Aanbod: De Leest 35, Lichtenvoorde | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Leest 35

7131 LE Lichtenvoorde

€ 87.500 /jr
Type
Huur
Oppervlakte
856 m²
Aanvaarding
direct

Omschrijving

Gelegen in het centrum van Lichtenvoorde bieden wij deze ruime en flexibel in te delen winkelruimte voor de verhuur aan. Met een totale oppervlakte van circa 856 m² is dit pand geschikt voor diverse commerciële doeleinden. De winkelruimte bevindt zich op de hoek van het woon- en winkelcomplex 'Het Binnenhof' met de entree aan De Leest, met in de directe nabijheid van onder andere de Lidl, State of Art en de Primera. Het object beschikt over een zeer brede voorgevel van ruim 14 meter. In de directe omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Indeling en oppervlakte
De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 856 m², de frontbreedte bedraagt circa 14 meter. Aan de achterzijde bevindt zich een laaddock welke gezamenlijk gedeeld wordt de Lidl. Het object is als volgt onderverdeeld:

Winkelruimte circa 515 m²
Magazijn circa 326 m²
Overige ruimtes circa 15 m²

N.b. Deze winkelruimte biedt een flexibele en aanpasbare indeling, zodat het naadloos afgestemd kan worden op de behoeften en voorkeuren van de toekomstige huurder. Tevens is deelverhuur in overleg mogelijk.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Lichtenvoorde
Sectie: I
Nummer: 5056 (gedeeltelijk); Appartementsrecht deel uitmakende van complex Het Binnenhof.

Locatie
Lichtenvoorde bevindt zich tussen Winterswijk en Doetinchem, in het centrum van de achterhoek en nabij bij de grens met Duitsland. Het object is gelegen in het woon- en winkelcomplex 'Het Binnenhof' en kent een uitstekende ligging doordat het object midden in het centrum van Lichtenvoorde gesitueerd is.

Voorzieningen
Het object wordt casco+ opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:

- Kantine met pantry;
- Meterkast;
- Energielabel A;
- Gezamenlijke overdekte laad en los ruimte/laaddock;
- Sanitaire voorzieningen;
- Pui en entree;
Onderhoud, service en vervanging van in het gehuurde aanwezige installaties, door en voor rekening van huurder.

Huurprijs
€ 87.500,- per jaar excl. BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie op basis van 3 maanden bruto huurverplichting.

Servicekosten
Servicekosten t.b.v. algemene elektra en terrein/groenonderhoud dienen nader te worden bepaald. (Deze servicekosten zullen worden verrekend op basis van jaarlijkse nacalculatie).

Het object beschikt verder over eigen aansluitingen ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Bestemmingsplan
Het object valt onder 'Dorpskern Lichtenvoorde 2009' met de bestemming ‘Centrum'. De locatie is bestemd voor bestemmingen welke als volgt staan omschreven in bestemmingsomschrijving 4.1. Hiervoor wordt verwezen naar het bestemmingsplan dat als bijlage bij deze presentatie is toegevoegd.

Bereikbaarheid
De Leest 35 kent een uitstekende bereikbaarheid per auto alsmede openbaar vervoer. De nabijgelegen N18 ligt op slechts 4 autominuten afstand. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 500 meter afstand, het treinstation op 4,1 kilometer afstand.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Aanvaarding
Per direct.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Joris Klein Nagelvoort

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte? Vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze direct.