Bedrijfsmakelaar Almelo | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bedrijfsmakelaar Almelo

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Almelo

Boers & Lem is een gevestigde naam in Almelo in de bedrijfsmakelaardij. Vanuit onze vestiging in Almelo informeren wij jou graag over alle bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes die wij te huur en te koop aanbieden in Almelo en omstreken. Wij helpen je graag naar de nieuwe droomplek voor jouw bedrijf.

Bedrijfsmakelaar Almelo voor mooie bedrijfspanden

Op zoek naar een bedrijfspand, winkelruimte of kantoor in Almelo?

Boers & Lem is een vertrouwde naam binnen de vastgoedwereld in Twente. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Oost-Nederland voegen wij regelmatig nieuwe bedrijfspanden, kantoren en winkelruimtes toe aan ons aanbod. Daardoor bieden wij in Almelo en omstreken een ruim aanbod aan bedrijfspanden.

Staat jouw ideale bedrijfsruimte op het moment niet in ons huidige aanbod? Stuur ons dan jouw specifieke wens of behoefte met betrekking tot locatie, oppervlakte of prijs van jouw ideale ruimte. Onze Boers & Lem vastgoedspecialisten brengen die in kaart en bekijken graag met jou alle mogelijkheden en vinden zo snel jouw nieuwe bedrijfspand!

Bedrijfsruimtes in Almelo

Met een eigen vestiging in in Almelo is Boers & Lem het beste op de hoogte van het actuele aanbod aan bedrijfsruimtes in Almelo. 

Onze vastgoedspecialisten weten precies welke ruimtes op welke locaties en bedrijventerreinen in Almelo beschikbaar zijn. Van een nieuw bedrijfspand op het XL Businesspark tot een royaal bedrijfscomplex op Bedrijvenpark Twente. 

Ons aanbod kantoorruimtes in Almelo

Er is een groot scala aan kantoorruimtes in Almelo te vinden. Of je nou een groot kantoorpand zoekt of een kleinere kantoorruimte. Van het centrum tot de (nieuwe) bedrijventerreinen aan de rand van Almelo. Vrijwel alle business parks zijn goed bereikbaar en binnen enkele autominuten ben je op de A35 of A1. Bekijk snel of jouw droomplek in ons actuele aanbod staat.

Zoek je in Almelo een winkelpand?

De gemeente Almelo is druk bezig om van Almelo weer een levendig en compact winkelcentrum te maken. Daardoor betrekken steeds meer nieuwe leuke winkels de binnenstad van Almelo. De vraag is groot en door ons uitgebreide netwerk weten wij voor jou het juiste winkelpand te vinden. Bekijk snel ons huidige aanbod aan winkelruimtes in Almelo.

Wil je een pand verhuren of verkopen in Almelo?

Ben je eigenaar van een bedrijfspand in Almelo of omstreken en overweeg je die te verhuren of te verkopen? Wij helpen je graag! Van het begin tot het eind ontzorgen wij jou. Met onze uitgebreide en actuele marktkennis en ons goede lokale netwerk, vinden wij de juiste huurder of koper voor jouw pand. 

Neem voor meer informatie of voor vrijblijvend advies contact op met één van onze vastgoedspecialisten. Gun jezelf het gemak van Boers & Lem. Een energieke en betrokken expert met lef die weet waar de kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.