Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Oosterveldsingel 0 ong

7558 PJ Hengelo

€ 125.000 v.o.n.
Type
Koop
Oppervlakte
1.020 m² (in units vanaf 168 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

NIEUWBOUW BEDRIJFSUNITS

Hengelo Business Center bestaat uit 12 geschakelde hoogwaardige bedrijfspanden. De bedrijfspanden hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 168 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Alle bedrijfspanden zijn bijna 8,0 meter hoog en kennen met een breedte van 7,5 meter en een diepte van 11 meter legio gebruiksmogelijkheden.

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

Toegang tot de bedrijfspanden wordt verkregen door middel van een eigen entreedeur welke is voorzien van een solide hang en sluitwerk. Daarnaast zijn de bedrijfspanden voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 3,4 meter. De verdieping van de bedrijfspanden is voorzien van veel glas waardoor een lichte en aantrekkelijke werkplek zal ontstaan.

De bedrijfspanden zijn gasloos maar wel voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en water. Grenzend aan de voorzijde beschikken de bedrijfspanden over drie eigen parkeerplaatsen.

Unit m² Koopsom
1 VERKOCHT
2 VERKOCHT
3 VERKOCHT
4 ONDER OPTIE
5 VERKOCHT
6 VERKOCHT
7 VERKOCHT
8 VERKOCHT
9 VERKOCHT
10 ONDER OPTIE
11 ONDER OPTIE
12 170 € 130.000,00 Beschikbaar

De koopprijzen zijn vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voor aanvullende informatie kunt u bij ons kantoor terecht!"

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.