Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Demmersweg 21

7556 BN Hengelo

€ 95 /m²
Type
Huur
Oppervlakte
541 m² (in units vanaf 541 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Ondernemen op uw level, dat is huren naar behoefte op een A1-locatie! Dit concept biedt huurders een variatie aan mogelijkheden. Verschillende wensen, opties en indelingen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Het gebouw maakt deel uit van “Het levelsplein”. Dit zijn drie representatieve en moderne kantoorpanden die grenzen aan een gezamenlijk plein op de toplocatie Businesspark “Westermaat” in Hengelo.

Indeling en voorzieningen
Het gebouw telt in totaal circa 2.505 m² kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 541 m².

Indeling
Begane grond, circa 446 m², verhuurd
1e verdieping, circa 581 m², verhuurd
2e verdieping, circa 581 m², verhuurd
3e verdieping, beschikbaar circa 541 m²
4e verdieping, circa 356 m², verhuurd

Heeft u meer meters nodig, dan kan er ook uitgeweken worden naar de andere panden aan “Het Levelsplein”. Alles is mogelijk en volledig flexibel.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Verschillende wensen, opties en indelingen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. Graag willen wij met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hengelo (O)
Sectie: Q
Nummers: 1388 en 1921 (gedeeltelijk)

Locatie
Strategisch en direct gelegen aan de A1 en goed bereikbaar voor iedereen. Een toplocatie die wordt ingericht op basis van hoge kwaliteitseisen. Dat is Businesspark Westermaat in Hengelo. Het Businesspark is reeds volledig ingericht met alle infrastructuur, bosschages en waterpartijen. De groene omgeving en de hoogwaardige gebouwen vormen één geheel. Het kantoorpand is gelegen nabij het motel, restaurant en congrescentrum Van der Valk en de studio's van Radio Oost. De landschappelijke kwaliteit van de omgeving met bestaande houtwallen en boombestanden vormt een prima decor voor de stijlvolle architectuur en representatieve uitstraling van het kantoorpand.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is gelegen op Businesspark "Westermaat" te Hengelo, dat direct is gelegen aan de snelweg A1 en derhalve uitstekend bereikbaar. In de directe nabijheid ligt de HOV-lijn.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan
Bedrijventerrein Westermaat, Bedrijventerrein – Kantoor, bedrijf t/m categorie 3.2.

Huurprijs
Kantoorruimte: vanaf € 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaats: € 350,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Dit is op voorschotbasis. Jaarlijks vindt achteraf verrekening plaats over het werkelijke verbruik.

Huurtermijn
In overleg, uitgangspunt is 5 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.