Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Makelaardij

Wij denken graag op een professionele manier met je mee

Direct contact?

Jij blijft je ontwikkelen en dus ontwikkelt jouw vastgoedbehoefte zich met je mee. Je wilt compacter, ruimer, meer of anders. Wat je vraag ook is, samen met Boers & Lem kom je tot de beste vastgoedoplossing. Tot de perfecte verbinding tussen jouw organisatieambities en het vastgoed dat daarvoor nodig is.

Beleggingen

Beleggen in vastgoed vraagt om actuele marktkennis en om intensief contact met beleggers en ontwikkelaars. Wil je beleggen én tijd en moeite besparen? Laat dan je verkooptrajecten en acquisitieprocessen begeleiden door een expert. Zo bouw je bijna moeiteloos een evenwichtige vastgoedportefeuille op.

Zo doen we dat bij Boers & Lem

Wij schieten nooit gelijk in een oplossing, maar maken tijd en ruimte om je wensen en behoeften goed in kaart te brengen. We bespreken de ideale werkplek, locatie, energiekosten, prijs en kwaliteit en vertalen dat naar een Programma van Eisen. Met die informatie helder in beeld, maken we samen een goede afweging tussen de mogelijkheden die je hebt. Wij adviseren, jij beslist.

Weten wat wij nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren over taxatie & advies

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.