Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Roomweg 172

7523 BT Enschede

€ 110.000 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op de begane grond in het gezondheidscentrum Roombeek De Eekenhof bieden wij deze kantoorunit (appartementsrecht) voor de verkoop aan. De totale oppervlakte bedraagt circa 85 m². De unit is door de bestemming “Maatschappelijk” uitermate geschikt als huisartsenlaboratorium (prikpoli), diagnostisch centrum of als huis- en/of tandartsenpraktijk.

De unit beschikt over 1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling en oppervlakte

De totale oppervlakte van het object is circa 85 m².
De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Enschede
Sectie: L
Nummer: 2754 A54

Locatie
Het object is gelegen in de wijk Roombeek. In de directe nabijheid is winkelcentrum “Op de Brouwerij” gevestigd. Tegenover het gezondheidscentrum is wijkcentrum “Prismare” gelegen met veel activiteiten waaronder een theater. De Museumfabriek met exclusief restaurant Gastrobar bij Rozendaal ligt om de hoek. Daarnaast kent de Roomweg kantoorgebruik in de dienstverlenende sector en zijn in de wijk voornamelijk woonhuizen gelegen.

Voorzieningen
Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd.

Bereikbaarheid
Het object is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed bereikbaar. De Roomweg is een zijstraat van Deurningerstraat, één van de belangrijkste uitvalswegen richting het centrum van Enschede. Op loopafstand is een busbaan met bushalte gelegen.

Parkeergelegenheid
Het object beschikt over 1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Tevens is er voldoende mogelijkheid om in de nabije omgeving te parkeren.

Bestemmingsplan
Enschede Noord 2013. Bestemming Maatschappelijk.

Vraagprijs
Kantoorunit: € 110.000,- k.k.
Parkeerplaats: € 10.000,- k.k.

Zekerheidstelling koop
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.