Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Colosseum 11

7521 PV Enschede

€ 125 /m²
Type
Huur
Oppervlakte
2.050 m² (in units vanaf 500 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

KANTOORRUIMTE IN DELEN TE HUUR
Mogelijk vanaf circa 500 m².

In dit moderne en representatieve kantoorgebouw bieden wij kantoorruimte aan voor de verhuur alsmede 49 parkeerplaatsen.
Dit markante kantoorgebouw is gelegen op het Kennispark Twente te Enschede. Het Kennispark is de belangrijkste kantorenlocatie van Twente en bevindt zich direct naast het terrein van de Universiteit Twente.
Op dit Kennispark zijn tal van zakelijke dienstverleners en hoogwaardige technologische bedrijven gevestigd en zal de komende jaren verder worden uitgebouwd tot een levendige toplocatie met internationale allure.

Het totale verhuurbare vloeroppervlak van het gebouw bedraagt circa 4.100 m² verdeeld over 4 bouwlagen.
Voor de verhuur is circa 2.050 m² kantoorruimte beschikbaar in units vanaf circa 500 m² en heeft de beschikking over 49 parkeerplaatsen.

De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Lonneker
Sectie: S
Nummer: 3480
Groot: 4.535 m²

Locatie
Het object is gelegen op het Kennispark Twente. Kennispark Twente is één van de acht belangrijke innovatiecampussen in Nederland. De Universiteit Twente met haar toonaangevende onderzoeksinstituten, de open innovatiecentra en honderden hightech bedrijven: samen vormen ze een unieke, internationale wereldspeler bij het aantrekken van bedrijvigheid en toptalenten. Een positie die nog krachtiger is door de aanwezigheid van opleidingsinstituten Saxion en ROC van Twente, de andere toplocaties Hightech Systems Park, Technology Base en de innovatieversneller
Novel-T.

Kennispark Twente is één van de belangrijkste kantoorlocaties van Twente gesitueerd aan de rand van Enschede en nabij Hengelo met in totaal ca. 500 bedrijven en ruim 6.000 banen. Op het kantorenpark is het station “Enschede Kennispark” van de NS gesitueerd. Het kantorenpark kenmerkt zich door een stijlvolle architectuur en eigentijdse hoogwaardige bebouwing.

In het gebied wordt de komende jaren voor vele miljoenen geïnvesteerd in onder meer gebouwen, infrastructuur, groen en openbare ruimte. De plek voor ondernemerschap, productie en innovatie.

De omliggende bebouwing bestaat uit diverse representatieve bedrijfs – en kantoorcomplexen. Diverse toonaangevende bedrijven hebben zich reeds gevestigd op het Kennispark zoals, Demcon, Sigmax, KroeseWevers, KienhuisHoving Advocaten en Notarissen, Apollo Vredestrein, Universal Electronics, Vcare, Xsens en Micronit.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met eigen als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De rijksweg A35 is gelegen op circa 5 minuten rijafstand. Ook de bereikbaarheid vanuit Enschede en Hengelo is goed door de ligging aan de Hengelosestraat, de doorgaande weg van Enschede naar Hengelo. Het NS-station “Enschede Kennispark” en een busstation liggen op circa 500 meter loopafstand.

Voorzieningen
Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd inclusief de onderstaande voorzieningen:

Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd inclusief de onderstaande voorzieningen:
- representatieve entree en trappenhuizen met natuurstenen vloeren;
- verwarming middels radiatoren;
- topkoeling;
- lift;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- vloerbedekking (bestaand);
- systeemscheidingswanden (bestaand);
- draairamen;
- kabelgoten voorzien van elektriciteitspunten en bestaande databekabeling;
- pantry;
- toiletgroep;
- zonwering buitenzijde (deels);
- alarmsysteem
- brandmeldsysteem;
- eventueel medegebruik kantinefaciliteit.

Parkeergelegenheid
De kantoorruimte heeft de beschikking over 49 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan
Gelegen in het bestemmingsplan "Kennispark 2013" met vigerende enkelbestemming "Bedrijf".

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaats
€ 350,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 35,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Zekerheidstelling huur
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter
grootte van een kwartaalverplichting.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bart Wientjes

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.