 7.000 m² nieuwbouw bedrijfsruimte in Hengelo

28 november

De nieuw te bouwen bedrijfsruimte met kantoren aan de Oosterveldsingel te Hengelo is verhuurd aan Hardick B.V.

Lees meer

Uitbreiding voor autobedrijf Drent Wilmink in Hengelo

13 november

De bedrijfsruimte met kantoor aan de Holtersweg 31 – Hassinkweg 8 op bedrijventerrein "Westermaat” in Hengelo is langjarig verhuurd aan autobedrijf Drent Wilmink te Hengelo.

Lees meer

Wij zoeken een commercieel binnendienst medewerker 32- 40 uur

02 november

Voor extra ondersteuning zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een commercieel binnendienst medewerker met ervaring in vastgoed én ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder en stuur vandaag je cv nog!

Lees meer

Creatief en proactief: Boers & Lem ondersteunt bij groeiambities

31 oktober

Welke cruciale rol speelt de politiek als het gaat om commercieel vastgoed en om de groeiambities van ondernemers?

Lees meer

Briegel verhuist van UT naar Kennispark Enschede

23 oktober

Marketingbureau Briegel heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 230 m² kantoorruimte aan de Hengelosestraat 531 in Enschede.

Lees meer

Nieuwe logistieke bedrijfsruimte in Almelo voor Beeswift

13 oktober

De bedrijfsruimte aan de Schuilenburglaan 5 op bedrijventerrein "Noordbroek” in Almelo is langjarig verhuurd aan Beeswift uit Enschede.

Lees meer

Nieuwe huisvesting voor Jordahl Benelux in Hengelo

05 oktober

Jordahl Benelux B.V. zal eind 2024 de nieuwe huisvesting betrekken op bedrijventerrein Oosterveld in Hengelo. Het bedrijf tekende recent een langjarige huurovereenkomst voor een nieuw te bouwen bedrijfspand met een totale oppervlakte van circa 2.000 m².

Lees meer

Stijging huren logistiek vastgoed vooral in Nederland

21 september

Uit onderzoek van vermogensbeheerder Fidelity blijkt dat de huren van distributiecentra stijgen. Vooral in het volgebouwde Nederland. Door een tekort aan nieuwe panden verwacht de vermogensbeheerder dat de huurprijzen de komende 18 tot 24 maanden nog verder stijgen.

Lees meer

Rijksvastgoedbedrijf huurt kantoorpand in Almelo

21 september

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 895 m² kantoorruimte op Twentepoort Oost 31 33 in Almelo. Het moderne kantoorpand wordt geschikt gemaakt om op korte termijn een rijksdienst te kunnen vestigen.

Lees meer

Van Kuyk Witgoedspecialist verhuist naar Hospitaalweg Almelo

14 september

Van Kuyk Witgoedspecialist verhuist na ruim 100 jaar naar een nieuwe bedrijfsruimte aan de Hospitaalweg 8 in Almelo. De moderne bedrijfsruimte met showroom en kantoor uit 2021 heeft een oppervlakte van circa 780 m² en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.

Lees meer

Haarkliniek opent vestiging in voormalig schoolgebouw Enschede

31 augustus

De maatschappelijke ruimte (incl. algemene ruimte) van circa 365 m² aan de Buurserstraat 250 in Enschede is verhuurd aan Nielsen Haarkliniek. De kliniek opent een tweede vestiging in Oost Nederland. Het voormalig schoolgebouw wordt getransformeerd tot een hoogwaardig gezondheidscentrum.

Lees meer
    2
    24
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.