Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Aadijk 35 35a

7602 PP Almelo

€ 569.000 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
2.910 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Turfkade” te Almelo bieden wij u namens verkoper dit deels verhuurde, representatieve bedrijfsobject met een totale oppervlakte van circa 1.455 m² aan.

Het object beschikt op de begane grond (Aadijk 35) over een bedrijfsruimte met showroom, werkplaats, kantoorruimte, overkapping en een magazijn. De verdieping (Aadijk 35a) beschikt over circa 447 m² kantoorruimte en is middels een separate entree en opgang te bereiken.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Turfkade West, aan de Noordzijde van Almelo. In de nabijheid is een verscheidenheid aan bedrijven gevestigd.

Bedrijventerrein Turfkade ligt aan de noordzijde van Almelo en loopt door tot nabij het centrum. Het object is nabij de Blekskolksingel (N349) gelegen. Deze vormt de rondweg van Almelo, waardoor de op- en afritten van de A35 eenvoudig te bereiken zijn. Dit geldt eveneens voor de N36.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.