Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hazenweg 2

7556 BM Hengelo

€ 250 /mnd
Type
Huur
Oppervlakte
1.670 m² (in units vanaf 20 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Ondernemen op uw level, dat is huren naar behoefte op een A1-locatie! Dit concept biedt huurders een variatie aan mogelijkheden. Verschillende wensen, opties en indelingen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. Flexibele huur -en opzegtermijnen behoren ook tot de mogelijkheden.

Het gebouw maakt deel uit van “Het Levelsplein”. Dit zijn drie representatieve en moderne kantoorpanden die grenzen aan een gezamenlijk plein op de toplocatie Businesspark “Westermaat” in Hengelo.

Indeling en voorzieningen
Het gebouw telt in totaal circa 1.670 m² kantoorruimte verdeeld over 4 bouwlagen. De begane grond is geheel ingericht als business lounge en café.

Of je nu 1 of 200 werkplekken wilt, traditioneel meters huren of een hele verdieping huren. Heeft u meer meters nodig, dan kan er ook uitgeweken worden naar de andere panden aan “Het Levelsplein”. Alles is mogelijk en volledig flexibel.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Verschillende wensen, opties en indelingen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar. Graag willen wij met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Hengelo (O)
Sectie: Q
Nummer: 1291

Locatie
Strategisch en direct gelegen aan de A1 en goed bereikbaar voor iedereen. Een toplocatie die wordt ingericht op basis van hoge kwaliteitseisen. Dat is Businesspark Westermaat in Hengelo. Het Businesspark is reeds volledig ingericht met alle infrastructuur, bosschages en waterpartijen. De groene omgeving en de hoogwaardige gebouwen vormen één geheel. Het kantoorpand is gelegen nabij het motel, restaurant en congrescentrum Van der Valk en de studio's van Radio Oost. De landschappelijke kwaliteit van de omgeving met bestaande houtwallen en boombestanden vormt een prima decor voor de stijlvolle architectuur en representatieve uitstraling van het kantoorpand.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is gelegen op Businesspark "Westermaat" te Hengelo, dat direct is gelegen aan de snelweg A1 en derhalve uitstekend bereikbaar. In de directe nabijheid ligt de HOV-lijn.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan
Bedrijventerrein Westermaat, Bedrijventerrein – Kantoor, bedrijf t/m categorie 3.2.

Huurprijs
Kantoorruimte: vanaf € 250,- per unit per maand, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaats: € 350,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
Flexibele opzegtermijnen zijn bespreekbaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Barry Seelen

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.