Aanbod: Hengelosestraat 701,… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hengelosestraat 701

7521 PA Enschede

Prijs op aanvraag
Type
Huur
Oppervlakte
16.500 m² (in units vanaf 4.000 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Een nieuw icoon voor het Kennispark en Enschede

Op de mooiste zichtlocatie op het Kennispark bieden wij circa 16.500 m² hoogwaardige werkruimte te huur aan in een fantastische nieuwbouwontwikkeling incl. dakterras op de hoek van de Hengelosestraat tegenover de Universiteit Twente.

Het pand wordt geheel conform uw wensen opgeleverd, zodat alle wensen van de huurder nog bespreekbaar zijn. Indien gewenst kan er ook een volledig ander design qua gebouw op deze locatie worden ontwikkeld. Er zijn mogelijkheden voor het ontwikkelen van een vrijstaand gebouw tot 20 meter hoog met eigen identiteit. Huren is mogelijk vanaf circa 4.000 m². De locatie kan gebruikt worden als kantoorruimte eventueel in combinatie met hoogwaardige productie- of labruimte.

Naast dit bedrijfsobject wordt momenteel de nieuwbouw van Fraunhofer gerealiseerd en aan de andere zijde is het Demcon Technology Center gelegen.

Wie in dit gebouw werkt, geniet in de eerste plaats van een uitdagende en unieke werkplek met meer dan genoeg ruimte om te parkeren. Een inspirerende werkplek om te werken, ontmoeten en te ontspannen.
Een gezond, uitnodigend en inspirerend gebouw met veel natuurlijk licht.

Dankzij het sprekende ontwerp in combinatie met haar ligging direct aan de Hengelosestraat is dit gebouw straks een absolute eyecatcher. Een fris, modern, duurzaam en uitstekend bereikbaar gebouw op een gewilde plek.

Kennispark is de belangrijkste kantorenlocatie van Twente gesitueerd aan de rand van Enschede en nabij Hengelo. In het gebied wordt de komende jaren voor vele miljoenen geïnvesteerd in onder meer gebouwen, infrastructuur, groen en openbare ruimte. De plek voor ondernemerschap, productie en innovatie.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Lonneker
Sectie: S
Nummers: 3170 + 3171
Groot: 9.782 m² (gedeeltelijk).

Locatie
Het object is gelegen op een prominente zichtlocatie op het Kennispark Twente nabij de Universiteit Twente en Fletscher Hotel "de Broeierd".

Kennispark Twente is één van de acht belangrijke innovatiecampussen in Nederland. De Universiteit Twente met haar toonaangevende onderzoeksinstituten, de open innovatiecentra en honderden hightech bedrijven: samen vormen ze een unieke, internationale wereldspeler bij het aantrekken van bedrijvigheid en toptalenten. Een positie die nog krachtiger is door de aanwezigheid van opleidingsinstituten Saxion en ROC van Twente, de andere toplocaties Hightech Systems Park, Technology Base en de innovatieversneller Novel-T.

Kennispark Twente is één van de belangrijkste kantoorlocaties van Twente gesitueerd aan de rand van Enschede en nabij Hengelo met in totaal ca. 500 bedrijven en ruim 6.000 banen. Op het kantorenpark is het station "Enschede Kennispark" van de NS gesitueerd. Het kantorenpark kenmerkt zich door een stijlvolle architectuur en eigentijdse hoogwaardige bebouwing.

De omliggende bebouwing bestaat uit diverse representatieve bedrijfs- en kantoorcomplexen.

Oplevering
Het exacte opleveringsniveau zal in overleg tussen verhuurder en huurder bepaald worden. Huurder heeft op dit moment hier nog alle inspraak in.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met eigen als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De Rijksweg A35 is gelegen op circa 5 minuten rijafstand. Ook de bereikbaarheid vanuit Enschede en Hengelo is goed door de ligging aan de Hengelosestraat, de doorgaande weg van Enschede naar Hengelo. Het NS-station "Enschede Kennispark" en een busstation liggen op circa 500 meter loopafstand.

Parkeergelegenheid
Het object beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Gelegen in bestemmingsplan "Kennispark 2013" met vigerende enkelbestemming "Bedrijf". Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden tot het bouwen/ontwikkelen tot 20 meter hoog.

Huurprijs
Nader overeen te komen. Een en ander is afhankelijk van het opleveringsniveau.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
In overleg, uitgangspunt is 10 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Huuraanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bart Wientjes

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte? Vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze direct.