Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Darwin 16

7609 RL Almelo

€ 15 /m²
Type
Huur
Oppervlakte
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op een uitstekende locatie op het XL-Businesspark in Almelo bieden wij dit verharde, volledig omheinde en beveiligde opslagterrein voor de verhuur aan. Het terrein heeft een totale oppervlakte van circa 10.000 m². Deelverhuur is mogelijk vanaf 2.500 m².

Het terrein is verhard middels 16 cm dikke stelcon betonplaten en is hierdoor uitermate geschikt voor zware belasting.

Oppervlakte

Het opslagterrein heeft een totale oppervlakte van circa 10.000 m². Deelverhuur is mogelijk vanaf 2.500 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ambt - Almelo
Sectie: P
Nummer: 1267 (gedeeltelijk)

Locatie
Het XL-Businesspark in Twente biedt ondernemers letterlijk en figuurlijk alle ruimte. Het 180 hectare grote park bij Almelo is bij uitstek geschikt om grote nationale én internationale bedrijven in de industrie, distributie, logistiek en transport te faciliteren. Voor alle informatie over het XL-Businesspark verwijzen wij naar de website www.xlpark.nl.

Voorzieningen
Het terrein is verhard middels 16 cm dikke stelcon betonplaten en is hierdoor uitermate geschikt voor zware belasting. Tevens is het terrein volledig omheind en toegankelijk middels automatische schuifpoorten met kentekenherkenning. Zowel op eigen terrein als op het gehele XL-Businesspark vindt beveiliging middels camera’s plaats. Het XL-Businesspark beschikt over een centrale brandmeldinstallatie.

Bereikbaarheid
Het terrein is uitstekend bereikbaar door haar ligging direct aan de rijksweg A35/A1. Het XL-Businesspark heeft hierop een eigen op-/afrit. Tevens is het XL-Businesspark bereikbaar per boot. Het park beschikt over een eigen laad/los kade en een containerterminal (CTT).

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein is ruime parkeergelegenheid aanwezig, als ook ruimte om te laden en te lossen.

Huurprijs
Vanaf € 15,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. E.e.a. afhankelijk van de door huurder gewenste services. In overleg met verhuurder is service op maat mogelijk.

Huurtermijn
In overleg, uitgangspunt is 5 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.