Aanbod: Buurserstraat 250, Enschede | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Buurserstraat 250

7544 RG Enschede

€ 200 /m²
Type
Huur
Oppervlakte
57 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op een markante zichtlocatie gelegen op de hoek van de drukke doorgaande Broekheurne-ring en de Buurserstraat is nog circa 57 m² (71 m² inclusief aandeel algemene ruimte) maatschappelijke ruimte beschikbaar voor de verhuur in een duurzaam en hoogwaardig gezondheidscentrum!

Het betreft een voormalig schoolgebouw welke wordt getransformeerd tot een zeer duurzaam en hoogwaardig gezondheidscentrum met energielabel A+++. Het gezondheidscentrum is gericht op eindgebruikers met een maatschappelijk karakter.

Het gezondheidscentrum wordt opgetrokken in een drietal bouwlagen en heeft een totale oppervlakte van circa 3.408 m². De begane grond is al volledig verhuurd en zal in gebruik worden genomen door 3 huisartspraktijken, 1 volwaardige apotheek met nachtautomaat en 1 prikpost. Op de eerste verdieping gaan zich een fysiotherapeut, podotherapeut, ergotherapeut, tandartsenpraktijk, psycholoog en een tandprotheticus huisvesten. Met deze mix aan huurders is enkel nog maatschappelijke ruimte op de tweede verdieping beschikbaar voor de verhuur.

Indeling en oppervlakte
Op de tweede verdieping is slechts nog circa 57 m² (71 m² inclusief aandeel algemene ruimte) maatschappelijke ruimte beschikbaar welke als volgt is onderverdeeld:
Indeling Metrage
Begane grond verhuurd
Eerste verdieping verhuurd
Tweede verdieping circa 57 m² (71 m² inclusief aandeel algemene ruimte)

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen
De maatschappelijke ruimte wordt standaard opgeleverd met:
- Basis systeemplafond
- Wanden met scanbehang
- PVC vloer
- Basisverlichting

In overleg met verhuurder kunnen de beschikbare ruimtes geheel naar wens opgeleverd worden.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Lonneker
Sectie: Z
Nummer: 875 en 2905

Locatie
Het gezondheidscentrum is gelegen op het binnenstedelijke Bedrijventerrein ‘De Reulver’ op een markante zichtlocatie vanaf de drukke doorgaande Broekheurne-Ring en de Buurserstraat. Het gezondheidscentrum wordt omringd door meerdere woonwijken en is gelegen op korte afstand van het drukbezochte winkelcentrum Enschede-Zuid. In dit winkelcentrum bevinden zich diverse voorzieningen zoals supermarkten, drogisterijen en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid
Het gezondheidscentrum is gelegen op korte afstand vanaf de op-/afrit naar de A35 en staat in directe verbinding met de Zuiderval, één van de toegangswegen richting het centrum van Enschede. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Aan de Buurserstraat bevindt zich voor het gezondheidscentrum een bushalte.

Parkeergelegenheid
Het pand staat op een ruim perceel en heeft beschikking over voldoende eigen parkeerplaatsen voor zowel klanten als medewerkers.

Bestemmingsplan
Gelegen in bestemmingsplan "Wesseler Brink 2015" met vigerende enkelbestemming "Maatschappelijk ".

Energielabel
Het gezondheidscentrum zal worden voorzien van energielabel A+++ en is volledig gasloos. Dit maakt het gezondheidscentrum zeer duurzaam en de huisvestingskosten zullen hierdoor naar een laag niveau worden gebracht.

Huurprijs
€ 200,- per m² per jaar, niet te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
Minimaal 10 (tien) jaar met aansluitend 5 (vijf) verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform een ROZ model huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Amber van Tubbergh

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte? Vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze direct.