Bedrijfsmakelaar Enschede | Je… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bedrijfsmakelaar Enschede

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Enschede

Op deze pagina vind je verwijzingen naar de winkel-, kantoor- en bedrijfsruimtes in Enschede die wij op dit moment te huur en te koop aanbieden. Vind bij ons jouw toekomstige bedrijfsruimte in Enschede. Onze bedrijfsmakelaars in Enschede helpen je graag met je zoektocht!

Een bedrijfsruimte in Enschede vind je bij Boers & Lem!

Boers & Lem is al jaren een vertrouwde naam binnen de vastgoedwereld. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Oost-Nederland hebben wij een breed aanbod aan bedrijfspanden, kantoor- en bedrijfsruimtes in Enschede. Regelmatig voegen wij nieuwe bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes toe aan ons aanbod. Die vind je op meerdere bedrijfslocaties en bedrijventerreinen in Enschede, zoals o.a. op de Marssteden, Kennispark Twente, Josink Es, Euregio Bedrijvenpark, het Havengebied, De Reulver en Technology Base Twente.

Bedrijfsruimte Enschede
Bedrijfsruimte in Enschede

Op zoek naar een bedrijfspand of bedrijfsruimte in Enschede?

In Enschede hebben wij een ruim aanbod aan bedrijfspanden en bedrijfsruimtes. Staat jouw ideale bedrijfspand of bedrijfsruimte op het moment niet in ons huidige aanbod? En heb je een specifieke wens of behoefte met betrekking tot locatie, oppervlakte of prijs? Stuur ons dan je wensen en criteria van jouw ideale bedrijfsruimte. Onze Boers & Lem vastgoedspecialisten brengen die in kaart. Samen met jou bekijken wij dan alle mogelijkheden. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Ons aanbod aan kantoorruimtes in Enschede

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem biedt een divers aanbod aan kantoorruimtes op verschillende locaties in Enschede, van het Kennispark tot in het centrum. Ben je op zoek naar een andere uitstraling voor je kantoor of een andere locatie? Neem dan contact met ons op of bekijk ons huidige aanbod. We helpen je graag met je zoektocht naar een nieuwe bedrijfsruimte in Enschede!

Bedrijfshal Hengelo

Ben je op zoek naar een winkelpand in Enschede?

Enschede is een leuke stad om te winkelen. Dat trekt veel bezoekers aan uit andere steden en ook Duitsland. Het aanbod aan winkelpanden in Enschede is groot. Boers & Lem helpt je graag jouw nieuwe winkelpand te vinden.

Wil je een bedrijfspand of bedrijfsruimte verhuren of verkopen in Enschede?

Ben je in bezit van een bedrijfspand of bedrijfsruimte in Enschede en overweeg je dat te verhuren of te verkopen? Wij helpen je graag! Van begin tot eind ontzorgen wij jou. Met onze uitgebreide en actuele vastgoedkennis over Enschede en omstreken én ons grote lokale netwerk, vinden wij de juiste huurder of koper voor jouw bedrijfsruimte. 

Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke en betrokken expert met lef die weet waar kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met één van onze vastgoedspecialisten.

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.