Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Josink Esweg 1

7545 PN Enschede

€ 745.000 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
6.490 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Josink Es” bieden wij deze bedrijfskavel van circa 6.490 m² aan voor de verkoop. De kavel is gelegen op een absolute zichtlocatie aan de Westerval en heeft een breed front van ruim 150 m¹. De Westerval is één van de belangrijkste invalswegen van Enschede.

De “Josink Es” is een modern en ruim opgezet bedrijventerrein die zich van andere bedrijventerreinen onderscheidt door haar kwaliteit en duurzaamheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van de kavel bedraagt circa 6.490 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente: Lonneker
Sectie: N
Nummer: 10920
Groot: 6.490 m²

Locatie
De kavel is gelegen op een absolute zichtlocatie op bedrijventerrein Josink Es. Het terrein is gelegen aan de westzijde van Enschede direct aan de Westerval. De Westerval is de hoofdinvalsweg aan de westkant van Enschede, nabij de A35. Een aantal mooie bedrijven in de nabije omgeving zijn Zenna Laser Solutions, Croon Elektrotechniek, KATO Kantoorinrichting & Projecten, Drukkerij Roelofs en Asito.

Bereikbaarheid
De kavel is uitstekend bereikbaar per (vracht)auto. De op- en afritten van de A35 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Dit geldt tevens voor het centrum van Enschede, welke binnen 5 minuten te bereiken is.

Bestemmingsplan
Stadsveld–Pathmos 2009. Bestemming Bedrijventerrein. Bedrijf tot en met categorie 3.2. Nadrukkelijk maken wij u erop attent dat de functieaanduiding “detailhandel perifeer” op deze kavel van toepassing is. Een unieke kans dus!

Vraagprijs
€ 745,000,- k.k., te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
Per direct.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.