Investeren in vastgoed in Enschede,… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Beleggingen

Investeren in vastgoed in Enschede, Almelo, Hengelo of elders in Twente

Contact?

Investeren in bedrijfsvastgoed is investeren in je toekomst. Beleggen is de laatste jaren steeds interessanter geworden. Door lage rentes zoekt men vaker naar een manier om verstandig te beleggen. Wij ondersteunen je daarbij graag met advies, taxaties en bemiddeling zoals je dat van ons gewend bent: duidelijk, snel en met kennis van zaken. 

Beleggen en tijd besparen

Beleggen in vastgoed vraagt om actuele marktkennis en om intensief contact met beleggers en ontwikkelaars. Als je wilt beleggen én jezelf tijd en moeite wilt besparen, laat dan je verkooptrajecten en acquisitieprocessen begeleiden door onze vastgoedspecialisten. Zo bouw je bijna moeiteloos een evenwichtige vastgoedportefeuille op.

Kansen creëren

Door ons grote netwerk zien wij kansen en die pakken wij met beide handen aan. Of je nou in een bedrijfspand, kantoor of winkelpand wilt beleggen, wij  denken graag met je mee en brengen al jouw wensen en behoeftes in kaart. Met onze actuele marktkennis, betrokkenheid en duidelijke manier van communiceren vinden wij samen met jou gunstige investeringen in Twente. 

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Weten wat wij nog meer doen?

Laat je ook eens adviseren over makelaardij

Makelaardij

Dankzij ons grote netwerk weten wij ze voor je te vinden: dat zo gewenste pand op een juiste locatie of de juiste huurder voor je bedrijfspand. Gun jezelf daarom het gemak van Boers & Lem. Van een expert die exact weet waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Oost-Nederland.

Beleggingen

Heeft u een vraag of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het onderstaande formulier.