Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ootmarsumsestraat 251

7603 AD Almelo

€ 495.000 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
348 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Aan de drukke Ootmarsumsestraat in Almelo bieden wij u namens verkoper deze winkelruimte met een tweetal verhuurde bovenwoningen en een zevental verhuurde garageboxen aan. Het object is gelegen nabij het drukbezochte winkelcentrum ‘Eskerplein’.

Het betreft een winkelruimte met magazijn op de begane grond met een oppervlakte van circa 140 m² inclusief magazijn, een verhuurde bovenwoning op de eerste verdieping met een oppervlakte van circa 106 m², een verhuurde bovenwoning op de tweede verdieping met een oppervlakte van circa 102 m² en een zevental aan de achterzijde gelegen verhuurde garageboxen met een oppervlakte variërend van circa 15 m² tot circa 36 m² per garagebox.

Het object is uitstekend bereikbaar. De Ootmarsumsestraat is één van de drukste aanvoerwegen naar de binnenstad van Almelo. De op- en afritten van de A35 zijn binnen 10 autominuten te bereiken. De N36 ligt op 2 autominuten afstand. Het NS-station en de binnenstad van Almelo liggen op circa 2,5 kilometer afstand.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.