Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Schiltstraat 2 a

7631 BR Ootmarsum

€ 849.000 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
462 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op een toplocatie in het centrum van Ootmarsum bieden wij u wij u namens verkoper dit gedeeltelijk verhuurde, recentelijk deels gerenoveerde, karakteristieke en rijksmonumentale woon-/winkelobject aan.

Het object beschikt over twee verhuurde winkelruimtes op de begane grond (Schiltstraat 2a en Markt 3) en twee bovenwoningen op de verdieping (Schiltstraat 2). De bovenwoningen zijn middels een separate entree en opgang te bereiken. Een klein gedeelte op de begane grond, ca. 14 m² is nog beschikbaar voor de verhuur. De bovenwoning aan de Schiltstraat 2 wordt bewoond door de huidige eigenaar. De tweede bovenwoning dient nog afgebouwd te worden.

De winkelruimtes hebben een oppervlakte van respectievelijk circa 137 m² (Schiltstraat 2a) en circa 72 m² (Markt 3). De bovenwoningen hebben een oppervlakte van respectievelijk circa 131 m² en circa 108 m².

Het object is gelegen op een toplocatie in het centrum van Ootmarsum. Ootmarsum staat bekend als toeristische kunststad. Er bevinden zich talloze winkels, galerieën, kleine musea en horecagelegenheden.

Ootmarsum ligt in Noord-Oost Twente. Middels de N349 zijn de op- en afritten van de A1 eenvoudig te bereiken. De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 100 meter.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.