Aanbod: Brandweerstraat 20 30,… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Brandweerstraat 20 30

7514 AE Enschede

Type
Oppervlakte
1.530 m² (in units vanaf 70 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Voor de verhuur bieden wij u aan kantoorruimte in het kantoorgebouw “Le Beau Monde”. Le Beau Monde is gebouwd in 2001 heeft een prettig zakelijke en representatieve uitstraling. De recent gerenoveerde en stijlvolle hal met groenwand en zitgelegenheid met ontvangst geeft de bezoekers en gebruikers van het gebouw een aangename eerste indruk.

Het onderhavige object is gelegen nabij het NS-station in hartje centrum van Enschede. De bereikbaarheid is hierdoor optimaal te noemen met onder andere internationale treinverbindingen. Het gebouw beschikt daarnaast over een direct intern gesloten parkeergarage met 38 parkeergelegenheden.

Indeling en oppervlakte
De momenteel beschikbare oppervlakte bedraagt circa 729 m² en is als volgt onderverdeeld:
Eerste verdieping circa 569 m²
Vijfde verdieping circa 70 m²
Zesde verdieping circa 90 m².

Deelverhuur is mogelijk. Units zijn al beschikbaar vanaf circa 70 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

Algemeen:
- Modern uitgevoerde entree
- Lift
- Sanitaire voorzieningen per verdieping
- Nieuwe technische installatie
- Kabelgoten v.v. wandcontactdozen en bekabeling
- Verlichtingsarmaturen
- Energielabel B.

Kantoorruimte:
- Pantry
- Vloerbedekking of gietvloeren.

Locatie
Het gebouw ligt op een prominente locatie in het centrum van Enschede. De locatie, Brandweerstraat 20-30, ligt direct naast het recente verbouwde station van Enschede en op korte afstand van het kernwinkelcentrum. Hier bevinden zich allerlei winkelformules en horeca zoals bijvoorbeeld een Spar City.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer:
Het kantoorgebouw is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt pal naast het NS-station van Enschede. Vanaf dit station gaan zowel regionale trein-/en busverbindingen als internationale treinverbindingen naar Münster, Duitsland.

Per auto:
Goed te bereiken. Op slechts enkele minuten rijden van de locatie ligt de rijksweg A35 en met 10 minuten is de 54 in Duitsland te bereiken. Vanaf de A35 is de aansluiting op de rijksweg A1 ideaal en is de route naar de randstad zo optimaal mogelijk.

Parkeren
Het gebouw beschikt over een direct intern ontsloten parkeergarage met 38 parkeerplaatsen. De huurprijs hiervan bedraagt € 650,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW. Daarnaast zijn diverse openbare parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan
Gelegen in het bestemmingsplan “Centrum 2016” van de gemeente Enschede, met vigerende enkelbestemming "Kantoor".

Bouwjaar
2001.

Huurprijs
Vanaf € 90,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 35,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Dit is inclusief voorschot t.b.v. g/w/e, alsmede onderhoudskosten van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals buitenonderhoud e.d.

Huurtermijn
In overleg, het uitganspunt is 5 jaren. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Verlengingstermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Amber van Tubbergh

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.