Commercieel vastgoed Twente | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Commercieel vastgoed Twente

Investeer in commercieel vastgoed in Twente

Ben je geïnteresseerd in het aankopen van commercieel vastgoed in Twente? Deze ondernemende hightech regio in Oost-Nederland biedt unieke kansen. Ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen slaan dagelijks de handen ineen om samen een verschil te maken. Twente ontwikkelt zich hierdoor steeds sneller als belangrijke regio in Nederland.

Twente biedt mogelijkheden

Boers & Lem is specialist op gebied van commercieel vastgoed in de regio Twente. Wij helpen met en adviseren jou graag over het vinden van de ideale locatie in Twente. De regio Twente biedt veel mogelijkheden. Naast dat de economie binnen de regio aan het groeien is, is bedrijfsmatig vastgoed in Twente ook nog relatief goedkoper dan bijvoorbeeld de Randstad. 

Tenslotte grenst Twente aan Duitsland, dit maakt de regio extra interessant voor bedrijven die internationaal (willen) opereren. 

Bedrijventerreinen en kantorenlocaties

De regio Twente kent diverse bedrijventerreinen en kantorenparken, zoals:

  • Kennispark Twente 
  • Josink Es
  • XL Businesspark
  • Euregio Bedrijvenpark
  • Marssteden 
  • Twentekanaal Zuid
  • Bedrijvenpark Twente Almelo
  • De Westermaat Campus
  • Bedrijventerrein De Reulver

Beleggen in commercieel vastgoed in Twente

De huidige rente en marktsituatie maken beleggen extra aantrekkelijk. Beleggen in vastgoed vraagt om actuele marktkennis en om intensief contact met beleggers en ontwikkelaars. 

Op zoek naar een beleggingspand in Twente én wil je tijd en moeite besparen? Laat dan je verkooptrajecten en acquisitieprocessen begeleiden door onze professionele vastgoedspecialisten.

Informatie en advies

Ben jij op zoek naar commercieel vastgoed in Twente? Dan ben je bij Boers & Lem aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een kantoorpand op Kennispark Twente in Enschede of een bedrijfspand op het XL Businesspark Twente in Almelo: Boers & Lem heeft voor ieder wat wils. 

Bekijk het aanbod op onze website of neem voor vrijblijvend advies contact op met onze vastgoedspecialisten op 053-433 55 77 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Taxatie & Advies

Inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject is cruciaal in aan- of verkooptrajecten. Wij taxeren en adviseren onder meer bij financieringsaanvragen, verkoopwaardebepalingen, fiscale vraagstukken en huurprijsvaststelling.