Aanbod: Elsmorsweg - Fase II 0 ong,… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Elsmorsweg - Fase II 0 ong

7575 PD Oldenzaal

€ 189.000 v.o.n.
Type
Koop
Oppervlakte
2.370 m² (in units vanaf 140 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op het zeer gunstig gelegen bedrijventerrein De Elsmors in Oldenzaal worden een tweetal nieuwe moderne bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd.

De bedrijfsverzamelgebouwen worden ontwikkeld door Hoek Vastgoed Visie en fase II bestaat in eerste instantie uit 12 units van verschillende groottes tussen de 140 m² en 310 m².

Desgewenst en indien beschikbaar is het mogelijk om meerdere units te koppelen tot grotere eenheden of is het mogelijk om een verdiepingsvloer geheel of gedeeltelijk in de bedrijfsunit te realiseren. Standaard worden de bedrijfsunits casco opgeleverd met een eigen entree en een hand bedienbare overheaddeur. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor een indeling op maat of de unit volledig af te werken met een kantoor en/of sanitaire voorzieningen.

Met de A1 op steenworp afstand is het bedrijfsverzamelgebouw uitstekend te bereiken en op eigen terrein zijn goede en ruime ontsluitingen. Afhankelijk van het type en de grootte van de bedrijfsunits worden er één of meerdere parkeerplaatsen toegewezen.

Bestemming:
Bedrijf, tot en met categorie 4.1.

Gebruik:
De bedrijfsunits worden onverwarmd gegund en zijn geschikt voor opslag. Indien deze unit gebruikt gaat worden als werkplaats of kantoor zal de opdrachtgever zelf contact moeten opnemen met de gemeente voor daarvoor geldende vergunningen.

Oppervlakte:
Wijzigingen op tekeningen als gevolg van eisen van overheidswege, alsmede kleine wijzigingen in de uitvoering op verzoek van de architect, constructeur, ontwikkelaar e.d. zijn voorbehouden. De op tekening aangegeven maten zijn “circa” maten. Tenzij anders aangegeven zijn de afmetingen in millimeters.

Reclame:
Reclame uitingen kunnen door koper zelf worden aangebracht. Hiervoor dient de koper zelf vergunning c.q. toestemming van de gemeente te verkrijgen.

Koop-/aannemingsovereenkomst:
De volgende elementen zijn in de koop-/aannemingsovereenkomst opgenomen: grondkosten, terreininrichting met inritten, bouwkosten, notariskosten en omgevingsvergunning (legeskosten).

Elke unit is standaard voorzien van:
- Eigen entree;
- Monolithisch afgewerkte begane grondvloer, belastbaar tot 1.250 kg/m²;
- Geïsoleerde gevels en kantoorvloer;
- Geïsoleerd dak;
- Meterkast;
- Handbedienbare overheaddeur;
- Kantoren casco uitvoering.

Enkele optiemogelijkheden zijn:
- Sanitair;
- Elektrisch bedienbaar geïsoleerde overheaddeur;
- Verdiepingsvloer uitgevoerd in hout;
- Lichtstraat /-koepel indien de constructie dit toelaat;
- Begane grondvloer als geïsoleerd uitvoeren;
- Kantoor inbouwpakket op maat;
- Installaties (elektra, sanitair, loodgieterswerk, verwarming en/of zonnepanelen).

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Koen van de Riet