Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Josink Esweg 0 ong

7545 PN Enschede

€ 66.500 v.o.n.
Type
Koop
Oppervlakte
1.589 m² (in units vanaf 56 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

BEDRIJFSUNITS JOSINK ES ENSCHEDE
Vanaf tweede kwartaal 2021 beschikbaar, 21 bedrijfsunits vanaf 56 m² op de Josink Es in Enschede. Een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door haar kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte ligging.

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 21 bedrijfsunits verdeeld over twee gebouwen. Deze kunnen op basis van actuele beschikbaarheid ook (nadien) gekoppeld worden tot grotere units.

Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een loopdeur en overheaddeur. Aan de voorkant van beide gebouwen bevinden zich grotere units, welke voorzien zijn van een verdiepingsvloer. Door de hoogte van het gebouw zijn de overige units desgewenst eveneens te voorzien van een verdiepingsvloer.

De fraaie gevels worden afgewerkt met duurzame materialen, zodat het pand een prachtige en duurzame uitstraling meekrijgt. De constructie is berekend op het mogelijk toepassen van een PV-installatie. Kortom twee moderne gebouwen opgedeeld in multidisciplinair inzetbare units, welke plaats bieden aan tal van mogelijkheden; Onder andere: kantoor, opslag, uitvalsbasis voor uw webshop of cateringbedrijf of een (startende) productielocatie.

Door de ruime opzet van het bedrijventerrein en de aanwezige beveiliging is het een prettige plek om zich zowel overdag als 's avonds te begeven en uw kostbare bezit veilig achter te kunnen laten.

Voor informatie omtrent prijzen en afmetingen verwijzen wij u naar de bijgevoegde brochure, die u kunt downloaden.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen voor nadere informatie.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.