Aanbod: Columbus 9, Almelo | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Columbus 9

7609 RM Almelo

Prijs op aanvraag
Type
Huur
Oppervlakte
5.000 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Heeft u een overschot aan voorraad of is uw magazijnruimte te beperkt? Op deze strategische locatie aan de A35 op het XL Businesspark Twente, worden in dit hoogwaardige bedrijfspand flexibel te huren losse grondplaatsen en palletplaatsen aangeboden. Met circa 6.832 beschikbare locaties en aanpasbare huurvoorwaarden qua aantal en termijn, is dit de perfecte oplossing voor uw extra (tijdelijke) opslagbehoeften.

Beschikbaar
6.832 locaties beschikbaar voor europallets (80 x 120 cm).

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ambt-Almelo
Sectie: O
Nummer: 1831
Grootte: 49.825 m²

Locatie
Gelegen op bedrijventerrein XL Businesspark Twente ten zuiden van Almelo en in de directe nabijheid van de A35. In de nabije omgeving zijn Timberland, VDL, Vtech, Bleckmann, Kees Smit, Bolk Transport en Emergo gevestigd.

Bereikbaarheid auto
De bereikbaarheid middels via de snelweg is zeer goed. Het bedrijvenpark is direct gelegen aan de A35 (Zwolle – Almelo – Hengelo – Enschede – Duitse grens). Tevens bevindt de verbinding met de A1 (oost-westroute van Amsterdam – Amersfoort - Apeldoorn - Hengelo - Duitse grens) zich in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid water
Het XL Businesspark Twente is direct gelegen aan het Twentekanaal. Het Twentekanaal sluit aan op het landelijke netwerk van rivieren en kanalen. Aan dit kanaal bevindt zich CTT Almelo. Deze container terminal verzorgt de afhandeling van containers uit de scheepvaart. Hierdoor is een dagelijkse afvaart mogelijk naar bijvoorbeeld de haven in Rotterdam.

Bestemmingsplan
Gelegen in bestemmingsplan "XL Businesspark Twente tranche 3" met vigerende enkelbestemming "Bedrijventerrein tot en met categorie 4.2".

Huurprijs
Op aanvraag, per palletplaats.
Aanvullende financiële afspraken worden gemaakt over het in-/uitslaan van de pallets door verhuurder.

Huurtermijn
In overleg

Opzegtermijn
In overleg, schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
In overleg.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
Per direct.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte? Vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze direct.