Bedrijfsmakelaar Hengelo | Jouw… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bedrijfsmakelaar Hengelo

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Hengelo

Boers & Lem is actief als bedrijfsmakelaar in Hengelo. Hier vind je verwijzingen naar bedrijfspanden, bedrijfsruimtes en bedrijfshallen die wij op dit moment in Hengelo te huur en/of te koop aanbieden. Vind bij ons jouw toekomstige bedrijfspand in Hengelo of laat jouw pand succesvol door ons verhuren of verkopen. Onze bedrijfsmakelaars in Hengelo helpen je graag!

Op zoek naar bedrijfspanden in Hengelo?

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Hengelo of ben je in het bezit van een bedrijfspand in Hengelo en wil je deze verhuren of verkopen? Dan helpen onze Boers & Lem vastgoedadviseurs jou graag! Van begin tot eind zorgen wij ervoor dat het proces voor jou zo soepel mogelijk verloopt. Door ons uitgebreide lokale netwerk en onze actuele kennis over de vastgoedmarkt in Hengelo en omgeving, vinden wij snel jouw ideale bedrijfspand óf de geschikte huurder of koper voor jouw bedrijfspand.

Maak gebruik van de expertise van Boers & Lem. Onze energieke en betrokken vastgoedadviseurs weten waar de kansen liggen in de vastgoedmarkt van Oost-Nederland. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies contact op met een van onze specialisten of bekijk ons aanbod aan bedrijfspanden.

Bedrijfspand Hengelo
Bedrijfsruimte te huur Hengelo

Het huren van bedrijfsruimtes in Hengelo

Je zoektocht naar een ideale bedrijfsruimte in Hengelo begint bij Boers & Lem! Wil je graag een bedrijfsruimte huren in Hengelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons brede netwerk komen er regelmatig bedrijfsruimtes te huur in Hengelo. 

Of je nou op zoek bent naar een bedrijfsruimte op bedrijventerrein Twentekanaal of een bedrijfsruimte op de Westermaat; onze bedrijfsmakelaars helpen je graag! Bekijk ons huidige aanbod aan te huren bedrijfsruimtes of neem contact op voor de mogelijkheden! 

Nieuwe kantoorruimte in Hengelo vind je bij Boers & Lem!

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem heeft een uitgebreid aanbod aan kantoorruimtes te huur in Hengelo. Ben je op zoek naar een nieuwe locatie of een uitstraling die beter bij het imago van jouw bedrijf past? Of misschien ben je voor het eerst op zoek naar kantoorruimte. Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren je graag!

Bedrijfsruimte Hengelo

Vind jouw nieuwe bedrijfshal in Hengelo bij Boers & Lem

Een bedrijfshal in Hengelo biedt veel mogelijkheden en kun je gebruiken voor diverse doeleinden. Zo kun je een bedrijfshal gebruiken als magazijn, opslagruimte, showroom, logistiek distributiecentrum en bedrijfsruimte. Een bedrijfshal in Hengelo is ideaal, vanwege de gunstige ligging t.o.v. de Rijkswegen A1 en A35. Boers & Lem staat klaar om je te helpen bij het vinden van een geschikte bedrijfshal in Hengelo. Bekijk ons huidige aanbod of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Bedrijfspand in Hengelo huren, kopen, verhuren of verkopen?

Ben jij eigenaar van een bedrijfspand in Hengelo en omstreken en overweeg je die succesvol te verhuren of te verkopen? Als bedrijfsmakelaar helpen wij jou graag! Van begin tot eind ontzorgen wij jou. Met onze actuele marktkennis, ervaring én ons uitgebreide lokale netwerk, gaan onze bedrijfsmakelaars direct voor jou aan het werk.

Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke en betrokken expert met lef die weet waar de kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland of weet kansen te creëren. Neem voor meer informatie of voor vrijblijvend advies contact op met één van onze vastgoedspecialisten!

Bedrijfsmakelaar Hengelo

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.