Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Winkelruimte

Winkelruimte te huur of te koop

Klik op de button om een overzicht te bekijken van alle winkelruimtes en winkelpanden die te huur en te koop staan in Oost-Nederland. Vind bij ons jouw toekomstige winkelpand.

Op zoek naar een winkelpand in Twente en omstreken?

Bij Boers & Lem hebben we een steeds wisselend aanbod aan winkelpanden. Regelmatig voegen wij nieuwe winkelpanden toe nuit de hele regio. Zo kun je bij ons terecht voor winkelpanden in o.a. Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Losser, Neede, Rijssen, Borne en Goor.

Staat jouw ideale winkelpand op het moment niet in ons huidige aanbod? En heb je een bepaalde wens of behoefte met betrekking tot locatie, oppervlakte of prijs? Stuur ons dan jouw wensen en criteria van je nieuwe winkelruimte. Onze Boers & Lem vastgoedconsultants brengen deze in kaart en bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Dankzij ons grote netwerk in de regio krijgen wij vaak nieuwe winkelruimtes in ons aanbod. Zo vinden wij snel jouw nieuwe winkelpand!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Winkelruimte Boers en Lem poster Enschede

Wil je een winkelruimte verhuren of verkopen?

Ben je eigenaar van een winkelruimte of winkelpand en overweeg je deze te laten verhuren of verkopen? Wij kunnen je hierin volledig ontzorgen. Ons grote en lokale netwerk helpt ons de ideale huurder of koper voor jouw winkelpand te vinden. Neem voor meer informatie of voor vrijblijvend advies contact op met één van onze vastgoedspecialisten.

Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke expert die weet waar kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren
over Taxatie & Advies

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.