Aanbod: Grotestraat 37, Almelo | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Grotestraat 37

7607 CC Almelo

€ 680.000 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
518 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Aan de Grotestraat in Almelo, in het kernwinkelgebied, bieden wij u namens verkoper deze winkelruimte met bovenruimte en achtergelegen benedenwoning voor de verkoop aan. De winkelruimte is momenteel te huur, de achtergelegen benedenwoning is reeds lange tijd verhuurd.

Het betreft een winkelruimte op de begane grond met een oppervlakte van circa 160 m². De bovenruimte op de eerste en tweede verdieping heeft een oppervlakte van circa 163 m² en leent zich uitstekend voor een herontwikkeling naar meerdere woningen. Aan de achterzijde van het object is een tweede appartement (verhuurd) gesitueerd met een totale oppervlakte van circa 195 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

De gemeente Almelo gaat het gebied Grotestraat Noord transformeren naar een aantrekkelijk (groen) woongebied. Herontwikkeling van de panden naar woningen wordt door de gemeente gefaciliteerd.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Stad - Almelo
Sectie: B
Nummer: 10761

Locatie
Gelegen in het kernwinkelgebied van Almelo met alle mogelijke voorzieningen in de omgeving. In de directe nabijheid zijn o.a. Jac Hensen, Het Broekenhuis, Specsavers en Jeans Centre gevestigd.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar. De Grotestraat is één van de drukste winkelstraten van de binnenstad van Almelo. Alle mogelijke voorzieningen alsmede voldoende openbare parkeervoorzieningen zijn in de directe nabijheid gelegen.

Parkeergelegenheid
In de directe nabijheid zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Oplevering
Het geheel zal worden opgeleverd in de huidige staat, as-is where-is, en conform de huidige huurovereenkomsten.

Bestemmingsplan
Centrum, bestemming Centrum -2. Zoals bijvoorbeeld detailhandel, horeca van categorie 1 en 4; zie bijlage.

Vraagprijs
€ 680.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Masha van der Velde

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte? Vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze direct.