Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Euregioweg 0 ong

7532 SN Enschede

€ 117 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
19.836 m² (in units vanaf 800 m²)
Aanvaarding
direct

Omschrijving

Op Euregio Bedrijvenpark te Enschede bieden wij diverse bouwkavels aan voor de verkoop. De kavels variëren van circa 800 m² tot circa 20.000 m².

De locatie, ruimte en bereikbaarheid maken de bedrijfskavels op het Euregio Bedrijvenpark zeer geschikt voor onder andere de lichte industrie, automotive bedrijven, bouw- en installatie gerelateerde bedrijven en groothandels. Maar ook bedrijven in zakelijke dienstverlening, logistiek en R&D vestigen zich hier. Groot en klein.

Aanbod
De kavels op het bedrijvenpark zijn per direct beschikbaar en er is volop keuze in oppervlakte. De kavels hebben een oppervlakte variërend van 800 m² tot ca. 2 ha. De verkaveling is flexibel. De grootte van de kavel wordt in overleg vastgesteld. Daarnaast is er een grote mate van flexibiliteit ten aanzien van de bebouwingsregels. Voor het Euregio Bedrijvenpark is geen afzonderlijk beeldkwaliteitsplan van toepassing.

Naast deze kavels is er ook nog een kavel van circa 1,6 hectare beschikbaar op zichtlocatie aan de Euregioweg.

Dankzij de flexibele verkaveling en bebouwingsregels is er ruim baan voor ondernemen!

Locatie
De bedrijfskavels voor uw nieuwe bedrijfspand zijn gelegen langs Euregioweg, Lenteweg, Najaarsweg, Jaargetijdenweg en Seizoensweg op het Euregio Bedrijvenpark.

Euregio Bedrijvenpark is een gevarieerd bedrijventerrein in het oostelijk deel van Enschede. Het terrein is zeer geschikt voor kleinschalige en middelgrote bedrijven en heeft een bijzonder gunstige ligging ten opzichte van Duitsland. Ook de A35 is snel en eenvoudig te bereiken. Ook aan alternatief vervoer is gedacht: Euregio Bedrijvenpark heeft als één van de weinig bedrijvenparken een eigen treinstation en zet sterk in op goede fietsontsluitingen.

Gevestigde bedrijven
Avado logistics, Nijhuis Riolering, Autoschadebedrijf Bösing, Traffic Beveiliging, Otterman-Keizer Techniek, Autobedrijf Brefeld, Wisa Enschede BV, Beimer Meat, Schilder en behangbedrijf De Jong VOF, Grafotex Zeefdruk, Bijvanck Projecten, Claus Modes, Intrema Interieurbouw, Bloemenhandel Van Slooten, Van der Linden Caravan en Campers, Brandtechniek Nederland BV, Convergence, Wildkamp, De Rijopleider, Fur Textiles Nederland BV, Nicolientje BV, Dupo Enschede BV, ASG The Netherlands, Esschert Design BV, Dikkerboom Betonboringen BV, Gerridzen Bouwmaterialen BV, ILG Food Group BV, Good Food Concepts, H. Zwarts Metaalhandel, Isolatiebedrijf Diepeveen, ZonEx BV, Schippers Meubelen, Schepers Gas, Koeriersdienst Linrey Service, Marbell BV, Montako BV, Nevada BV, Voshaar Schuttingen, NL Car Group, Serenotex, Toms Classics, Dirk Nijhuis & Appels Schilderwerken, Euregio Metaal Recycling, Dream Fireworks, De Groentebroertjes, AK Schoonmaakbedrijf. Wordt u de nieuwe buurman?

Kopen of Erfpacht
De aangeboden kavels zijn te koop, maar u kunt ook kiezen voor erfpacht. In het laatste geval blijft de gemeente Enschede juridisch eigenaar van de grond. U heeft als erfpachter het recht om de kavel te bebouwen en te gebruiken. U betaalt hiervoor aan de gemeente een vaste jaarlijkse vergoeding, de ‘canon’ genaamd. Deze bedraagt op dit moment 3 %. De canon wordt elke vijf jaar aangepast aan de nieuwe rente stand en grondprijzen. De erfpachter heeft altijd het recht om tot aankoop van de kavel over te gaan.

Bedrijfswoning
Een bedrijfswoning behoort tot de mogelijkheden, behalve in een zone in het noordoostelijke deel. Per bedrijf mag één bedrijfswoning worden gebouwd met een inhoud van maximaal 600 m³. Bedrijfswoningen zijn alleen toegestaan op bedrijvenkavels vanaf 1.000 m².

Parkmanagement
De parkmanagementvereniging draagt zorg voor de kwaliteit van het bedrijvenpark. Op deze manier blijft het park er representatief uitzien, wordt er zuinig met ruimte omgegaan en is het prettig en veilig ondernemen. Specifiek houdt de vereniging zich bezig met het handhaven van een goede kwaliteit van de omgeving en de gebouwen, onder andere door de gezamenlijke organisatie van beheer en onderhoud. Bovendien biedt de vereniging diensten aan die voor bedrijven individueel moelijker en vaak duurder te realiseren zijn. Bij aankoop van een kavel wordt u lid van de vereniging.

Facts & figures
- Totale oppervlakte 35 hectare
- Er zijn 265 bedrijven gevestigd, verdeeld over 56 branches
- Gezamenlijk hebben de bedrijven 1860 medewerkers
- Kortom: diversiteit in bedrijven, in branche en grootte
- Een bedrijfswoning behoort tot de mogelijkheden, behalve in een zone in het noordoostelijke deel
- Zeer actieve parkmanagementvereniging die ervoor zorgt dat het park Schoon, heel en verzorgd blijft
- Noaberschap hoog in het vaandel: samenwerking met sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en wijkvereniging via de Vereniging Euregio Bedrijvenpark.
- Milieucategorie t/m 3.2
- Flexibele verkaveling
- Flexibele bebouwingsregels
- Vlakbij de Duitse grens
- Goed bereikbaar: de A35 ligt ‘om de hoek’. Vanaf de afslag Oostweg bent u binnen vijf minuten op het Euregio Bedrijvenpark
- Eigen NS station: Enschede De Eschmarke. Vanaf het Euregio Bedrijvenpark staat u binnen 4 minuten op het centraal station in Enschede. In 7 minuten bent u in Gronau
- Met de fiets bent u binnen een kwartier vanaf het Euregio Bedrijvenpark in het centrum van Enschede
- Het Miro Center met al zijn winkels ligt op 2 km afstand

Koopprijs
Vanaf € 117,00 per m² tot € 132,00 per m², te vermeerderen BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.