Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Bedrijfsruimte in Almelo in een mum van tijd verhuurd

30 mei

Door ruimtegebrek zocht Schmits Chemical Solutions extra bedrijfs-/opslagruimte in Almelo. Zodra de bedrijfsruimte aan Bedrijvenpark Twente 114C van circa 1.000 m² in de verhuur kwam, circa 500 meter verderop, was de huurovereenkomst snel getekend.

Lees meer

Een aanhuur- of aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd terug

18 mei

Veel ondernemers kunnen erover meepraten: het vinden van geschikte bedrijfsruimte is een behoorlijke uitdaging. Vastgoedadviseur Koen van de Riet vertelt hoe Boers & Lem bedrijven helpt bij het vinden, huren en kopen van het juiste bedrijfspand op de juiste locatie.

Lees meer

Kunst Punt Almelo start op mooie locatie in binnenstad

16 mei

En weer is een winkelruimte in de binnenstad van Almelo verhuurd. Stichting Kunst Punt Almelo opende na een geslaagd openingsfeest op 15 april j.l. hun nieuwe onderkomen aan de Grotestraat 37 in Almelo. De ruimte moet een ontmoetingsplek van winkelend publiek met Almelose kunstenaars worden.

Lees meer

Bedrijfscomplex Lelyweg 2 Almelo binnen afzienbare tijd verhuurd

11 mei

Het bedrijfscomplex aan de Lelyweg 2 in Almelo is binnen afzienbare tijd in zijn geheel verhuurd en in gebruik genomen door 3 partijen. De huurders zijn: Benchmark Electronics, Sami Auto’s en Ganzeboom Transmissies.

Lees meer

Akkoord op uitbreiding XL Businesspark Almelo

10 mei

Vandaag stond er een artikel in Tubantia over de uitbreiding van XL Businesspark in Almelo. Er is akkoord op de plannen om meer ruimte voor industrie en bedrijven te creëren. Dat betekent dat er in Twente zeker 150 ha aan bedrijventerreinen bij komt, waarvan de helft voor XL Businesspark in Almelo is gereserveerd.

Lees meer

Subsidieregeling Verduurzaming MKB actief

25 april

Voor ondernemers zijn er veel subsidies voor verduurzaming van een bedrijfspand beschikbaar. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zo is per 1 april 2023 de Subsidieregeling Verduurzaming MKB actief. Maar wat houdt die precies in?

Lees meer

High Tech Maintenance huurt bedrijfspand op Oosterveld in Hengelo

18 april

Na een zoektocht in de schaarse bedrijfsruimtemarkt heeft High Tech Maintenance een langjarige huurovereenkomst getekend voor het moderne bedrijfspand aan de Oosterveldsingel 33 in Hengelo.

Lees meer

Nieuwe locatie in Almelo voor Kringloop Almelo na brand

13 april

Na de brand begin dit jaar aan de Aalderinkssingel was Kringloop Almelo op zoek naar een nieuw bedrijfspand om hun activiteiten voort te zetten. De organisatie heeft die gevonden en een huurovereenkomst getekend voor de bedrijfsruimte aan Noordbroek 2 in Almelo.

Lees meer

Meester-gezeltraject van Mick Koenderink

11 april

Op 1 februari 2020 stapt Mick Koenderink voor het eerst bij Boers & Lem naar binnen. Als student Vastgoed & Makelaardij is hij op zoek naar een afstudeerplek. De bedrijfsmakelaardij trekt hem wel. Inmiddels zit hij midden in een meester-gezeltraject: de weg naar Register Taxateur.

Lees meer

Boers & Lem op bedrijvendag Saxion

06 april

Gisteren waren Dennis Tigcheler, Barry Seelen en Isa Robbertsen namens Boers & Lem op de jaarlijkse bedrijvendag van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van Hogeschool Saxion in Enschede. De organisatie is elk jaar in handen van studievereniging Trias Loci.

Lees meer

Ensing Autoverhuur opent nieuwe vestiging in Almelo

04 april

Autoverhuurbedrijf Ensing breidt uit met een nieuwe locatie in Almelo aan Twentepoort West 11a. De bedrijfsruimte met showroom heeft een totale oppervlakte van circa 978 m² en een ruim afsluitbaar buitenterrein van circa 800 m².

Lees meer

Vacature Marketing stage / werkstudent

26 maart

Zit je op een commerciële, marketing of media HBO opleiding en zoek je nog een leuke stageplek voor februari 2023? Lees dan deze vacature en wie weet ben jij onze nieuwe marketing stagiair in februari 2023!

Lees meer
    2
    23
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.