Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Boulevard 1945 324 a*

7511 AJ Enschede

Prijs op aanvraag
Type
Huur
Oppervlakte
410 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Het voormalige postkantoor in het centrum van Enschede, één van de meest markante gebouwen aan de Boulevard 1945, is beschikbaar voor verhuur. Explorius Vastgoedontwikkeling is op dit moment bezig met het verbouwen van het bijzondere gemeentelijke monument. Het object wordt herontwikkeld naar een bioscoop, horeca en hoogwaardige kantoren en winkels. VUE Cinemas zal hier begin 2021 een bioscoop met 9 zalen openen. Tevens zal het restaurant De Beren zich vestigen op de begane grond. Op de begane grond is er nog 445 m² bvo beschikbaar welke zeer geschikt is voor horeca of retail. In de kelder is tevens 163 m² bvo secundaire ruimte beschikbaar.

Indeling en oppervlakte
De beschikbare winkel-/horecaruimte aan de zijde Kuipersdijk is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van ca. 445 m² bvo. In de kelder is tevens ca. 163 m² bvo secundaire ruimte beschikbaar.
De oppervlakten zijn overgenomen uit een NEN 2580 meting.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Enschede
Sectie: B
Nummer: 8071, 8072
Grootte: 2.220 m², 2.624 m²

Locatie
Het Postkantoor bevindt zich op een zeer gunstige locatie ten opzichte van het centrum, het NS-station en het kernwinkelgebied. Tussen het vorig jaar opgeleverde nieuwe Postplein, het Koningsplein en het Van Heekplein zal een levendige verbinding worden gecreëerd.

Opleverniveau
- de ruimte wordt casco opgeleverd.
- de bestaande gevel op de begane grond wordt vervangen door grote
glazen puien.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend te bereiken met de auto. De rijksweg A35 alsmede belangrijke uitvalswegen zoals de Oldenzaalsestraat, de Hengelosestraat, de Zuiderval en de Westerval zijn gemakkelijk bereikbaar.

Per OV
Op circa 5 minuten loopafstand bevindt zich het centrale bus- en treinstation. Een bushalte is direct voor het object gesitueerd.

Parkeergelegenheid
Huurder heeft de mogelijkheid tot het huren van twee a drie parkeerplaatsen in de parkeerkelder tegen een jaarhuur van € 1.350,-- exclusief BTW per parkeerplaats.

Bestemmingsplan
Binnenstad 2016, enkelbestemming: Gemengd-2.

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
€ 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op voorschot basis.

Huurtermijn
In overleg, uitgangspunt is 5 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.
Huurprijsaanpassing Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg. De ruimte wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 opgeleverd.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.