Makelaardij | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Makelaardij

Wij denken graag op een professionele manier met je mee

Contact?

Jij blijft je ontwikkelen en dus ontwikkelt jouw vastgoedbehoefte zich met je mee. Je wilt compacter, ruimer, meer of anders. Wat je vraag ook is, samen met Boers & Lem kom je tot de beste vastgoedoplossing. Tot de perfecte verbinding tussen jouw organisatieambities en het vastgoed dat daarvoor nodig is.

Beleggingen

Beleggen in vastgoed vraagt om actuele marktkennis en om intensief contact met beleggers en ontwikkelaars. Wil je beleggen én tijd en moeite besparen? Laat dan je verkooptrajecten en acquisitieprocessen begeleiden door een expert. Zo bouw je bijna moeiteloos een evenwichtige vastgoedportefeuille op.

Zo doen we dat bij Boers & Lem

Wij schieten nooit gelijk in een oplossing, maar maken tijd en ruimte om je wensen en behoeften goed in kaart te brengen. We bespreken de ideale werkplek, locatie, energiekosten, prijs en kwaliteit en vertalen dat naar een Programma van Eisen. Met die informatie helder in beeld, maken we samen een goede afweging tussen de mogelijkheden die je hebt. Wij adviseren, jij beslist.

Weten wat wij nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren over beleggingen

Beleggingen

Door onze uitgebreide marktkennis en ons grote netwerk koppelen wij partijen snel aan elkaar. Daarbij ontzorgen onze vastgoedspecialisten je graag door verkooptrajecten en aquisitieprocessen te begeleiden.

Makelaardij

Heeft u een vraag of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het onderstaande formulier.